hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Ben her şekilde sizlere haber veriirm siz testi yapmamın en uygun zamanını söleyin bana

ay sebusum ya bu kasık agrılarım hıc gecmedı benım...kıst falan olmasın?

çok enteresan canım ya normalde geçmesi lazım bu saate... adetin bittimi peki bittiyse bi git canım doktora ya böyle şeyler ihmale gelmiyo en azından için rahat eder demi bide ağrıdan hariç şişlik falan varmı karnında üşütmeden de olabilirmi dicem

pazar gunu bıttı canım hanı sankı adet olacakmıssın da hafıf hafıf agrırya oyle bırsey. ancak pazartesı gıdebılcem canım... şişlik var sağ tarafımdada sol tarafımdada bacaklarıma vuruyor bazen agrı .

geldi benim lanet kırmızılar.... neyimiz eksik bizim arkadaşım biz kadın değilmiyiz isyan etmiyim diyorum ama neden ya neden....

haydaaaaa sebusum yaaa cok uzuldum coook. o agrılar sancılar hepsı boş muydu erkende geldı senın pıslıkler...ısyan etme arkadasım senı cok ıyı anlıyorum bızımde kaderımız bu deyıp ALLAHA sıgınacagız...

anlamadım zaten hem erken geldi hem bi sürü ağrı sızı çektim bıktım ya valla bıktım

anlamadım zaten hem erken geldi hem bi sürü ağrı sızı çektim bıktım ya valla bıktım

Sebus üzülme ne olur. Demesi kolay diceksin ama üzülme bizleride üzme. Bizim o koca göbeği çıkmış hamile kadınlardan hiç bir farkımız yok sadece kaderimiz böyle bizim için hayırlı zzaman değil demekki . Sıkma canını ne olur

Canım ya üzülme bidahaki aya inşallah

ne ayı arkadaşım biz artık yılları kovalıyoz bidahaki yıla desen iyi olur aylardan umudumu kestim ben 4 yıl ya hiç mi olmaz bi insanın bebeği anasını satayım milletinki .....m da bizimki ne hyret bişey ya sinirlerim çok bozuk kızlar kusuruma bakmayın....

yok anam var benim ki tek oda gecekondu onların ki 8 oda bi salon dublex başka açıklaması yok

vaay sebusum k.f.r.d.e edermııışşş :) onlarınkı altın kaplama bacım bızımkıde alelade bırsey... umut fakırın ekmeği elımızdende bırsey gelmıyor kuzucum

vaay sebusum k.f.r.d.e edermııışşş :) onlarınkı altın kaplama bacım bızımkıde alelade bırsey... umut fakırın ekmeği elımızdende bırsey gelmıyor kuzucum

sen beni maç izlerken gör eşim bile hayret ediyo erkek olcakmışsın yabana gitmişsin diyo görüntüm çıtkırıldı ama içinde canavar yatıyo ağzımın ayarı yoktur benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…