hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

huuuhuuuu ne guldum ya sebys iyi fikir bol bol muz getirelim orda ucuzmus....ne guzel olurdu dime sen ben ve hindistanda ganj nehrinde batan gunesi izlemek.....

höööööööööööyt ne kız o batan güneşi izleyelim falan sen beni kocana öldürtmek istiyon galiba karımı baştan çıkardın diye :) neyse günaydın canım naber napıyon ya o kasık ağrın nasıl oldu geçtimi benim de adet bitti bakacaz artık durumlara bide ben çörekotu bal tarçın kürüne başladım her koldan çok pis girişcem bu ay

Günaydın bacım kız ne olcak benım kocam bısey demez oyle kankamsın ya sen benım :)))) ıyıyım canım ne olsun kasık agrım gectı gıbı bazen bama oluyor amaan takmıyorum artıkın bu arada bu ay sallıcam dedım ya harbıden yumurtlama gunumu unuttum hesaplamadım dun gece aklıma geldı dur bakayım dedım cunkı sabahtan kasık ve bel agrım var goguslerımde hassasıye acıyor 16.gunummus megersem ama kocamı ıkna edemedım ((( nuh dıyor peygamber demıyor yapmam dedı adam yaaa :)))))))))))))))))) gercı dun cok yorgundu gece cok gec geldı bırde ablamız gun gectıkce kotulesıyor dun ona ugramıs bende hal boyle olunca dondum totomu yattım uyudum gectı gıttı yumurtalarımın gunu yaa o kadarda akıntım olmustu o kadar ruyalar gordum bu gece yıne ruya gordum 33 haftalık hamıleymısım yıne erkek kontrolle gıdıyorum dıyorum doktor bey ben hamıle oldugumu fark etmemısım sımdı ıkılı ve dörtlü tarama tesını gecmıs oldum ya bırsey varsa dıyorum o da merak etme bısey olmaz sımdı yaparız dıyor gec bır muayene edelım dıyo. boyle demırden bırsey var elınde benım aşağıya sokuyor ordan sarı bır ılac dokuyor ıcıne ooo masallah dıyor kalbıde pıt pı atıyor dıger masadada ablam yatıyor o da hamıleymıs ama onun ıkıncısıymıs . sonra uyandım ............acaba bugun yaparsak olurmu kı????

hıııııım senin rüyalar bu aralar atak yaptı galiba ne bu böyle üst üste hamile görmeler kız istermisin gerçek olsun bakarsın haberci rüyadır :) adamlar öyle tuttumu inatları evet dedirmek zor benimki de hafta sonu peşimdeydi bittimi hadi bitmiştir o diye diye dolandı durdu bende yumurtlama günümü hesaplamadım ama allah bilir o gün de seninki gibi yapmıcağı tutar :) görümcen çok mu ağırlaştı canım allahım daha çok çektirmesin ya aslında kocan onu da görmüş ya moral bozukluğundan yanaşmamıştır ama bu gece bi alevere dalevere yap hallet belki daha geçmemiştir :)

Benim 4 sene tık yoktu geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim. ilk evlendiğinde bir Dr gittim senin çocuğun zor olur dedi pko dan kaynaklı bende zor olsun güç olmasın diye kafaya takmadım daha 25 yaşındayım sonuçta. Sonra adet gecikmesi sonucu hamile olduğumu öğrenip 4 sene sonra tekrar aynı doktora gittim :) Allah isteyen herkese doğal yollardan uğraştırmadan hamile kalmayı nasip etsin....

Hilal inşallah rüyaların gerçek çıkarda sen hiç anlamadan uğraşmadan hamile kaldığını öğrenip 33 haftayı hemencecik görürsün:) görünce geçmiş olsun

Ay cok sevındım arkadasım ....ınsaALLAH saglıkla kucagına alırsın Bebeğini....guzel dıleklerın ıcınde AMİİİNNN dıyorum ınsaALLAH rabbım sızlerınde dualarını goruyorudur duyuyordur....

ah bebısım sorma ust uste goruyorum hayra yoruyorum ama ne bıleyım keske boyle ruyalar habercısı olsada bızde artık sevınsek dıme.... Ablamız artık baya agırlastı morfın kullanmaya baslayacak bırde kemıklerıne sıcramıs o yuzdede agrıları arttı Rabbım cekırmesın :)

kizlar ne oluyor boyle topigimize nazar mi degdi yaaa kimsenin sesi cikmiyor ...canlanin yaaa vallahi bende girmixem artik ne bu boyle ....

hakikaten ha noldu bize anlamadım kimsecikler girmiyo artık sanırım herkes bu ay kırmızı kartı gördü ya yazmaya şevkleri kalmadı ama napalım şekerim eskisi gibi senle ben kaldık gene :)

evet ya sanki ilk defa kirmizi kart gorduler ha ben 4 yildir goruyorum hala burdayim :))))) baska topik mi acssak acep

yok anacım bizimkiler kartlıktan çıktı halı oldu 4 yıldır her ay üstünde yürütüyo bizi inat değilmi açmıcam topik si açsanız da ben burda sürüncem :)

Anamm benim yerim buraymisssss kilo desem var eeee 4 senedirde tik yok bi bebis olmadi baska yerde ne isim var :) benide alin yaninizaaaaa

Anamm benim yerim buraymisssss kilo desem var eeee 4 senedirde tik yok bi bebis olmadi baska yerde ne isim var :) benide alin yaninizaaaaa
topigeeee kan geldi can geldiiiii sebuuussss....hosgeldin baci aramiza :)))) dert bizde derman rabbimizde sende bizdensin desene

topigeeee kan geldi can geldiiiii sebuuussss....hosgeldin baci aramiza :)))) dert bizde derman rabbimizde sende bizdensin desene
hoşbulduk canımmmm valla aynen canım dedğin gibi dert bizde derman rabbimizde de derman biraz hızlı olsa daha iyidi (( eee siz neler yapıyosunz neler ediyosunuz nasıl gidiyo çalışmalar kaç aydır denyosunuz??? kafamda deli sorular

hahaha ay miiiii...... yil oldu yil :)))) hemde 4 yil evlendigimizden bu yana hic korunmadik bacim ama nasip olmadi rahim filmi sperm testi hormon tahlilleri takipler klonenler tik yok.... sebusumla ben bu topikde en eskileriyiz :)))) en delileri catlaklari artik kafayi yedik bizim gibi siyriklara ihtiyac vardir....

ah canım benim yaa bizim gibileri anlayan bizler olmak çok güzel demi amannn işte kuramadım cümleyi anladın sen onu ya kız bne pek bi cocuk istiyomda dktorada gidemiyom bir iki gittimde kovdu resmen git kilo ver öle gel dedi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…