- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
huuuhuuuu ne guldum ya sebys iyi fikir bol bol muz getirelim orda ucuzmus....ne guzel olurdu dime sen ben ve hindistanda ganj nehrinde batan gunesi izlemek.....
huuuhuuuu ne guldum ya sebys iyi fikir bol bol muz getirelim orda ucuzmus....ne guzel olurdu dime sen ben ve hindistanda ganj nehrinde batan gunesi izlemek.....
Günaydın bacım kız ne olcak benım kocam bısey demez oyle kankamsın ya sen benım :)))) ıyıyım canım ne olsun kasık agrım gectı gıbı bazen bama oluyor amaan takmıyorum artıkın bu arada bu ay sallıcam dedım ya harbıden yumurtlama gunumu unuttum hesaplamadım dun gece aklıma geldı dur bakayım dedım cunkı sabahtan kasık ve bel agrım var goguslerımde hassasıye acıyor 16.gunummus megersem ama kocamı ıkna edemedımhöööööööööööyt ne kız o batan güneşi izleyelim falan sen beni kocana öldürtmek istiyon galiba karımı baştan çıkardın diye :) neyse günaydın canım naber napıyon ya o kasık ağrın nasıl oldu geçtimi benim de adet bitti bakacaz artık durumlara bide ben çörekotu bal tarçın kürüne başladım her koldan çok pis girişcem bu ay
Benim 4 sene tık yoktu geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim. ilk evlendiğinde bir Dr gittim senin çocuğun zor olur dedi pko dan kaynaklı bende zor olsun güç olmasın diye kafaya takmadım daha 25 yaşındayım sonuçta. Sonra adet gecikmesi sonucu hamile olduğumu öğrenip 4 sene sonra tekrar aynı doktora gittim :) Allah isteyen herkese doğal yollardan uğraştırmadan hamile kalmayı nasip etsin....
hıııııım senin rüyalar bu aralar atak yaptı galiba ne bu böyle üst üste hamile görmeler kız istermisin gerçek olsun bakarsın haberci rüyadır :) adamlar öyle tuttumu inatları evet dedirmek zor benimki de hafta sonu peşimdeydi bittimi hadi bitmiştir o diye diye dolandı durdu bende yumurtlama günümü hesaplamadım ama allah bilir o gün de seninki gibi yapmıcağı tutar :) görümcen çok mu ağırlaştı canım allahım daha çok çektirmesin ya aslında kocan onu da görmüş ya moral bozukluğundan yanaşmamıştır ama bu gece bi alevere dalevere yap hallet belki daha geçmemiştir :)
kizlar ne oluyor boyle topigimize nazar mi degdi yaaa kimsenin sesi cikmiyor ...canlanin yaaa vallahi bende girmixem artik ne bu boyle ....
kizlar ne oluyor boyle topigimize nazar mi degdi yaaa kimsenin sesi cikmiyor ...canlanin yaaa vallahi bende girmixem artik ne bu boyle ....
evet ya sanki ilk defa kirmizi kart gorduler ha ben 4 yildir goruyorum hala burdayim :))))) baska topik mi acssak acep
evet ya sanki ilk defa kirmizi kart gorduler ha ben 4 yildir goruyorum hala burdayim :))))) baska topik mi acssak acep
senin olmadigin topikde benim ne sim var yavrucum....buarasa deli kasik agrim var
senin olmadigin topikde benim ne sim var yavrucum....buarasa deli kasik agrim var(((
evet ya gidemedim bir turlu daha dogrusu gitmek istemiyorum canim bu aralar doktor gormek istemiyor hamile olmadiktan sonra neye yarar doktora gitmek sebysum yaaa....
topigeeee kan geldi can geldiiiii sebuuussss....hosgeldin baci aramiza :)))) dert bizde derman rabbimizde sende bizdensin deseneAnamm benim yerim buraymisssss kilo desem var eeee 4 senedirde tik yok bi bebis olmadi baska yerde ne isim var :) benide alin yaninizaaaaa
hoşbulduk canımmmmtopigeeee kan geldi can geldiiiii sebuuussss....hosgeldin baci aramiza :)))) dert bizde derman rabbimizde sende bizdensin desene
hahaha ay miiiii...... yil oldu yil :)))) hemde 4 yil evlendigimizden bu yana hic korunmadik bacim ama nasip olmadi rahim filmi sperm testi hormon tahlilleri takipler klonenler tik yok.... sebusumla ben bu topikde en eskileriyiz :)))) en delileri catlaklari artik kafayi yedik bizim gibi siyriklara ihtiyac vardir....
hahaha ay miiiii...... yil oldu yil :)))) hemde 4 yil evlendigimizden bu yana hic korunmadik bacim ama nasip olmadi rahim filmi sperm testi hormon tahlilleri takipler klonenler tik yok.... sebusumla ben bu topikde en eskileriyiz :)))) en delileri catlaklari artik kafayi yedik bizim gibi siyriklara ihtiyac vardir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?