hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

bende arada mutfaktayım yemek yapıyorumda yanlıs anlamayasın bacım .... benımkı bugun erken gelebılır hazır olsun

un kurabiyesine benzeyen bir kurbis tarifim var cok hafif ustune ciklat dokuyon istege bagli hindistan cevizi yasa antep fistik tozu.....hmmm gel beraber yiyek

ha baya normal kurabiyeden bahsediyosun seeeeeeeen bende....... tövbe yarabbim aklım nerelere çalışıyosa benim :) ozaman ben tarifini istiyom senden değişik bişeyse yaparım hemen sen güzel diyosan güzeldir....

sebuusss napıyon bacııım nerdesın yıne kaldı surda kac gunum sen benı terki diyar edıyoruuuuunn

selam kızlar biraz aradan sonra tekrar beraberizzz..... özledim sizi internet problemimden dolayı giremiyorummmmm ((( neler yapıosunuz bakalım görüşmeyeli... biz bugun spermogram verdik sonuçları aldıkta daha doktora gösteremedik amannn nolcek bilmimmmm:18:

aa geçmiş olsun canım ya ... bende napim işte canım gttik bugun spermogram verdik doktorada gösteremedik sonuçları geç çıktı meraktan ölüommm :s

kızzz ne dicem ben 2 gündür bi midem bulanıo bi bulanıyo anlatamam bugun balık yaptık ayıptır söylemesi okdar çok sevdiğim balığı ayıklarken kokusundan bi midem kalktı ilk defa öğür öğür öldüm sonrada yiyemedimm (( kız göbüşler doldumu ne anlamadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…