- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
sana katılıyorum canım arkadasım Rabbım o kadar buyuk kı elbet bızı goruyor duyuyor Allahım nasıp ettıyse ıllakı olacak olmazsada takdır onun deyıp tevekkul edıcez.... ınsaALLAH butun arkadaslarım bu duyguyu tadar.
aynen sebusum bende oyle dusunuyorum annemler baya kalacaklar bu sefer agustosun ortasına kadar ınsaALLAH o zaman tutarda onlarda burdayken bu mutlulugu yasarız.
zaten gorusmek ıstedıklerımle telefonlasırım dıye dusunuyorum yada faceden arkadas olduk bazılarıyla senınlede arada telefon muhabbetı yaparız koparmayalım bagları ben gırmesemde olur olur yolun duser ızmırde yardımcı olurum sana ALLAHın ıznıyle tupe falan gerek kalmadan sende hamıle kalırsın sebusum ...bızde dusunuyoruz tup ama ne bıleyım korkularım buyuk sonucta hıcbırseyın garantısı yok dıme ama ....hakkımızda hayırlısı
bende arada mutfaktayım yemek yapıyorumda yanlıs anlamayasın bacım .... benımkı bugun erken gelebılır hazır olsun
geldi bileeee hatta yemegi bile yedik bulasiklar yikandi cay keyfiiiiii ....birde kurabiyeeeee :))
geldi bileeee hatta yemegi bile yedik bulasiklar yikandi cay keyfiiiiii ....birde kurabiyeeeee :))
un kurabiyesine benzeyen bir kurbis tarifim var cok hafif ustune ciklat dokuyon istege bagli hindistan cevizi yasa antep fistik tozu.....hmmm gel beraber yiyek
un kurabiyesine benzeyen bir kurbis tarifim var cok hafif ustune ciklat dokuyon istege bagli hindistan cevizi yasa antep fistik tozu.....hmmm gel beraber yiyek
null[/QUOTE hey allahim sebus ya aklin fikrin tovbeee yarebbim yaaa..... adamina aciyorum suan. :)))) vereyim bacim sonra yazar yollarim
null[/QUOTE hey allahim sebus ya aklin fikrin tovbeee yarebbim yaaa..... adamina aciyorum suan. :)))) vereyim bacim sonra yazar yollarim
napim canım yedim balları polenleri enerjik oldum akıl fikir oraya gidiyo adamcağızım grip oldu hali yok hiç acaba tecavüzmü etsem malum çörekotu kürü yapıyoz yabana gitmemesi lazım :)
sebuuusss ugrenccssiinnnn yaaaaa.... bi durul yaaaaa kuduruk yaa
sebuuusss ugrenccssiinnnn yaaaaa.... bi durul yaaaaa kuduruk yaa
aynen ya basim agriyor benimde direniyorum ilac icmemek icin.....tv de de birsey yok can sikintisi ....
sebuusss napıyon bacııım nerdesın yınekaldı surda kac gunum sen benı terki diyar edıyoruuuuunn
gecmis olsun canim dikkat et kendine salgin var bu grip digerleri gibi degil cok agir geciyormus....optum seni yat dinlen
gecmis olsun canim dikkat et kendine salgin var bu grip digerleri gibi degil cok agir geciyormus....optum seni yat dinlen
günaydın şekerim okadar olmayım diye dua ettim sonunda yakalandım gribe bi bu eksikti sanki :) sen napıyon bacım....
oooo hosgeldin canim...bizler iyiyiz biraktigin gibi degisen birsey yok. Topigin eski tadi yok kimse gelmiyor artik birtek sebus ve ben takiliyoruz .... oda dunden beri hasta salya sumuk yatiyor ... sen nasilsin ne var ne yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?