Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için Bel çektirmek hakkında bilgisi olan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Akreppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
8
5
1
34
Merhabalar.Bi kaç kişiden çocuğu olmayan yada düşük yapanlar için bel çektirmek diye bir şey duydum.acaba nasıl bir şey .fıtık için bel çektirmeyle çocuk için olan aynı mı farklı mi.agrili bir islemmi bilen var mı acaba

Merhabalar.Bi kaç kişiden çocuğu olmayan yada düşük yapanlar için bel çektirmek diye bir şey duydum.acaba nasıl bir şey .fıtık için bel çektirmeyle çocuk için olan aynı mı farklı mi.agrili bir islemmi bilen var mı acaba
Malesef yok ama bel ağrısı için çok iyi olduğunu biliyorum. Burda birisi de kasık çektirmekten bahsediyordu ama tam olarak ne bilmiyorum ❤️ üste çıksın bilen biri çıkacaktır.

Mrba canım benim 2 kalp durmam var ve hamileliklerimde aşırı bel ağrısı çekiyordum yaşlı bir teyze senin belin gevşek ondan bel ağrısı çekiyorsun dur dedi öylece belimi çektirdim ağrı sızı hiç birşey hissetmedim belimde 3 gün yakıyla gezdim teyzenin söylediğine göre belini çektiği kadınlar hemen hamile kalıyormuş . şuan 3. Hamileliğim çok şükür aşırı bir ağrım yok inşallah yavruma sağ salim kavuşurum isteyen herkese de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️

Mrba canım benim 2 kalp durmam var ve hamileliklerimde aşırı bel ağrısı çekiyordum yaşlı bir teyze senin belin gevşek ondan bel ağrısı çekiyorsun dur dedi öylece belimi çektirdim ağrı sızı hiç birşey hissetmedim belimde 3 gün yakıyla gezdim teyzenin söylediğine göre belini çektiği kadınlar hemen hamile kalıyormuş . şuan 3. Hamileliğim çok şükür aşırı bir ağrım yok inşallah yavruma sağ salim kavuşurum isteyen herkese de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Merhaba kalp durmaların nedenini bulabildiniz mi

arkadasm kasık çektirdi hamile kaldı,bir kaç ğün ağrısı olmuş banada dedi ama henüzkarar veremedim

Rahmetli annem yapardı.. Dayanılmayacak kadar ağrıdığını düşünmüyorum çünkü gelen kadınlar çok fazla acı çekiyor gibi durmuyorlardı. Annemin göbeğini çekip de hamile kalan 3 kadına şahit oldum. Tabii gerçekten yapabilen birini bulmak lazım..

Merhaba kalp durmaların nedenini bulabildiniz mi
Mrba Genetik test yaptırdım 4 genimde Heterozigot var hamile kaldıktan sonra oksapar iğne kullanıyorum patoloji sonuçlarım da temiz çıktı bir sebep bulamadılar sizin de mi kalp durmanız var

Nasıl yapıyorlarmış bilginiz var mı _
Hiç duymadım
Sırt üstü uzandım boynuma eşarp geçirdi beni salladı sonra eşarpla boynumdan çekti sesler çıktı aynı kulunç kırar gibi sonra yüz üstü uzandım kulunclarimi kırdı ve belime 2 tane yakı yapıştırdı acı hissetmedim ama bir kaç gün kendini yormaman gerekiyor

Mrba Genetik test yaptırdım 4 genimde Heterozigot var hamile kaldıktan sonra oksapar iğne kullanıyorum patoloji sonuçlarım da temiz çıktı bir sebep bulamadılar sizin de mi kalp durmanız var
Evet 3 gebelik kaybım var Bi nedenini bulamadık henüz bağışıklık diyorlar o da net değil 😔

Aminn inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.benimde 5.kaybim olacak son ikinin kalbi duruyor.butun kontrollerim yapıldı sıkıntı yok hatta genetik tanili tüp bebek yaptirdik ama yine kalbi durdu.bende bel çektirmeyi duydum bilgi almak istedim

Benimde iki tane heterozigot var genetik tanili tüp bebek transferinden önce iğne ilaç başlandı ama yine kalp durdu.bi sebep bulunamayinca işimiz daha da zor.Rabbim yardımcımız olsun

Sırt üstü uzandım boynuma eşarp geçirdi beni salladı sonra eşarpla boynumdan çekti sesler çıktı aynı kulunç kırar gibi sonra yüz üstü uzandım kulunclarimi kırdı ve belime 2 tane yakı yapıştırdı acı hissetmedim ama bir kaç gün kendini yormaman gerekiyor
Çok geçmiş olsun.faydasini gördünüz mü peki

Benimde iki tane heterozigot var genetik tanili tüp bebek transferinden önce iğne ilaç başlandı ama yine kalp durdu.bi sebep bulunamayinca işimiz daha da zor.Rabbim yardımcımız olsun
Bana da hiç bir sebep bulunamıyor 4 gen heterozigot dr onlar için bile iğne yazmıyordu özele gidince yazdı . Amin İnşallah 🤲🏻🤲🏻

Back
X