Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için Bel çektirmek hakkında bilgisi olan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde iki tane heterozigot var genetik tanili tüp bebek transferinden önce iğne ilaç başlandı ama yine kalp durdu.bi sebep bulunamayinca işimiz daha da zor.Rabbim yardımcımız olsun
Merhaba benımde 1 düşük 2 kımyasal gebelık toplamda 7 tüp bebek tedavım var. Kromozomlar temız. Hıcbır sebep bulunamıyor. En son doktorum fısh testi istedi o da özel de cok pahalı. Bende devlete gıttım. Fısh testı yapmadıklarını ama eş degerı mikroarray testi yapabılecegını soyledı. Tekrardan kromozomlara bakalım dedı. Kan verdık sonuc beklıyorum. Mıkroarray ıle ılgıli bılgınız var mı acaba. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Sebep olmaması daha zor

Merhaba benımde 1 düşük 2 kımyasal gebelık toplamda 7 tüp bebek tedavım var. Kromozomlar temız. Hıcbır sebep bulunamıyor. En son doktorum fısh testi istedi o da özel de cok pahalı. Bende devlete gıttım. Fısh testı yapmadıklarını ama eş degerı mikroarray testi yapabılecegını soyledı. Tekrardan kromozomlara bakalım dedı. Kan verdık sonuc beklıyorum. Mıkroarray ıle ılgıli bılgınız var mı acaba. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Sebep olmaması daha zor

Merhabalar çok geçmiş olsun size de .hiç duymadım böyle bir test sonuca ulaştığınızda burdan bizi de bilgilendirir misiniz

Back
X