- 16 Ocak 2016
- 1.427
- 1.088
- 133
- Konu Sahibi sessiz melegim
O ne demek yani incir miama sen muhakak turbeye git hatta oraya gittiginde sor ordakilere hamile kalmak icin incir varmis de sana onu bile verirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne demek yani incir miama sen muhakak turbeye git hatta oraya gittiginde sor ordakilere hamile kalmak icin incir varmis de sana onu bile verirler
Rabbim yüzünüzu guldursun yuvanizi senlendirsin bebis sesleriyle inşaallah[/QUOTE
Aminnn hepimizin inşallah canım isteyen herkese versin Rabbim
Valla büyük sevaba girdin bunları yapacam ve olur inşallah sendende allah razı olsun canimevet incir canim sen tam sana derman olacak seyin yanindasin asil sansli olan sensin git biran once oraya
Tamam kuzum gidersem yazarım sana burdan zaten gitsemde gitmesemde duamdasin bundan sonra :)rabbim cjmlemizden razi olsun canim boyle ogreniyoruz bazi seyleri ve köyume gidersen lutfen banada haber ver banada dua et
Tamam canım yazarım sana mutlaka gidersem inşallahbak gidicegin gun siteye msj at muhakak bakarim ben ne yapacagni soylerim sana tekrar ayni seyleri yazarim gittigin kuran okumayi biliyorsan bol bol oku orada insallah
Tamam sultan cim adinla dua edeceğim güzel bi ismin var en azından güzel bi zaafı muhteremin adı adinla yasa inşallahallah razi olsun gulum ama git muhakak dua her kapiyi acar benim adim sultan bizim mardinlilerde sultan ve seyhmus ismi coktur yani o köyden olanlarda :)
Sancı başladıysa adet olunursagol canim benim insalah adet olmazsinsa gebe olirsunda gitmene gerek kalmaz kuzum