HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

evet incir canim sen tam sana derman olacak seyin yanindasin asil sansli olan sensin git biran once oraya

tabikide bak rabbim bazen bazi seyleri vesile kilar ornegin ben siteden biriyle tanistim izmirden oda cocugu olmuyomus yillarca o teyzeden bahsettim arkadas olduk simdi onuda goturucem insallah

rabbim cjmlemizden razi olsun canim boyle ogreniyoruz bazi seyleri ve köyume gidersen lutfen banada haber ver banada dua et

bak gidicegin gun siteye msj at muhakak bakarim ben ne yapacagni soylerim sana tekrar ayni seyleri yazarim gittigin kuran okumayi biliyorsan bol bol oku orada insallah

allah razi olsun gulum ama git muhakak dua her kapiyi acar benim adim sultan bizim mardinlilerde sultan ve seyhmus ismi coktur yani o köyden olanlarda :)

allah razi olsun gulum ama git muhakak dua her kapiyi acar benim adim sultan bizim mardinlilerde sultan ve seyhmus ismi coktur yani o köyden olanlarda :)
Tamam sultan cim adinla dua edeceğim güzel bi ismin var en azından güzel bi zaafı muhteremin adı adinla yasa inşallah

Neyse kızlar ben den bu kadar iyi geceler size en kısa zamanda sizden güzel haberler bekliyorum . Görüşmek üzere :KK25:

adet bitrikten hemen sonra kürlere basla canim battaniye ort arkadasin dedigi gibi yumurtlama gunlerini takip et bu ay dene soylenenleri olur insallah

bak sana yemin ediyorum su 2yada 3 aydir deniyorum bunlari ve ilk deneyimlerimde oldu yoksa oncesinde lanet olasi kaynanamla oturuyordum hic cocuk olsun olmasin vallahi aklimda yoktu bile o kadar skntlar yasattilarki aklima gelmiyodu bile kiraya ciktim arastirmaya basladim ilk deneyimlerimde oldu seninde olur jnsallab

Back
X