Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Cümlemizden canım, inşAllah canım ya hadi güzel bir haber alalım artık ❤❤

Hayirli ramazanlar kizlar.Hepinize dua ediyorum .Siz de topik annenizi unutmayin .Bebegime sağlıkla kavusayim .

İnsallah canim saglikla kavus bebegine
Geçen ay 16 sında oldum bugün ayın 16si ayiotir söylemesi beyaz sümük gibi akıntı geliyor arada bende anlamadım bakalım nasip

Bende de oluyor canim o boyle hafif sizi gibi sanki olacakmissin ama olamiomussun gibi oluyo mu

İnsallah canim saglikla kavus bebegine

Bende de oluyor canim o boyle hafif sizi gibi sanki olacakmissin ama olamiomussun gibi oluyo mu
İçimde bı tuhaflık var ama hayra yormak istiyorum İnşallah öyle olur bu akşam da teravihe gittim henüz gelmedi test yapmak için erken birkaç gün beklemeliyiz bakarsın bı iki güne kırmızılar geliverir

Kızlar yeni duamiz Ya deyyan olsun mu bı yazıya denk geldim buraya yapıştırıyorum .
Gece senli benli olmanın ifadesidir aslında.
Gecenin yarısından sonra “Ya Deyyan (c.c)…..” diyerek iste… Gecenin sessizliğinde seccadenin üzerinde yaşlı gözlerle “Ya Deyyan “de başla sözlere, dök içini alemlerin Rabb’ı olan Allah’a ve iste her ne ihtiyacın varsa Deyyan olan Allah’tan… Derdini, kederini, sevincini, ümitlerini, anlat “Ya Deyyan (c.c)…” diyerek… Görmesin seni hiç kimse, duymasın sesini kimseler, şeytan duymasın duanı, melekler bile duymasın gecenin bir yarısı sadece Sen ve duan “Ya Deyyan…”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…