Allah razı olsun canım sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallahHayirli ramazanlar kizlar.Hepinize dua ediyorum .Siz de topik annenizi unutmayin .Bebegime sağlıkla kavusayim .
Geçen ay 16 sında oldum bugün ayın 16si ayiotir söylemesi beyaz sümük gibi akıntı geliyor arada bende anlamadım bakalım nasipAmin canim insaAllah ne zaman adetin bende hala olmadim ama sancilafim var
Cümlemizden canım, inşAllah canım ya hadi güzel bir haber alalım artık ❤❤Allah razı olsun canım bende karnım başladı ufaktan ağrımaya hasta olacam bugünler de ki inşallah olmam hepimiz hamilelik haberler alırız gerçi ben eşimin yanında değildim bu ayı çok değerlendiremedik ama belki Rabbim bi mucize nasip eder inşallah
Hayirli ramazanlar kizlar.Hepinize dua ediyorum .Siz de topik annenizi unutmayin .Bebegime sağlıkla kavusayim .
Geçen ay 16 sında oldum bugün ayın 16si ayiotir söylemesi beyaz sümük gibi akıntı geliyor arada bende anlamadım bakalım nasip
Allah razı olsun canımHer an hastalanma ihtimalime karsiftmclk arkadasimiza da okudum Rabbim kabul eder insallah
İnşallah canımCümlemizden canım, inşAllah canım ya hadi güzel bir haber alalım artık ❤❤
İçimde bı tuhaflık var ama hayra yormak istiyorum İnşallah öyle olur bu akşam da teravihe gittim henüz gelmedi test yapmak için erken birkaç gün beklemeliyiz bakarsın bı iki güne kırmızılar geliverirİnsallah canim saglikla kavus bebegine
Bende de oluyor canim o boyle hafif sizi gibi sanki olacakmissin ama olamiomussun gibi oluyo mu
Ben daha olmadım canım ama sanki her an olacamKızlar adet durumunuz ne alemde merak ettim
Benim belirsizKızlar adet durumunuz ne alemde merak ettim
Benim belirsiz
Bende henüz olmadım bekliyorum napacagimi bilmiyorumBende her an olacak gibiyim ama tik yok bayilacam artik
Ben katılırım canımYeni duamiz
Ya Erhamerrahimiyn
Katilmak isteyenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?