Tamam canım yapınca yazacağım insallah olumlu yada olumsuz
İnsaAllah olumlu olur canim brn de bugun doktra gidiyorum bakalim ne diyecekTamam canım yapınca yazacağım insallah olumlu yada olumsuz
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah
Kan testi yapmadı mı canımEvet canim ggittim kahve akinti gibi oldum adetimi bide hafif bi koku vardi o yuzden antibiyotik ve fitil verdi ama annemle konustum oda fiyorki gozke muayene etmeden niye verdi yani bitrk ultrasonla bakti o yuzden cok kafam karisk
Kan testi yapmadı mı canım
Halla halla acaba başka doktora mı gözüksen bide canımYapti zaten tuhaf yan o yapisi hamile gibi gozukuyor ama test negatif
Halla halla acaba başka doktora mı gözüksen bide canım
Allah korusun canım bende idrar testi yaptım negatif çıktı gittim eczaneden adet söktürücü aldım kullanmaya başladım bu pco belirsizlik insanı mahvediyor hastalık gününü bilmiyorsun Rabbim çok bekletmeden tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahİki testte negatif canim bide boyle kesik kesik akinti gibi bisey var iste o kotu sanirim
Allah korusun canım bende idrar testi yaptım negatif çıktı gittim eczaneden adet söktürücü aldım kullanmaya başladım bu pco belirsizlik insanı mahvediyor hastalık gününü bilmiyorsun Rabbim çok bekletmeden tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Ewt canım bende pco yum bi defa oldu sadece onda da kist varmış meğer ondan sonra olmadı eskiden yine 1 hafta falan sürerdi adetlerim evlendikten sonra daha kötü oldu 2 gün sürüyo zaten uzun süre olamıyorum olunca da azıcık oluyorumAmin insaAllah vallahi o kan verirken bayilacaktim doktor oyle deyince ama negatif cikti ustune bide bakteri olusmus deyince tabi kaynar sular dokuldu
Sen de mi pcosun kahve kahvel leke oluyor mu sendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?