Hepinize 1 er tesbih okudum100 er tane Rabbi hebli minessalihiyn okuyoruz
K Khvekokusu20
C cansu_tr
Dil-i bitab
@Hanimeh (katilmak istersen bu liste okuyoruz )
Tamam canim okuyalim insallahHer birimize 100 tane Ya halıg ya bari ya musavvir ya evvel okuyoruz
Listemiz
K Khvekokusu20 C cansu_trDil-i bitab
Kizlar Yarin arefe dualarin kabul oldugu bir gun bu esmalari yarin okuyup birbirimize dua edelim
Tamam canım okuyunca yazarımHer birimize 100 tane Ya halıg ya bari ya musavvir ya evvel okuyoruz
Listemiz
K Khvekokusu20 C cansu_trDil-i bitab
Kizlar Yarin arefe dualarin kabul oldugu bir gun bu esmalari yarin okuyup birbirimize dua edelim
Amin Allah razi olsun canimK Khvekokusu20 veDil-i bitab canım sizler için ya bari ya musavvir ya Halik ya evvel esmalarini 100er kere okudum Allah kabul eder inşallah
Allah razi olsun canimK Khvekokusu20 veDil-i bitab canım sizler için ya bari ya musavvir ya Halik ya evvel esmalarini 100er kere okudum Allah kabul eder inşallah
Allah razı olsun canım benim şimdiden hayırlı bayramlar
Hayirli bayramlar canim❤❤Allah razı olsun canım benim şimdiden hayırlı bayramlar
Devam et artik canim Allah kabul etsin bir daha okurrsan okuyamacagin zamanda baskasi senin için oluşunSelam hanimlar 41 gün Meryem süresini süresini okumak için başladım ama birgün okuyamadım bastanmi basliycam acaba nasıl olucak
Canım dönem dönem farklı bhcg çıkabilir enfeksiyon olmuşsun korkmaBayanlar bu ay ortalık hastalığına yakalandım o yüzden hastaneye gittim btgc yaptılar bundan iki hafta önce yaptırmıştim değerlerim düşüktü negatif çıktı bunda da negatif çıktı ama değerler yükselmiş geldi .Bana sizce de oylemi acaba nedir bu durum
Her ay hüsran ilk kiizm da da böyle oldu nedense zor oluyor olmuyor işte ofCanım dönem dönem farklı bhcg çıkabilir enfeksiyon olmuşsun korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?