88. 89. 90. Ve 91, ayeti okuyacağız 1 olacak sonra tekrar 4 ayeti okuyacağız 2 olacak canımCanım her ayetten 33 tane değil mi nasıl olduğunu anlayamadım ben de katılmak isterim
merhabalar cvp yazamadigim icin k bakmayin ama isimleri nasil zikredecem sizler nasil yapiyorsunuz100 er tane Rabbi hebli minessalihiyn okuyoruz
K Khvekokusu20
C cansu_tr
Dil-i bitab
H Hanimeh (katilmak istersen bu liste okuyoruz )
Zeynoc arkadaşımızın adı Büşramerhabalar cvp yazamadigim icin k bakmayin ama isimleri nasil zikredecem sizler nasil yapiyorsunuz
Olur canim 1 tesbih cok ama 33 tane okuyalim benim baska dualarim da varKızlar tekli sayılarla okuyun diyor eğer kabul ederseniz yarın birer tesbih birbirimiz için okuyalım bu 4 ayeti yada çok derseniz 33 tane okuyalım
Tamam katılırım her bir kişiye kaç tane okuyacağım?Umutvar123 burada okuycagiz istersen katilabilirsin
Canım okumaya başlayacağım birazdan okuyup bitirince tekrar yazarım
BenOlur canim 1 tesbih cok ama 33 tane okuyalim benim baska dualarim da var
Kimler katiliyor?
Canim 4 ayeti toplam 33 mu yoksa ayri ayri 33 mu
Bir kisi icin 4 ayeti 33 kere okuycazCanim 4 ayeti toplam 33 mu yoksa ayri ayri 33 mu
Tamam canim sonradan anladim başladım okumayaBir kisi icin 4 ayeti 33 kere okuycaz
4unu okuyup1 saycan sonra bidaha okuyup 2 saycan
Maşallah nasıl okudun kız Allah kabul etsin zor okunuyor ben daha bitiremedimListedeki herkese okudum Allah kabul etsin insallah
Vallahi bide bana sor aha böyle oldumMaşallah nasıl okudun kız Allah kabul etsin zor okunuyor ben daha bitiremedim
Allah razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık bende senin için okudum Allah kabul eder inşallahVallahi bide bana sor aha böyle oldumama bitirdim cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?