Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Okudum rabbim kabul etsin kusura bakmayın beklettim sizi

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

Herkes için 100 er "RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN" okuyoruz.
26 MART SALI BITIRELIM INŞALLAH

Kızlar bugün adetimin 29. günü 28 günde bir adet olurum normalde bazen daha erken. Hala olmadım icimdede heran olacakmışım gibi bi korku var. Dünden beri kimseyle paylaşamadım sonrasında hayal kırıklığı oluyo size yazmak istedim. Hamilelik belirtiside hiç yok ama inşallah bu ay olmuştur

İnşallah olmuştur

İnşallah

Ayyy hadi inşallah sennledir kuzu test yapsana haberdar et bizi de

İnşallah öyle bisi vardır hepimize umut olursun ne güzel canım benim

İnsan hem yapmak istiyor hem de olumsuz görecek diye korkuyor yapmadiysa çok iyi anlıyorum onu
Kızlar sabah sağlık ocağına gittim kan verdim bide idrar testi yaptırdım pozitif :)) kan yarin cikacak Ama hala korku var içimde kandada görsem bide keseyi görmek icin hastaneye gidicem bi taraftan içim hop hop ediyo ama bi tarafımda hala korkuyo bu kadar zaman sonra insan tereddüt ediyo sanki mutluluğum yarim kalacak korkusu var. Ama testte çıktıysa vardır dimi ya aksi bisey cikmaz

Vardır Allah'ın izniyle canım benim ay çok sevindim canım benim. Valla listeyi devralan hamile kalıyor listeyi bırakırsan şimdiden talibim ona göre

Vardır Allah'ın izniyle canım benim ay çok sevindim canım benim. Valla listeyi devralan hamile kalıyor listeyi bırakırsan şimdiden talibim ona göre
Ben sana devreder devam ederim canım yeterki herkes hamiş kalsın inşallah vardır benimde ve sorunsuz bi şekilde devam eder. Rabbim isteyen herkse nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…