Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Canımmmm çok sevindim.Rabbim dualarımızı kabul ediyor demek ki.Darısı bizlere inşallah.Sizin bir sıkıntı var mıydı eşinde ya da sende?Tedavi falan olmuş muydun?

Canımmmm çok sevindim.Rabbim dualarımızı kabul ediyor demek ki.Darısı bizlere inşallah.Sizin bir sıkıntı var mıydı eşinde ya da sende?Tedavi falan olmuş muydun?
Sağol canim benim amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim cikolata kistim vardi ameliyat oldum 6 ay süre vermişti doktor sonra tedaviye baslanacakti bu ay tam 6 ayımı doldurdum :) Inşallah bi sorun çıkmaz

Sağol canim benim amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim cikolata kistim vardi ameliyat oldum 6 ay süre vermişti doktor sonra tedaviye baslanacakti bu ay tam 6 ayımı doldurdum :) Inşallah bi sorun çıkmaz
Ne güzel canım.İnan öyle sevindim ki.İnşallah biz de tadarız o duyguyu.Benim eşimde sıkıntı var.Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Keşke bir mucize olsa da ben de güzel haberi alsam

Ne güzel canım.İnan öyle sevindim ki.İnşallah biz de tadarız o duyguyu.Benim eşimde sıkıntı var.Bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Keşke bir mucize olsa da ben de güzel haberi alsam
Inşallah canımm Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah ben hala rahatlayamadım nedense çok stresliyim doktordan onay almadan rahatlayamicam galiba

Inşallah canımm Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah ben hala rahatlayamadım nedense çok stresliyim doktordan onay almadan rahatlayamicam galiba
Güzel düşün güzel olsun canım. Sonuç tam da istediğin gibi olacak bence.

Okudum rabbim kabul etsin inşallah

Canım tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bizi de unutma dualarında.Hamişlerin duası kabul olur derler
Amin inşallah canımm emin ol herzaman dua sayfasındaki arkadaşlarım aklımda kendim icin dua ederken sizler içinde ayrıca ediyorum. Allah hepinizden benim icin dua eden herkesten razı olsun Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah

Herkes icin okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Aaaa çoook güzel bi haberr bu çok şükür bin şükür arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin biz bekleyenlere çok dua et lütfen tebrik ederim tekrarr

Herkes için okudum bu arada canım rabbim kabul buyursun sesimizi duysun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…