HAMİLE KALMAK İÇİN ELMAYA OKUNACAK İBRAHİM SURESİ

sedalis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
416
358
KIZLAR MERHABA
BENİM MELEĞİM GELMİYOR.
5 YILLIK EVLİYİM VE OLMUYOR TÜP BEBEK DIŞINDA TAHLİL VE TEDAVİLER AŞILAMA DENEDİK MALESEF SONUÇ NEGATİF.
VE BİR ŞEY DUYDUM BU ELMAYA OKUNAN İBRAHİM SURESİ İLE HAMİLE KALAN VARMIŞ.
ARAŞTIRDIM FAKAT FARKLI DURUMLAR SÖZ KONUSU
KİMİSİ 7 ELMAYA 7 KİŞİ 7 İBRAHİM SURESİ OKUYACAK ŞEKİLDEN DİĞERİ İSE 1 ELMAYA 7 KİŞİ İBRAHİM SURESİ OKUYACAK ŞEKLİNDE
BEN TAM BİLMİYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEŞEKKÜR EDERİM.
ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ.

Ben de bir kitap var orada bu konuyu soyle aciklamis:yedi ayri kisi bir elmaya ibrahim suresinin 34. Ayetten 42. Ayete kadar(42. Ayet dahil) olan kismini okuyup uflerler. Elmanin yarisini erkek,yarisini kadin kabuk ve cekirdekleriyle birlikte yer.
Diger rivayetide yedi elmaya yedi ibrahim suresi okunur.yine ustteki gibi yenir diyor.
Bir baska rivayette suymus: yedi gun kirmizi tatli elmaya ibrahim suresinin 34. Ayetten 44. Ayete kadar( 44 dahil) kisim okunur uflenir ayni usttekigibi yenir diyor.

Kitabin adi : Her anneye lazim
Hazirlaya: E. Muratoglu

Bir de su var buna tecrube edilmistir diyor o da su: meryem suresi her gun bir bardak suya okunup icilir, buna ara vermeksizin 41 gun devam edilir. Diyor.

canım gerçekten çok teşekkür ederim peki yedi elmanın her birinemi 7 sure okunacak yani 7*7 toplam 49 kez yani her elmaya 7 kişi birer kez okuyacakmı yoksa yedi kişi ayrı ayrı bir elmaya yani toplam 7 kezmi okunmuş olacak bunu tam anlayamadım . kitabi hemen araştırmaya başladım bile çok saol

canım gerçekten çok teşekkür ederim peki yedi elmanın her birinemi 7 sure okunacak yani 7*7 toplam 49 kez yani her elmaya 7 kişi birer kez okuyacakmı yoksa yedi kişi ayrı ayrı bir elmaya yani toplam 7 kezmi okunmuş olacak bunu tam anlayamadım . kitabi hemen araştırmaya başladım bile çok saol
Canim iste uc rivayet varmis hangisini yapabilirsen

Yıllar önce kuzenime yapmıştık. Hoca tavsiye etmişti bu duayı. 7 kişiye bir elma vermişti herkes 1 ibrahim suresi okumuştu elmasına.. her elmaya 1 toplamda 7 ibrahim suresi okundu. Bir hafta her sabah namazdan sonra niyet ederek yemişlerdi eşiyle ve oldu Allahın izniyle. Niyet ve inanç önemli. Biz 2 sini yeni kuran öğrenen 2 çocuğa okutmuştuk :) şimdi kardeşime yapacağız inşallah onda da olumlu sonuç alırız 🤲

Back
X