Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum tatil planımız var zorlanırım inşallah gidip gelince devam ederse katılırımLife light
SoLeiL12
H M @Mavi askkk @Evva A arkadasimes
4melek1anne
Nefes0858 @Ssevincli
Tiniminimavihanim E Edalar kızlar katılırmısınız sizler için açtım bu gurubu canlarım
![]()
TM kuzum sen rahatına bak bir dahakine. KatilirsinKuzum tatil planımız var zorlanırım inşallah gidip gelince devam ederse katılırım![]()
Kuzum katılırdım ama ev taşıma durumum var yoğun olurum bayag bir sonraki sefere inşAllahLife light
SoLeiL12
4melek1anne
Nefes0858 @Ssevincli
Tiniminimavihanim E Edalar kızlar katılırmısınız sizler için açtım bu gurubu canlarım
![]()
TM kuzum sorun değilKuzum katılırdım ama ev taşıma durumum var yoğun olurum bayag bir sonraki sefere inşAllah![]()
Katılırım kuzum bende
Geldim canım yeni girebildimLife light
SoLeiL12
4melek1anne
Nefes0858 @Ssevincli
![]()
Allah razı olsun canım aynen herkes faydalansın kim bilir kimin duası vesile olurYarın kadar bekliyelim kızlar belki gelen arkadaşlar olur yarın paylaşacam listeyi herkes faydalansin![]()
Aynen canım rabbim duası kabul olunan kullarından eylesin cümlemizi inşallahAllah razı olsun canım aynen herkes faydalansın kim bilir kimin duası vesile olur![]()
Amiinn inşallahAynen canım rabbim duası kabul olunan kullarından eylesin cümlemizi inşallah![]()
Yarın başlarız canım belki katılmak isteyenler olur
Evet cnm iyi olurYarın başlarız canım belki katılmak isteyenler olur![]()
Kuzum bu hafta ben yoğunum teşekkür ederimX xnobodyxCemoos
Mavi Mandalina
Passi0n
Jou
M-Mavera2048
MoonfacedMom kızlar listeyi kapatacam katılmak istermisiniz