Hamile kalmak için gün aşırımı yoksa her gün mü ilişki olmalı

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
ARKADAŞLAR MRB
BURDA BUNU SİZE SORUYORUM ÇÜNKÜ YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ BANA SİZCE HAMİLE KALMAK İÇİN HERGÜN MÜ İLİŞKİYE GİRMEK DOĞRU YOKSA BİRGÜN GİRİP BİRGÜN BEKLEMEK Mİ DAHA DOĞRU VE İLİŞKİ SIRASINDA ŞUNU YAPARSAN DAHA İYİ OLUR DEDİĞİNİZ BİŞEY VARMI MESELA YASTIK KOYMAK YADA HEMEN AYAĞA KALKMAMAK AYAKLARI YUKARI DİKMEK GİBİ BENİ AYDINLATIRMISINIZa.s.

Off bı yardım etsen,z ıkı kelıme sadece benden daha tecrÜbelsınz ve yardım ıstıyorummmmm

canım ya bende başlığı görünce hemen atladım ama yardımım dokunamıycak sana çünkü daha becerebilmiş değilim hamile kalmayı. genelde gün aşırı tavsiye ediliyor. ben yumurtlama günleri hergün denedim ama olmadı.

Canım ben,m tŞk ederım en azından duyarlısın bende hergÜn denedım ama olmadı anlamadım yahu

Doyuma ulaşmak!! Kadının doyuma ulaşması hem rahim ağzındaki yoğun sıvıyı seyrelterek sperm geçişine olanak tanırmış, hem de yumurtanın serbest bırakılmasını sağlarmış. Yegane önerim budur! 2'de 2 başarılı olduk biz yerimseniben

slm olmadımı olmuyo işte bende çok şey denedim olmadı takdiri ilahi ama ummadığım anda hamile kaldım şimdi 3 aylık hamileyim kafanıza takmayın hiç zamanı vardır ama siz yinede doktora gitmeyi ihmal etmeyin allahım isteyen herkese arartmadan verir inşallah

bence önemli olan tek bişey var. kafaya takmamak. ben 3 ay denedim yumutlama günlerinde her gün ama olmadı. eşimde çok kafaya takıyorum diye istemedi bende ne zaman olursa olsun dedim o ay hamile kaldım ama düşükle ksonuçlandı:)

hergün girilen ilişki sperm kalitesini düşürüyormuş,o yüzden 2günde bir girmek gerek.sonrasında da ayağa kalkmadan 15dakika bacaklarını yükseğe dayayacaksın.ilişkinin günü de önemli tabii,gebe kalma riskinin en yüksek olduğu günleri hesaplatacaksın.internette var,bulursun,ama son 3ay hangi günler adet olduğunu bilmen gerekir.bu riski yüksek günler de zaten genelde adet kanamasının bitiminden itibaren 5,6günlük zamana denk geliyor.bir de ne kadar doğru bilmiyorum,bi arkadaşım söylemişti ben bunu da denedim,kaç günde bir adet olduğunu hesaplayıp çıkan rakamı 2ye bölüyorsun ve o gün ilişkiye giriyorsun.yani 28günde bir oluyorsan adet olduğun günden sonraki 14.gün deneyeceksin.birde ben eşime 15 gün öncesinden başlayarak her sabah aç karnına kavga dövüş keçiboynuzu pekmezi yedirdim.5buçuk yıllık evliyim sadece son bir ay korunmadık,bunları yaptım ve hamileyim.bunları yapmasam da kalırmıydım bilmiyorum ama denemekte fayda var.hadi kolay gelsin.

Canlarım tŞk ederım allah sana yavruna saĞlık huzur verrsın analı babalı bÜyÜsÜn kıme sorsam takma dıyo ummadıĞın anda olur dıyo ama o yumurtlama gÜnlerıne gelınce heycan ve bekleyıŞ delı edıyo ınsanı ıster ıstemez oluyo umutcan sen adetının 14 gÜnÜnde mı beraber oldun eŞınle canım o gÜnlerdemı yanı

hem adet bitiminden sonraki 1hafta,hemde 14.gün ilişkide bulundum.hangisinde tutturduk bilmem.oğluşum olacak adını umut koyacağız.5aylık oldum.isteyen herkese sağlıklı gebelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum

Aslında telaŞ yapmamı sÖlÜyo herkez ama ıŞte adet bıtınce o yumurtlama gÜnlerıne gelınce ÇalıŞmalar ve telaŞ baŞlıyo:))bılırsınız ıŞte elımde deĞılll....herkez bana ummadıĞın anda olur dıyo bakalım bu ummadıĞım an senelrı bulmaz ınŞ

Canım benım ne kadar sevındım Şımdı mutluluĞunu heycanını senın kadar yaŞayamam ama anlayabılıyorum canım Çok mutlu ol ınŞ kuŞum

benim tavsiyemadet bittiğinin ertesi günü gün aşırıya başlaman , adet gelinceye kadar.ilişkiden sonra bir saat yat.kalçanın altına bir yastık koy.ayakların yere uzatma havada kalsın.sevinçli haberlerini umarım en kısa sürede duyarız.

merhaba,
korunmayı bıraktıktan sonra 3.ayımda hamile kaldım.ama maalesef 6 haftalıkken bebeğimi düşürdüm.bu soru benim de kafamı karıştırıyodu.biz ilk ayda muhtemel yumurtlama tarihlerinde hergün denedik olmadı.2.ayımda günaşırı denedik yine olmadı.3.ayımda ise eşim şehir dışına gitmek zorunda olduğundan sadece adetimin 11,12 ve 13.günleri beraber olabildik.o ay hiç beklemiyodum ama hamile kalmıştım.öğrendikten 2 hhafta sonra bebeğimi düşürdüm ne yazıkkı.bu sebeple hiç stres yapma canım.ben hep dua ediyodum bebeğim olsun diye ama hamile kalıp düşük yaşayınca da yıkıldım.kendimi yeni yeni toparlıyorum.bebişlerimiz gelecek zamanı biliyodur.

ben de ilişkiden sonra yaklaşık 30 dk.belimin altına yastık koyup bekliyodum canım.

canım ben tahmini yumurtlama gününden 6 gün öncesinden çalışmalara başlamıştım...gün aşırı olmak üzere....çok şükür şimdi hamileyim...inşallah tez zamanda gelir bebişin

En güzeli oluruna bırakıcaksınzemuszemusfazla isteyince gelmiyor bu bebelerzemuszemus

bence de cok isteyince gelmiyor bebisler, yumurtlama gununuzu bilseniz de deneseniz de gelmeyecekse gelmiyor. ummadigin vakitte hamile kalirsin diyenler hakli sanirim benim de oyle olmsutu ama onuncu hafta da birakti yavrum beni(
iliski sıklıgını sormussun bu tamammen yumrutladigini anlayip anlamamanla ilgili bir cevap. anliyorsan her gun ya da gun asiri tum ay iliski yasamana gerek yok ki bence zaten uzun sure bebek deneyenler icin bu imkansiz bir hale geliyor! benim tavsiyem 12;14;16 bir ay diger ay 11;13;15 denemen. yai ozellikle bu gunler eger reglen duzenliyse ve yumurtladigina dair isaretleri anliyabiliyorsan. eger anlamiyorsan da 10_20 gunler arasi gun asiri denemen.

yardımlarınız için tşk canım bende çok fazla sters yapmim diyorum ama insan umut ediyo bi anda ne bilim acaba benim bebeğim şuan olmicakmı Rabbim bana vermicekmi die düşünüyorum ama bakalım hayrlsı artık hamiş kalmak isteyenler beraber ilerleyelim birbirimize moral olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…