Hamile kalmak için gün aşırımı yoksa her gün mü ilişki olmalı

yok canım ben aslında kontrol için gittim doktora. hani hamilelik düşünüyorum ne yapmam lasım diye. doktor muayeneden sonra zaten bildiğim teşhisi koydu fakat bilmediğim bişey söyldi. her p.k.o. hastasının hormonları düzensiz almazmış. bızdekı gebe kalmayı zorlaştıran en önemli faktörlerden biri oymuş. tatlillerden sonra hormonlarımın idare eder bi seviyede olduğunu görduk. doktor 3 ay şans verelim dedi. korunmaı bıraktıktan hemen sonra gıtmıstık. folik asitle beraber progestan verdi. 3 ayda olmazssa gel tedaıye baslayalım dedi. progestan adet düzenlemesını saglar, hamıle kalmazsan da rahmı hazırlar iyi olur dedi. 2. kutuyu içerken hamile kalmışım. sadece 1 ay beklemıs oldum. Allah aratmadı çok şükür. darısı başına canım.

çok güzel yaa darısı benim başıma inş.en kısa zamanda kavusursun bebişine.bende pko hastasıyım daha ilaçlarıma başlayamadım tahlıl yaptırdım alttan baktılar perşembe tekrar gitcem ondan sonra ilaç yazcaklar inş.kötü bişey çıkmazda bnde hemen hamiş alırım yaa

merhaba arkadaslar bende pko hastasıyım ozzbek allah analı babalı buyutsun cnm bende muayne oldum enson adetım 30 ocakda hormonlarım falan hıcbı sorun yok dedı doktor adetlerımde duzenlı buay klomen kullandm ilişki gunlerını yazdı bakalım progestanda kullanıcam inşalllah kolay hamıle kalabılırım kızlar dua edelım allah ısteyen herkese nasıp etsın... ecrıncım sende üzme kendını cnm inş olur..

kızlarr eski yazılanları okudumda çabamız büyükmüş valla...buraya yazan arkadaşlardan hamile kalan oldumu peki??
benim eşimde askerden 4 gün sonra geliyo inş...
1.5 senelik evliyim zamanı geldi die düşünüyorum artık...
gelsinde çalışmalara başlayalım önümüzdeki aydan itibaren

evt kızlar paylaŞalım hangı gÜnlerde hamıle kaldınız...
Yumurtlama gÜnlerınde mı yoksa gÜn aŞırı ılıŞkıyemı gırdınız...
Tavsıyelerı beklıyorum

canim bende bura yazmistim. hamisde kaldim yaklasik 3 hafta önce düsük ile sonuclandi maalesef 8 haftalikdi bebisim. Simdi 2-3ay dolmasini beklyorum tekrar calismalara baslamak icin. Kürtaj oldm cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…