Hamile kalmak için gün aşırımı yoksa her gün mü ilişki olmalı

merhaba benim bi arkadaşımda demişti ki bana.yine burda yazılanlar gibi yumurtlama günlerinde yapacaksın ama mesela akşam yatarken yaptın aradan 1-2 saat geçsin bidaha yapacaksın bizimki öyle oldu demişti.ve kan değerini örçtür değerlerinin iyi olması önemli.ve internette okumuştum ilişkiden önce sıcak banyo iyi değilmiş yumurtalar için.
by

canım bazıları gün aşırı bazıları hergün diyo adetin düzenliyse ilk önceleri yumurtlama günlerinde işte gün aşırı dene bunu takip edemiyosanda 1o gün boyunca hergün dene derim ben hamile kalmayı başaramamış biri olarak:)))

kızlarrr
ilk belirtiler ne olabilir sizce
adet gelmeden önce nelerden şüphelenebilirim yani sabırsızlanıyorum daha adetime 10 gün var sabretmekde zor oluyo yani sizin söleyebiliceğiniz belirtiler varmı acaba

.....................................bebişşş..............................

kızlarrr
ilk belirtiler ne olabilir sizce
adet gelmeden önce nelerden şüphelenebilirim yani sabırsızlanıyorum daha adetime 10 gün var sabretmekde zor oluyo yani sizin söleyebiliceğiniz belirtiler varmı acaba

hani rahat olacaktın oluruna bırakacaktın.böyle her ay daha adet günün gelmeden acaba acaba diye kafa yorarsan olmaz sonra üzülürsün hayal kırıklığı yaşarsın.ne oldu adet oldun mu son mesajdan sonra 9gün olmuş.bu aarada ilk haftalarda hamilelik belirtileri adet sıkıntıları gibidir.kasıkların belin ağırır göğüslerin şişer

Benimde tecrübem olmadigi icin pek yardimci olamiycam canim sadece dr bana adet oldukdan sonraki 16 gün önemli dedi. 12.ve 14 birde 16 gün ise daha büyük sans varmis.

ovulasyon testi al, yumurtlama günlerinde hergün ilişkiye gir, ben o şekilde hamile kaldım.kaydirigubbakcemile5

sen anlamicanda kim anlicak beni elimde değil bunu biliyosun adet olmadım daha 1 yada 2 günüm var evt canım adet belirtilerim var şuan batmalar oluyo sanki adet olmamak için dua ediyorum canım şuan :teselli:

canım inş adet olmam bakalım napcaz artık bekliyorum çaresizce

canım inş adet olmam bakalım napcaz artık bekliyorum çaresizce

inşallah canım inşallah olmazsın.eczaneden birkaç tane gebelik testi al evde dursun.ben adet olmam gereken günden 2gün önce yapmıştım mesela,silik bi çizgi çıkmıştı.iki gün sonra birdaha yaptım çizgi daha belirgindi.al bir dene bakalım böyle stresle beklemekten iyidir.ama idrarı damlatır damlatmaz değil birkaç dakika bekledikten sonra bak,gebeliğin ilk döneminde hemen çıkmıyor.bu arada bu ay adet olsan bile,madem ki hamilelik için çabalıyorsun,mecbur kalmadıkça ilaç kullanma.sonra hamile kalırsın haberin olmaz ilaç alırsın,kafanda milyon tane soru işareti olur doğuma kadar.birde sana tavsiyem önce bir kadın doğum doktoruna git,hamile kalmak istiyorum bir sorunum varmı de.ben kontrole gitmeden hamile kaldım,sonradan birkaç ufak problemim olduğunu öğrendim.belki bilsem önceden tedavimi olurdum.

aç karnına kavga dövüş keçiboynuzu pekmezi yedirdim.5buçuk yıllık evliyim sadece son bir ay korunmadık,bunları yaptım ve hamileyim.bunları yapmasam da kalırmıydım bilmiyorum ama denemekte fayda var.hadi kolay gelsin.[/QUOTE]

çok güzel ya keşke her isteyen senin gibi ilk ayda hamiş kalsa ben 4 ay oldu ama bu ay dediğin gibi yaptım hiç kalkmadım 2 saat falan yattım inş bende hamileyimdir başka bi tavsiyen varmı canım

Yaa bu konuda çok şey okudum araştırdım...Kesin olan birşey var kadın ayda bir kere yumurtluyor ve bu yumurta sadece 24 saat canlı kalıyor düşük ihtimalle 24 saatten biraz daha fazla yaşıyor.spermler ise 48 saate kadar vücutta kalabiliyor ölmeden. ilk olay yumurtanın o 24 saatini yakalamak... yani ovülasyon gününü tespit etmek... daha sonra bu günlerde sıklıkla ilişkiye girmek ve ilişkiden sonra en az 1 saat yatar pozisyonda kalmak.eğer mümkünde çok kalın olmamak şartıyla kalçanın altına yastıkta koymayı öneren doktorlar var.Bu olay sadece sparmin rahime hareketine yardımcı oluyor.eğer ovülasyon günü ve 2 gün öncesi ile sonrasında yani yaklaşık 1 haftalık bu dönemde sıklıkla ilişkiye girildiğinde hamilelik şansı artıyor.
Yani yine sadece şans!! bir kesinlik yok. burada o ayki yumurtanın kalitesi sparmlerin kalitesi vs. falan devreye giriyor.
açıkçası Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor sanırım. Çünkü annelerimiz anneannelerimiz ne bilirlermiş ovülasyon testi falan filan :)
Vücut kendini hazır hissettiği dönemde bence herşey kendiliğinden yoluna giriyor (hastalık yoksa)
Yani kafaca rahat olmak lazım.

benim hamile kaldığım ay adetimin 9. 11. ve 17.gün ilişki oldu sadece eşim çok rahatsızdı.. düşükle sonuçlandı....muhtemelen 12. gün yumurtam çatladı hissetmiştim.... bence yumurtlamadan 1. gün önce ilişkiye girmek önemli çünkü spermlerin yumurtaya ulaşmasıda zaman alıyo.. yumurtlama günümüzüde kesin bilemediğimize göre bu büyük bir şans ... bidahada hamile kalamadım üstünden nerdeyse 1 yıl geçti hiç bir problem yok. ama bebişde yok

yumurtlama gününü iyi hesaplamak gerekiyor. genelde iki adet tarihinn ortasındaki günü, Örneğin 28 günde birse döngü 14. gün yumurtlama günüdür 12-13-14-15-16 hamilelik şansının yüksek olduğu günlerdir. ama her kadında bu tablo işe yaramaz kendinizi dinleyin iki adet arasında bir gün akıntımız çok olur hatta adet olduk zannederiz beyaz şeffaf kokusuz ve yoğun olur. o gün ve sonrası yumurtanın ilerleyip çatladığı gündür. o günlerde ilişkiye gierseniz şansınız yüksek olur. ben onu hesaplayarak hamile kaldım. sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan

mrb.ben polikistik over hastasıyım.bebiş için yenı tedaviye başlıyorum
bilgilerin için teşekkürler .umarım en kıısa zamnada bebişine kavusursun canım

mrb.ben polikistik over hastasıyım.bebiş için yenı tedaviye başlıyorum
bilgilerin için teşekkürler .umarım en kıısa zamnada bebişine kavusursun canım

merhaba bende polikistik over hastasıyım. bizde yumurtlama günleri farklı olabiliyor, en azından benim 28 ya da 30 gunde bır olmuyordu. bazen 30 bazen 40... bu noktada tutturmak daha zor oluyor. seninde böyle düzensizse kendi adet aralıklarını tahmini hesapla ortadaki 1 hafta değil de 10 -12 gün deneyin. benim hiç ummadığım bir birleşmeden olmuş bebiş. sonradan ultrasonda görünen gebelik haftasından hesapladık. artık yumurta falan gitmiştir dediğim bi gün tutmuş. umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın...

mrb canım bilgi için teşekkürler.sende tedaviyle falanmı hamıle kaldın canım ilaç falan kullandınmı ve ne kadar zamnada hamıle kaldın.şimdiden teşekkürler bilgi için opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…