- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
kızlarrr
ilk belirtiler ne olabilir sizce
adet gelmeden önce nelerden şüphelenebilirim yani sabırsızlanıyorum daha adetime 10 gün var sabretmekde zor oluyo yani sizin söleyebiliceğiniz belirtiler varmı acaba
hani rahat olacaktın oluruna bırakacaktın.böyle her ay daha adet günün gelmeden acaba acaba diye kafa yorarsan olmaz sonra üzülürsün hayal kırıklığı yaşarsın.ne oldu adet oldun mu son mesajdan sonra 9gün olmuş.bu aarada ilk haftalarda hamilelik belirtileri adet sıkıntıları gibidir.kasıkların belin ağırır göğüslerin şişer
canım inş adet olmam bakalım napcaz artık bekliyorum çaresizce
yumurtlama gününü iyi hesaplamak gerekiyor. genelde iki adet tarihinn ortasındaki günü, Örneğin 28 günde birse döngü 14. gün yumurtlama günüdür 12-13-14-15-16 hamilelik şansının yüksek olduğu günlerdir. ama her kadında bu tablo işe yaramaz kendinizi dinleyin iki adet arasında bir gün akıntımız çok olur hatta adet olduk zannederiz beyaz şeffaf kokusuz ve yoğun olur. o gün ve sonrası yumurtanın ilerleyip çatladığı gündür. o günlerde ilişkiye gierseniz şansınız yüksek olur. ben onu hesaplayarak hamile kaldım. sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum opuyorumnanaktan
mrb.ben polikistik over hastasıyım.bebiş için yenı tedaviye başlıyorum
bilgilerin için teşekkürler .umarım en kıısa zamnada bebişine kavusursun canım
merhaba bende polikistik over hastasıyım. bizde yumurtlama günleri farklı olabiliyor, en azından benim 28 ya da 30 gunde bır olmuyordu. bazen 30 bazen 40... bu noktada tutturmak daha zor oluyor. seninde böyle düzensizse kendi adet aralıklarını tahmini hesapla ortadaki 1 hafta değil de 10 -12 gün deneyin. benim hiç ummadığım bir birleşmeden olmuş bebiş. sonradan ultrasonda görünen gebelik haftasından hesapladık. artık yumurta falan gitmiştir dediğim bi gün tutmuş. umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?