Hamile Kalmak İçin Neler Yapıyorsunuz

Sogan kürüne başlcm cnm ben onu da yapim dedim yapmamstm ondan hamile kalanlarda var bakalm hayrlisi ya sen

Bende incir kuru denedim arkasından adet olamadim kist ler çıktı tedavi gördüm klomen e başladım kullanırken var miydi yok muydu bilmiyorum ama gogusumde kitle çıktı kadın doğum mutlaka aldir dedi onun ameliyatını oldum artik hicbir şey yapmıyorum yaptıkça kendime zarar verdim sanırım bu saatten sonra Rabbim ne zaman verirse sadece dua ediyorum

Aslında sessizce beklemek güzel ama insanın içi durmuyor canım.
Bende geçen ay soğan kürü yaptım buay da yapmam lazımdı cesaret edemeddim.
Hiç acımayan gğsüm acımaya falan başladı.
Onun haricinde duamız var biliyorsunuz onu günlük okuyoruz.
Ya varis çekeceğim.
Şubatta da dr. kontrolleri başlayacak inşallah.

Canm cok cok gecmis olsun üzüldm sogan kürüne bende baslarsm kist ckar dye korkyrm?

İns tutar canm sogan kuru her ay yaplmyr diye blydm yanls blyrm cnm ben?

GEÇMİŞ OLSUN GERÇEKTEN DE bebek sahibi olacaz diye aman sağlığımızdan olmayalım.

kasım ayında başarısız bir tüp bebek denemesi yapıldı. normalde adetlerim çok düzenlidir. 28gün sürer. aralık ayında bal tarçın çörekotu yaptım. 1 ocakta olması gereken adet 29 aralık tarihinde oldu. 29 aralıktaki adetimin 2. günü tekrar aynı kürü yaptım . 10 gün kadar kullandım. 9 ocakta aşılama yapıldı. bakalım nolucak. beklemedeyim

dertleşme fırsatı bulduk canım seninle de. Hayırlısıyla tutar inşallah. Ödemeleri çok oluyor mu tüp bebeğin

Arkadaşlar tüpler kapalı bendede bu ay tüp bebek denedim tutmadı.Allah herşeyin hayirlisini versin inşallah dua etmekten baska yapacak birşey yok

ilk yapılan ay adetten hemen sonra.2. de diğer adetine 10 gün kala 5-7 gün yapılıp bırakılıyor. cnım sonra 6-7 ay yapmamız gerek.

Anladm canm simdi sagol ins tutar biİmde bebislerimiz olur canim bu arada benim ismimde büşra listeye ekledgnde adımı yazarsan sevinirim cnm :)

Bende soğan kuru yaptım bu ayda yapacam nerde dua görsem okuyorum duaya çok inanıyorum
Canm bende duaya inanyrm bugn sogan kuru denym dedm midem bulandi icemdm sen nasl ictn ya

Canm bende duaya inanyrm bugn sogan kuru denym dedm midem bulandi icemdm sen nasl ictn ya
Canım bence kist yapmaz iltihap falan varsa atar vücuttan iyi diyorlar ama ben de icemedim çok kotu tadı maydonoz u da iyi diyorlar icemeyen limon sıkıp iciyomus soğan i icemedim

Ya arkadaşlar bu aşılama yı ne zaman uygun görüyorlar kaç yıl geçmesi lazim bir de kadın doğum doktorlarimi ilgileniyor bu asilamayla birde jinekoloji falan varmış benim olduğum yerde hic yok jinekoloji

Ben ilk hamileligimde yillarca ugrastim salavati tefriceyi okudum sonra hamile kaldim meryemm suresinide okurdum bol bol sizede tavsiye ediyorum... Simdide sogan kuru kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…