Hsngi dualari okudunuzBen ilk hamileligimde yillarca ugrastim salavati tefriceyi okudum sonra hamile kaldim meryemm suresinide okurdum bol bol sizede tavsiye ediyorum... Simdide sogan kuru kullaniyorum
Hsngi dualari okudunuz
4444 ayet varya cok kisa bi sure.. Ama ne bi eksik ne bi fazla olucak okudukca kagida yaziyodum sasirmamak icin sonra hemen hamile kaldimHsngi dualari okudunuz
Hmm anladim ne zamandir cocuk istiyodunuz4444 ayet varya cok kisa bi sure.. Ama ne bi eksik ne bi fazla olucak okudukca kagida yaziyodum sasirmamak icin sonra hemen hamile kaldim
Canm bende dun baslıyim dedim icemedim kustum hayret edyrm icenlere zaten :)Canım bence kist yapmaz iltihap falan varsa atar vücuttan iyi diyorlar ama ben de icemedim çok kotu tadı maydonoz u da iyi diyorlar icemeyen limon sıkıp iciyomus soğan i icemedim
benim batta salı canım ben 2. olan soğan kürüne cesaret edemedim hala da kararsızım içsemmi diye ne dersin.içeyimmiMerhaba arkadaşlar ben de bu ay adetimin 5 günü soğan kurune başladım 15 gün akşam yemeğinden önce ictim. Simdede adetime 5 gün kala başladım sabah akşam içiyorum. Benim de midem bulaniyor içtikten sonra yemek yemek istemiyorum...ama ictim .size tavsiyem içerken burnunuzu bi elinizle kapatın. Sonrada burnunuzu açmadan ağzınıza bi lokma bisey alın ve yiyin ne olursa ben 1 tane incir yedim yedikten sonra acin burnunuzu. Kokusunu alamayınca tadida gelmiyor. Bat pazartesi inşallah olmaz ama o güne kadar devam soğan suyuna
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
bu dimi canımCennet irmagi
alışırsın canım ben nedense hiç zorlanmadım soğuğa yakın ılık içeceksin soğyunca içilmiyor pekCanm bende duaya inanyrm bugn sogan kuru denym dedm midem bulandi icemdm sen nasl ictn ya
soğol canım salavat derken ?dua mı yoksa salavat mı getireceğizEvet cnm. Bu dua. Bu duayı okumadan önce 21 kere "Estağfirullahel aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir. Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. Euzu besmele çekildikten sonra salavat okumaya başlanır. Bir kişi çok önemli bir dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa bu salavatı 4444 kere okumalıdır.
Canım bende daha önce bu kuru yarım yamalak uyguladim bu sefer tam uygulamaya niyetlendim inşallah tamamlarim ve faydasını bulurum. Benim yengemde kist vardı doktor çocuğun olmaz dedi Allahın hikmeti işte bu kuru yapmış oldu.ayrica i.saracoglu soğan kadının rahmi için yaratılmış bi nimet gibi Dediği bi videosunu izledim kesin karar verdim bak şimdide içiyorum zor ama Bebeğim için katlaniyorumbenim batta salı canım ben 2. olan soğan kürüne cesaret edemedim hala da kararsızım içsemmi diye ne dersin.içeyimmi
Yok canm denedim olmadı ılık iciyim dedim mide bulantsndan öldüm bende vazgectim napalm beklcz :)alışırsın canım ben nedense hiç zorlanmadım soğuğa yakın ılık içeceksin soğyunca içilmiyor pek
2yildirHmm anladim ne zamandir cocuk istiyodunuz
Hayirli olsun canim benim amin Allah her dileyene nasip etsinSelamin Aleykum arkadaslar..
Topginizi gorunce yazmadan gecemedm :)
Bende sizin gibi bir suu sey denedm doktora gittim artk son zamanlar hep aglyordum. Oyle seneryolar okuyodum duyuyodum ki imkansz ama olanlar beklemeden olanlar.. hem umutlanp hem umutsuzlugun dibine vuruyordum.
Vakit saat geldigi zaman ben bile beklemezken hic bsey yapmadan rabbim yolladi emanetini Elhamdullillah
Ozamandr hem bebegme her seferinde sukur eder hemde bekleyenlere dua eder oldum. Cunku 19ay boyunca herkesden dua istemstm benden sonraki evlat icin cirpinan kardeslerimi unutmak olmazdi
Uzun lafin kisasi hepinize tek tek duaciyim
Rabbim gonlunuzdekini hayrli etsin evlat hasretnizi saglikla hayrla neticelendrsin. Once gobusunuze sonra kucagniza saglikla alin rabbim yar ve yardimcimiz olsun insaAllah
Allah sağsalim bebişini kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Duaların için Allah razı olsun <3 İnşallah bizde birgün anne olur ve anne olmak isteyenlere dua ederizSelamin Aleykum arkadaslar..
Topginizi gorunce yazmadan gecemedm :)
Bende sizin gibi bir suu sey denedm doktora gittim artk son zamanlar hep aglyordum. Oyle seneryolar okuyodum duyuyodum ki imkansz ama olanlar beklemeden olanlar.. hem umutlanp hem umutsuzlugun dibine vuruyordum.
Vakit saat geldigi zaman ben bile beklemezken hic bsey yapmadan rabbim yolladi emanetini Elhamdullillah
Ozamandr hem bebegme her seferinde sukur eder hemde bekleyenlere dua eder oldum. Cunku 19ay boyunca herkesden dua istemstm benden sonraki evlat icin cirpinan kardeslerimi unutmak olmazdi
Uzun lafin kisasi hepinize tek tek duaciyim
Rabbim gonlunuzdekini hayrli etsin evlat hasretnizi saglikla hayrla neticelendrsin. Once gobusunuze sonra kucagniza saglikla alin rabbim yar ve yardimcimiz olsun insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?