Ben yapmak istiyorum ama uygulamayı tam olarak bilmiyorumKızlar 4444 tefrıcıye duasını yapanınız varmı
Kesinlikle haklısın canım, yapalım bence de.ben şuan adtım cnm bitince başlıycam araştırıp yapalım bence.
BZiz elimizden dilimizden geleni yapalım gerisi Rabbimden.
ben şuan adtım cnm bitince başlıycam araştırıp yapalım bence.
BZiz elimizden dilimizden geleni yapalım gerisi Rabbimden.
pek inanmıyorum parayla satılanlara falan canım da iyi haberlerin için dua ederim. Bizi de bilgilendir.22 martta kürtaj oldum üstüne hamile kalamadim neler neler denemedim ki süt maydonoz buharına oturma bal çörek otu tarçın karışımı maydanoz suyu soğan kürü olmadı olmadı şimdi bir macun buldum 1 gün önce geldi ona başladım dün kullananlar çok memnunmus hatta 3 günde 4 tane hamilelik mesajı okudum bir vesile olur belki diye aldım bakalım fayda edecek mi
Sağol canım Allah razı olsun inşallah güzel haber vereceğimiz günler de gelir Rabbim büyüktürpek inanmıyorum parayla satılanlara falan canım da iyi haberlerin için dua ederim. Bizi de bilgilendir.
Nasıl yaptın cnm kabuksuz olması yemekten once olması soğumaması önemliBu ay sogan kürü denemek istedim mart ayinda da incir kuru yapip denemeye başlayacaktım ama midem alt ust oldu vazzgectim sogandan istifra etmekten mahvoldum soğanı eledim ben
aynen dediğin gibi yaptım canım. herkes uyarmıştı 1 ya da 2 kere de içmeye çalış diye ama yapamadım 3.gün pes ettim.şu an bunu yazarken bile midem ağzıma gelir gibi oluyor. yapamıycam yani. Önümzdeki hafta kadın doğuma gidip muayene olacağım baksın bir kist vs var mı.Yoksa zaten soğan kürüne lüzum yok.Şubat ayında incir kürü deneyip mart ayında denemeye başlayacağız.Ben de bu arada diyete girdim mart ayına kadar 6 kilo vereceğim.Nasıl yaptın cnm kabuksuz olması yemekten once olması soğumaması önemli
İnşallah nasip olu canım.aynen dediğin gibi yaptım canım. herkes uyarmıştı 1 ya da 2 kere de içmeye çalış diye ama yapamadım 3.gün pes ettim.şu an bunu yazarken bile midem ağzıma gelir gibi oluyor. yapamıycam yani. Önümzdeki hafta kadın doğuma gidip muayene olacağım baksın bir kist vs var mı.Yoksa zaten soğan kürüne lüzum yok.Şubat ayında incir kürü deneyip mart ayında denemeye başlayacağız.Ben de bu arada diyete girdim mart ayına kadar 6 kilo vereceğim.
Sende mi canım kürü yapıyorsunİnşallah canım
Yok canım ben yapmıyorum ama öbür ay başlamayı düşünüyorum adet oluyum öyle başlarımSende mi canım kürü yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?