Hamile Kalmak İçin Neler Yapıyorsunuz

1-MUTLAKA TÜM HORMON TESTLERİNİZİ YAPTIRIN ÖZELLİKLE ADETİN 2-3 GÜNÜ
2-GÜN AŞIRI VE SABAHLARI İLİŞKİYE GİRİN
3-EŞİNİZE BOL BOL KEÇİBOYNUZU ÖZÜLÜ MUZLU BALLI SÜT YAPIP İÇİRİN BUNLARI AYRI AYRIDA YAPABİLİRİNİZ AMA MUZ BAL KEÇİBOYNUZU ÖZÜ FINDIK ÇOK ETKİLİ BİR SPERM OLUŞUMU 72 GÜN ÖNCESİNE DAYANDIĞI İÇİN HAMİLE KALMAK İSTEDİĞİNİZ ZAMANDAN EN AZ 2,5 AY ÖNCESİNDEN KOCALARA İYİ BAKIYORUZ. SPERM SAYISI İÇİN ÖNEMLİ
4-BALIK YAĞI HAPI, BEBE ASPİRİNİ, ÇİNKO HAPI (HEPSİNİ GÜN AŞIRI) VE FOLİK ASİT (HERGÜN) KULLANIYORUZ. BEBE ASPRİNİ VE ÇİNKO HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIYOR.
5-İLİŞKİ ÖNCESİ EŞLERE BİR FİNCAN TÜRK KAHVESİ İÇİRİYORUZ. HIZ İÇİN ÖNEMLİ.
bunları buldum.

Kızlar 4444 tefrıcıye duasını yapanınız varmı

Bu ay sogan kürü denemek istedim mart ayinda da incir kuru yapip denemeye başlayacaktım ama midem alt ust oldu vazzgectim sogandan istifra etmekten mahvoldum soğanı eledim ben

kızlar yapalım dersenız yaparız. Ama ben araştırıp okuayacak tek kendı adıme bile olsa okuyacağım.
Dualar asla boş olmaz illaki bşylere faydası olur.

22 martta kürtaj oldum üstüne hamile kalamadim neler neler denemedim ki süt maydonoz buharına oturma bal çörek otu tarçın karışımı maydanoz suyu soğan kürü olmadı olmadı şimdi bir macun buldum 1 gün önce geldi ona başladım dün kullananlar çok memnunmus hatta 3 günde 4 tane hamilelik mesajı okudum bir vesile olur belki diye aldım bakalım fayda edecek mi

pek inanmıyorum parayla satılanlara falan canım da iyi haberlerin için dua ederim. Bizi de bilgilendir.

Bu ay sogan kürü denemek istedim mart ayinda da incir kuru yapip denemeye başlayacaktım ama midem alt ust oldu vazzgectim sogandan istifra etmekten mahvoldum soğanı eledim ben
Nasıl yaptın cnm kabuksuz olması yemekten once olması soğumaması önemli

Nasıl yaptın cnm kabuksuz olması yemekten once olması soğumaması önemli
aynen dediğin gibi yaptım canım. herkes uyarmıştı 1 ya da 2 kere de içmeye çalış diye ama yapamadım 3.gün pes ettim.şu an bunu yazarken bile midem ağzıma gelir gibi oluyor. yapamıycam yani. Önümzdeki hafta kadın doğuma gidip muayene olacağım baksın bir kist vs var mı.Yoksa zaten soğan kürüne lüzum yok.Şubat ayında incir kürü deneyip mart ayında denemeye başlayacağız.Ben de bu arada diyete girdim mart ayına kadar 6 kilo vereceğim.

İnşallah nasip olu canım.

"Tevekkeltü al’Allah"

Allah'a dayanıp güvendim..

"Hasbiyallah"

Allah bana yeter..

"La havle velâ kuvvete illâ billah"

Allah'tan başka hiçbir güç ve kuvvet yoktur.

İnşallah kızlar aman dıkkat edın kuru yaparkenn ben uaptım bşi olmadı ama göğslerımde degışıllık oldu dr. Bile gitmeyı dusunuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…