Nasıl bir değişiklik oldu ki canımİnşallah kızlar aman dıkkat edın kuru yaparkenn ben uaptım bşi olmadı ama göğslerımde degışıllık oldu dr. Bile gitmeyı dusunuyom
Canım nasıl yani bişe olmadı derkenİnşallah kızlar aman dıkkat edın kuru yaparkenn ben uaptım bşi olmadı ama göğslerımde degışıllık oldu dr. Bile gitmeyı dusunuyom
Benim adetimin 3. Günü başladım ben canmYok canım ben yapmıyorum ama öbür ay başlamayı düşünüyorum adet oluyum öyle başlarım
İnşaAllah olur en kısa zaman da sen ne kadar zamandır evlisin sefosxxkızlar yani gebelik oluşmadı ertesi ayında çok fena pıhtılar düşürdüm amam şuandada gebe değilim 2,-3 ay oldu yapalı.
hiç ağrımayan acımayan göğslerim bazı dönmlerde ay içinde 2 hafta falan cok acıyor bazen kitle var zannedyorum
bu tür kürler kitledde oluşturabılırmiş.
Kabuklu içmeyin sakın içecekseniz bile sirke ile dezenfekte edin.
2 yıl olcak canım ama 1 yıldır istiyoruz ilk yıl İSTEMEMİŞTİK.İnşaAllah olur en kısa zaman da sen ne kadar zamandır evlisin sefosxx
Ben yaptırmadım canım ama iki günde bir seni çağırıp ultrason ile bakıp yumurtlama olup olmadığını söyleyecek ve eşinle şu günler birlikte olun der yumurta takibi bu bildiğimBana da doktor yumurta takibi yapacağız dedi nasıl olacak yaptıran var mı hiç heyacandan sormayı unuttum
Amin. Sagolun. İnsallah.Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zaman da nasip eylesin O neylerse güzel eyler sizde canınızı sıkmayın belkide en hayırlısı Budur
Gittim canm henüz yumurtam büyümemiş 13 gün geçmesine rağmen reglimden .klomen diye bir ilaç vereceğim reglinin ikinci günü gel dediBen yaptırmadım canım ama iki günde bir seni çağırıp ultrason ile bakıp yumurtlama olup olmadığını söyleyecek ve eşinle şu günler birlikte olun der yumurta takibi bu bildiğim
Haklısınız da ilk defa gidiyorum doktora muayene ye alışamadım o yüzden çok çekindim dediğiniz gibi yapacağımDr. a sorularinizi sormaktan cekinmeyin kesinlikle.erkek olsun. Sonucta sorulariniza cevap verecek kisi o.hatta sorularunizi evde hazirlayin yazin. Giriste caktirmadan bakip sorularinizi hatirlayip mutlaka sorun.
Her brans Dr. gittigimde mutlaka varsa sorularim.sorarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?