Hamile kalmak için öneriler yardımmmmm

PrensesMira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
52
13
88
35
Merhaba arkadaslar 3 aydr korunmuyorz ama olumlu bi sonuc yok esimde bende cok istyorz.. Hamile kalmayı kolaylaştracak bildiginiz herseyi paylasr msnz tesekkurler

3 ay ne yahu daha vira bismillah. En az 1 yıl denemeniz gerekiyor bir tedavi düşünmek için. Vücudunuza bu kadar yüklenmezseniz, her sevişmenizde "Haydi bebeeeekk" demezseniz hamile kalırsınız. Kafanız rahat olsun.

Asagi yukari 1yildir ugrasyorz zaten... Her ay acaba hamile miyim diye dusunuyorm evet elimde degil...

Vallahi öneriyi bilemiyorum benim bildiğim tek bir yöntem var onu da yapiyormussunuz zaten ayrıca 3 ay içinde olmadı diye kafaya takilmaz bu iş

Evet bunuda kullanyorm yumurtama gunlerimi takip ediyorm hersyi tam yaptgma inanyorm... 3 ay dedim ama bide dusuk yasamstm oncesinde yani bayadr ugrasyorz aslnda dusuktem snrada hemen olur demisti doktor bi sorunda yok demistk ben mi acele ediyorm acaba korkuyorm

Takvim yontemi nedir #nerisona
Her ay hamile kalmanız için 4-5 gün vardır sadece. ( korunma yöntemi olarak kullnılmaz)
Uygulamalardan adet takvimim tarzı aplikasyon indiriyorsunuz. Bilgilerinizi giriyorsunuz; size doğurgan günlerinizi söylüyor. Belki de hep yanlış günlerde denediniz.

Son düzenleme:
Evlendikten 8 ay sonra hamile kalabildim.
Ilk.3 ay olmayinca dr.a gttim.
Bana "1yil.sonra gelmen gerek,12 regl donemi gecmesi lazim ,ama yine de bir muaye edeyim dedi"bir problem yok hamile kalman icin " diyince icim.rahatladi.
Esim de dr a gtti cocuk sahibi olmama bir engel varmi amacli, onda da prob.cikmayinca
Unutmaya calismak gerektigini ogrendim ama unutamadim
Ama biliyordum.ki 1 ay
Yalnizca 1 ay unutsam bu meseleyi olacak gibi geliyordu.
Bi yerde okumustum, boyle bir durumda
Eslerin bir muddet ayri kalmalari.iyiymis
Mantik bulamadim bu olayda ama kisa zaman sonra
Tevafuk oldu memleketime gittim esim ist. Kaldi.
Dondum memleketeimden ve bir ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Tabi cocuk istedigmden beri folik asit aliyordum.
Umarim yardimci olabilmisimdir :)

Yok cnm var uygulama onunla ilerliyorz dogurganlk ve yumurtlama gunlerini de hic bos gecmeyiz... Anlamadm ya kzlar kafaya takmamak elde degil 3 ay erken diyosunuz ama onceki yaptgm dusuk beni korkutuyor

Yumurtlama gunu takibi yap ya da istemiyorsan adetin bittikten sonra bir gun iliski bir gun bos olacak sekilde yap. Folik asit alimina da basla. Iliskiden sonra hemen kalkma 15 dakika bekle. Insallah bebisin olur kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…