Hamile kalmak için öneriler yardımmmmm

Ben ibrahim saracoglunun sogan kurunu uyguladim.o ay hamile kaldim..ama o celikle dra git hormon vs testlerini yaptir.Allah isteyene saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..

Asagi yukari 1yildir ugrasyorz zaten... Her ay acaba hamile miyim diye dusunuyorm evet elimde degil...

İşte bunu yaparsanız olmaz. Nasıl bir insandan çok şey beklerseniz istediğiniz gibi yapamaz, beklediğiniz gibi olmaz ya. Vücudunuz da öyle, beklentiniz fazla oldukça karşılayamaz. Kafanıza takmamayı öğrenmeniz gerekiyor. Birliktelik yaşamadan önce rahatlatıcı nefes egzersizleri uygulayabilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz, dua da rahatlatıcı olabilir ama yine belli bir düşünceye odaklanacağınız için rahatlatıcı olmaz, strese sokar.

Düşük derken...kürtaj olmanı gerektirecek kadar ilerlemişmiydi hamilelik.yoksa daha yeniydi adetle atıldı mı vücuttan...bende seninle benzer durum yaşadım..

Canım bende senin gibi düşük yaşadım 1 senedir olmadı ve dr gittim FSH 12.27 çıktı amh testi istedi polikistik over dedi usg ile ben tabi hala şoktayım sende bi baktır hormonlarına canım bekleyerek zaman kaybetme ayrıyetten daha amh testim daha çıkmadı ve ben FSH nin yüksek olduğunu öğrenir öğrenmez hayıt tohumuna başladım hakkımızda hayırlısı

Adetin 3. Gunu gel hormon testleri icin dedi ama bi sorun yok diyince gerek gormedim ackcası SelanikMuhaciri hayıt tohumunu nasl yapicam cnm
Canım hayıt tohumu alıyorsun aktardan s
1 tatlı kaşığı toğumu havanda biraz eziyorsun sonra kaynattığın suyun içine dövdüğün toğumu atıp 10-15 dk demlendirmeye bırakıyorsun 1 su bardağı olacak bu dem sonra süzüp içiyorsun ben sabah akşam içiyorum düzenli olarak bırakmayacağım en az 3 ay da etki ettiği söyleniyor ama bir ayda da hamile kalan olmuş ve bu ay adetin 3. Günü süt ve maydonoz buharına oturmayı düşünüyorum biz isteyelim inanarak Rabbim ol dedikten sonra olur canım ama testlerini mutlaka yaptır

3 ay çok az bir süre. Kendinize bir yıl süre tanımalısınız. Bu süre içinde hayatınıza dair başka planlar oluşturun. Böylelikle her ay hamile miyim stresinden kurtulmuş olursunuz. Çünkü stres de hamile kalmaya engel oluyor.

Ayaklarımı dikip yatmistim ben yumurtlama testine De takılmamak lazım yumurtlama gününe de bir gün durup bı gün yap ama bebek için değil eşini arzuladığın için sürekli bebek düşünmeden vazgeç polikistik över için kilo vermek şart diyorlar

3 ay az bi sure biliyormda dusuk yaptgm için korkuyorm cnm ister istemez dusunuluyo ne plan yaparsan yap

Cocok odakli degil isteyerek arzulayarak sevisin.. kafaya takmamak puf noktasi aman ya olmuyorsa vardir bir hayir dedigim ay kaldim hamile

Daha yeniyken dusuk oldu 1 aylktı adetle atilms sanrm ama dusuk diye kabul ediyoruz diyo doktor M melomis
Benimde aynı oldu. Dört haftalıktı adetle atıldı. 1 yıl uğraştım. Senin ilk yapman gereken düzgün bir doktor bulmak. Ve mutlaka git hormon testlerini yaptır. Gerek görmedim deyip geçme. Doktor o testleri görmeden sorun olup olmadığını anlayamaz. genel muayenehanede rahminde sorun yoktur onun baktığı o. Benim de bir hormonum düşük çıktı o yüzden senin gibi düşük yaptım ben de .o hormon seviyesi düşük olduğu için bebek tutunamıyormuş. Doktorun bakar zaten ama bu hormonun adı progesteron. Doktoruna mutlaka sor ve progesteron testinin mutlaka yaptır. kandan bakılıyor. Bir ilacı var o ilacı içince bebek tutunuyor Allah'ın izniyle tabi. Ben o ilacı kullandığım ay hamile kaldım .Hamileliğin 3 ayına kadar kullandım böyle bir durumun varsa doktorun zaten senin yönlendirir. Testlerini sakın ihmal etme doktorun hangi testi söylüyorsa mutlaka yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…