- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
kızlar şimdi toplam 4444 okunacak hep beraber ortak bu sayıyı tamamlıyacaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplu okuyalım bence olsunEvet o da mantikkli okuduğunu soyledikce herks sayidan düşülsün bu sayiyi katilan herkese trk trk mi okuycaz yoksa toplu dua gibi mi olacak kafamda deli sorular![]()
Tamam kuzum yarın okumaya baslrim insAllah su an misafirm varben sayıdan tarafım kızlar hem kolay okunan bişey 500 yasin istemiyorum sizden![]()
kuzum bende başlıyacam şimdi beraber başlıyalım hergün 1 meryemKararlştrnca yzarsn artk birde bn meryemede bşlycm inşallah
Evet kuzm bnde bugün başlıyorm Allahın izniyle :)kuzum bende başlıyacam şimdi beraber başlıyalım hergün 1 meryem![]()
InsAllah canimbundan sonra 313 ayetel kürsü varmış onuda beraber okuyalım. Allah inşallah emeğimizin karşılığını verir![]()
Meryem suresini dr mi hamjle kalmak icin kizlarkuzum bende başlıyacam şimdi beraber başlıyalım hergün 1 meryem![]()
tamam kuzum Allah kabul etsin inşallahEvet kuzm bnde bugün başlıyorm Allahın izniyle :)
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm seninkinde İnşallah bitmeden gebe kaldgmızı öğrenrz :)tamam kuzum Allah kabul etsin inşallah
ben atmadım kimseye kuzumBirdeKutsal panter 'mmm resim işi ne oldu
evet kuzum günde 1 tane 41 günMeryem suresini dr mi hamjle kalmak icin kizlar
inşallah bebeğim Allah mucizelendirsin bizi inşallahAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm seninkinde İnşallah bitmeden gebe kaldgmızı öğrenrz :)
Bana at ne olmş yanneee :))ben atmadım kimseye kuzum
evet kuzum günde 1 tane 41 gün

inşallah bebeğim Allah mucizelendirsin bizi inşallahAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm seninkinde İnşallah bitmeden gebe kaldgmızı öğrenrz :)
belki sonra atarım bebeğimBana at ne olmş yanneee :))![]()