selam kızlaaar..
beni aranızda bile biliyodur.herzaman doktorlar bişeyiniz yok demesine karşılık ben sürekli araştırmaya devam ettim..hiç bir belirtim olmamasına rağmeen bende aşırı derecede İLTHAB ÇIKTI ..:umursamaz:
RAHİM FİLMİ OLMUŞTUM 1 YIL ÖNCE ,hiç sorun yoktu sadece ilerde düşüğe sebep olabilecek küçük bir PROBLEM.evet rahmim aşağa doğru hafif eğikti(yani eşek sırtı tabirinde) sonra bizde bebek olmayınca doktorum ısrarla bana HİSTEROSKOPİ AMELYATINI tavsiye ettii..ilerde tüp bebek tedavisinde bir sorunla karşılaşmayalım diye..evet uzun araştırmalarıma rağmen yapmaya karar verdiik,çünkü doktorum herzaman bana uygun olan tedaviyi biliyodu..meğerse benim amelyatım genelde tüp bebek yada düşükle sonuçlanan gebeliklere yapılırmış..ben şanslıydım ki doktorum önceden yaptırtı bana.a.s
inanın çok kolay ve ağrısıız bir amelyat.keşke hepiniz cesaretlenip yaptırsanız..
diyorumya hiç belirtim yoktu ne akıntımda,ne tahlilerde ..
doktorum benden bir avuç dolusu ilthab çıktığını,rahmim bulanık yosunlu su gibi dolu olduğunu söyledi, düşünün...:1no2:
iyiki temizlendim şimdi 1-2 ay içinde allahında izniyle hamile kalabilirmişiiim.:CüvCüv::Saruboceq:
sizinle paylaşmak istedim ,bişeyim yok demiycekmişsiniiiz,bu tür olaylar doktorları bile şaşırtıyoo.o yüzden 2-3 yıl içinde hamile kalamıyosanız kendinizi yıpratıp boşuna tahlillerle uğraşmayın ,cesaretinizi toplayıp HİSTEROSKOPİ ÇEKTİRİİN TEHŞİZ AMAÇLI.İÇİNİZDE RAHAT OLSUN ..sağlıcakla kalın:1hug: