Hamile kalmak için yaptıgımz ilğinç şeyler neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk önce ben yazayım.
1 sogan suyu içtim.eşimde keci boynuzunu hala içiyor.
2.nisan yagmuruna dua okuduk tum ailecek :)
3.hocaya gittik.muska yazdırdık :) elbette o mubarEk insanlArın HAyır duasını almak lazım ama..neyse derine girmeyelım.
topugumdan kan aldırdım bide gittiğimz hoca oyle söylemişti
4.yumurtlama gunlerini sıkı sıkıya takıp ettık.2 gundebı yokolmadı 3gunde bi ilşkiye girdik.
5.bal ve miski amber karışımı yedik (tavsıye etmem:1no2: kokusu çok agır oluyor miskı amber bıldıgımz hacı yagı kaydirigubbakcemile3
5.YUMURTA TAKIBI YAPTIRDIK CATLATMA İĞNESİ KLOMEN KULLANDIM.
6.RAHİM FİLMİ CEKTIRDIM
7 EŞİM AMELİYAT OLDU.
8.EŞİM POLEN YEDİ.çakrış otunu havanda dövduk ama suyunumu içti yoksa balamı karıştırdıkhatırlayamadım şimdi.BABANESİ Bİ KARIŞIM YAPIP GÖNDERMİŞ ONU YEDİ.
9.ŞİFALI SUALRA GİTTİK KAPLICAMI DIYOLARYA NE ONDAN İŞTE.
10.EŞİM Bİ SÜRE HERSABAH HAVUÇ YEDİ
11. dogumsancısı ÇEKEN Bİ ARAKDAŞIM SANCI ANINDA ELMA ISIRMIŞ O YARIM ELMAYIDA BENIM İÇİN SAKLAMIŞ ONUDA ARKADAŞI KIRMMAK İÇİNYEDIM
NOT BUYAPTIKLARIMIZIN SIRALAMASI BÖYLE OLMAAYBILR BEN AKLIMA GELDİLCE YAZDIM
VE EE SON OLARK SUNU EKELMK İSTİYORUMKI YAKALSIK 3YILDIR KORUNMUYORUZ 2YILONCE HAMİLE KALDIM AMA KALP ATIŞLARI DUYULMADI KURTAJ OLDUM
VE SUNU ANLADIK KI BİZ NE YAPARSAK YAPALIM HERSEY RABBIMIN ELINDE.
HANİ Bİ MAKINA İCAT EDERSİNZ MAKINANIN NEZMANA YAGA NEZMÖAN BAKIMA İHTIYACI OLDUGUNU BILİRSİNİZ HERGUN YAG VERMESSINZ HERGUN BAKIMDA YAPAMZSSINZ. CUNKU ONUN NEZMAN NEYE İHTİYACI OLDUGUNU SİZDEN BAŞKASI BILEMZ.

YADA KARNINIZ AGRIYO DOKTORA GITTINİZ DOKTORA BANA ŞU İLACI YAZARMISINZ DEDİNİZVE DOKTORDA YAZMADI BAŞKA BI İLAÇ YAZDI DOKTORA NICIN DIYE SORMASSINZ ÇÜNKÜ BİLİRİSNZ KI SİZİN İÇİN NEYIN İYİ NEYIN KOTU OLDUGUNU DOKTORORUNUZ DAHA İYİ BİLR.
ALİM Bİ ZAT DİYOR YA 'HAYRI İSTERKEN HAYRA HAZIRLIKLI OLUN ' DİYE İTE BİZ BUZAMAN ZARFINDA BUNU GERCEKTEN ÇOK İYİ ANLADIK.TESEKKUR EDERIM RABBIM BENİ SEVDIGIN BENIM YANIMDA OLDUGUN İÇİN.VE NEYİN BİİZM İÇİN HAYIRLI NEYIN HAYIRSIZ OLDUGUNU BİZİM GÖRMEMİİZ SAĞLADIGIN İÇİNa.s..

çok haklısın cnm ne denirki gerçekten okurken tüylerim ürperdi resmen

ah o pko yokmu allah düşmanımın başına bile vermesin...6 yıldır uğraşıyorum ne gelen var ne giden..

gerçektende öyle allah kimseye vermesin bende 5 yıldır pco hastasıyım yumurtlama yok aama klomenle yumurtlama sağlandı gelişmedi filan dedi

uzaylı arkadaş banada hiçbişey yaramıyor hemde dualar ederek başlıyor ve uyguluyorum olmuyo bende uzaylıyımdır heralde.

ilk evlendiğimiz güünden beri korunmuyoruz
sonra bacaklar havada 1 saat ayağa kalkmadan yatmalar yastıkları bele koymalar
hayıt tohumu o beni mahvetti zaten(5 ay adet olamadım olduğumdada 40 gün adet gördüm)
klomen d.kontroller adet düzelsin diye
glikofen soğan suyu
kuşburnu içtim habire
adaçayları
şimdide bal çörekotu tarçın deniyorum

3 aydırda adet görmüyorum

kızlar 2-3 aydır bal+çörekotu+tarçın karışımını yapıyorumm..çok faydasını gördümm..yumoşları kocaman yapıyoo..yarında hamama gidipp şifalı sulara gömecem kendimiiii..:delphin:

2 yıl boyunca ben de bebek istedim
testler
hsg
sonra dr kontrolünü bıraktım
yasin adadım
keçiboynuzu kürünü eşime, soğan kürünü de kendime uyguladım ama eşimin kürü tam olmadı
yumurtlama günü hesaplamadım
ilişki esnasında ayaklarımı duvara dayadım sonra 20 dk daha dayalı tuttum sağ yanıma dönüp cenin pozisyonunda yattım
eşimle canımız ne zaman isterse ilişkiye girdik bazen her gün bazen gün aşırı oldu
sigarayı bıraktım eşim de azalttı
sağlıklı beslenmeye çalıştık
gezdik tozduk kafamızdan bebeği silmeye gayret ettik
artık olmuyor bi daha dr.a gitmek lazım diyorduk
hamile kaldım....
darısı başınıza........

valla önce psikolojik olarak kafanızdan gebeliği atın. ben 10 ay hem kendi dünyamı hemde eşimin dünyasını daralttım. sonra bir doktora gittik adam melek gibi. bizi oyle rahatlattı ki biz kafamızdan cocuğu çıkardık. hüç düşünmedik bile. adam sanki jinekolog değil psikiyatr. bize sadece folik asit hapı verdi ben onu kullandım.ki hamile falan bile değildim. neyse ben o ay hamile kalmayayım mı.... ne tedavi ne hap ne iğne ne test. isteyen varsa o doktorun adını vereyim. yatıp kalkıp adama dua ediyorum

bende sigarayı bıraktım bu arada ki çok içiyodum

hamile kalan arkadaşlar allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin
bizimde inş bebişler olur

merhaba ben 5 yıllık evliyim ilk yıl bebek istemedık ama sonra baktık olmnadı dra gittik eşim varıkosel amelıyatı oldu onda sonra keçi boynuzu kürleri.çakşırlar arı sütü arı polenı sperma artırıcı macunlarr benım belim çekildi ,yumurta büyütme çatlatma tedavileri hepsi boş çıktı rahim filmi çekildi 2 defa , tüpler acık ama sperm hareketsizliği var eşimde neyse böle devametti incir kürleri ne duyduysak yaptık olmadı haziran ayında tüp bebek yaptırdık malesef tutunamadı :(( hala arayış içerisindeyiz rabbim hepimize versin inşallah bu arada bende tıroıd cıktı insülin direnci var yapılan iğnelerden kılo aldım :(( rabbim hepimizi sevindirsin inşallah yılmak yok sonuna kadar ugrasıcaz birbirmize dua edelım inşallah Allah hayırlı salıh evlatlar versin

Bende 2 senedir evliyim ilk bi sene doktora gitmedik ben boyle netten okuduklarımla bişilet yapmaya çalıştım havuç kürü incir kürü ve soğan kürü içtim belimi çektirdim yaşlı bi ebeye gittim ve yumurtalıklarımın çalıştığını bi sorun olmadığını soyledi birsürü ot lu bi karışım verdi bi ay onu içtim 7 kişiye meryem süresini okuttum ayaklatımı havaya diktim yastık koydum sonra kadın doğuma gittim bi sorun yok yinede 3 ay klomen verdi onu kullandım sonra iyce bunaldım ve doktoru bıraktım sonra hocaya gittik muska yaptı bi kağuda yine dualar yazdı onu suya koyduk 7 gün içtik olmadı yine olmadı sonra eşimi üroloğa götürdüm sperm sayısı 5 milyon çıktı doktor çok içler acısı bi haliniz yok dedi ama ben internetten o kadar aradtrma yaptımki kotü bi sonuç biliyorum dünya başıma yıkıldo keçi boynuzu kürü yaptım eşim içemedi miğdesi bulandı şimdi 2 haftadır her gece taze havuç suyu sıkıp içiriyorum 1 ay onu yapıcam sonrasında zeytin yağlı kuru incir kürü ve muhteşem üçlü diye bişey okumuştum kk da o vitaminleri alıcam sonra yine araştırdığım kadarıyla sperm sayısı ve kalitesi değişken ve yediklerinle çok alakalı benim eşim o kadar cinski sadece pirinç pilavı makarna ve tatlı yerdi. Artık ne pişirsem yiceksin hep ben uğraşıyorum 30 yaşına geldim artık anne olmak isyiyorum die ağladım sızlandık her akşam sebze yemeği hafta da bi balık sabahlerı aç karna keçi boynuzu pekmezi ve bol bol brokoli kıvırcık turp ve havuç saltası yiyoruz sperm kendini 72 günde bi yenilediği için 2 ay bunlara devam edicez sonra bi sayım daga yaptırcaz inşallah işe yarar oda olmazsa hemen tüp bebek . ALAHIM şu an okunan ezanların hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah çok istiyoruuuumm

Back
X