- Konu Sahibi EU3
ilk önce ben yazayım.
1 sogan suyu içtim.eşimde keci boynuzunu hala içiyor.
2.nisan yagmuruna dua okuduk tum ailecek :)
3.hocaya gittik.muska yazdırdık :) elbette o mubarEk insanlArın HAyır duasını almak lazım ama..neyse derine girmeyelım.
topugumdan kan aldırdım bide gittiğimz hoca oyle söylemişti
4.yumurtlama gunlerini sıkı sıkıya takıp ettık.2 gundebı yokolmadı 3gunde bi ilşkiye girdik.
5.bal ve miski amber karışımı yedik (tavsıye etmem:1no2: kokusu çok agır oluyor miskı amber bıldıgımz hacı yagı kaydirigubbakcemile3
5.YUMURTA TAKIBI YAPTIRDIK CATLATMA İĞNESİ KLOMEN KULLANDIM.
6.RAHİM FİLMİ CEKTIRDIM
7 EŞİM AMELİYAT OLDU.
8.EŞİM POLEN YEDİ.çakrış otunu havanda dövduk ama suyunumu içti yoksa balamı karıştırdıkhatırlayamadım şimdi.BABANESİ Bİ KARIŞIM YAPIP GÖNDERMİŞ ONU YEDİ.
9.ŞİFALI SUALRA GİTTİK KAPLICAMI DIYOLARYA NE ONDAN İŞTE.
10.EŞİM Bİ SÜRE HERSABAH HAVUÇ YEDİ
11. dogumsancısı ÇEKEN Bİ ARAKDAŞIM SANCI ANINDA ELMA ISIRMIŞ O YARIM ELMAYIDA BENIM İÇİN SAKLAMIŞ ONUDA ARKADAŞI KIRMMAK İÇİNYEDIM
NOT BUYAPTIKLARIMIZIN SIRALAMASI BÖYLE OLMAAYBILR BEN AKLIMA GELDİLCE YAZDIM
VE EE SON OLARK SUNU EKELMK İSTİYORUMKI YAKALSIK 3YILDIR KORUNMUYORUZ 2YILONCE HAMİLE KALDIM AMA KALP ATIŞLARI DUYULMADI KURTAJ OLDUM
VE SUNU ANLADIK KI BİZ NE YAPARSAK YAPALIM HERSEY RABBIMIN ELINDE.
HANİ Bİ MAKINA İCAT EDERSİNZ MAKINANIN NEZMANA YAGA NEZMÖAN BAKIMA İHTIYACI OLDUGUNU BILİRSİNİZ HERGUN YAG VERMESSINZ HERGUN BAKIMDA YAPAMZSSINZ. CUNKU ONUN NEZMAN NEYE İHTİYACI OLDUGUNU SİZDEN BAŞKASI BILEMZ.
YADA KARNINIZ AGRIYO DOKTORA GITTINİZ DOKTORA BANA ŞU İLACI YAZARMISINZ DEDİNİZVE DOKTORDA YAZMADI BAŞKA BI İLAÇ YAZDI DOKTORA NICIN DIYE SORMASSINZ ÇÜNKÜ BİLİRİSNZ KI SİZİN İÇİN NEYIN İYİ NEYIN KOTU OLDUGUNU DOKTORORUNUZ DAHA İYİ BİLR.
ALİM Bİ ZAT DİYOR YA 'HAYRI İSTERKEN HAYRA HAZIRLIKLI OLUN ' DİYE İTE BİZ BUZAMAN ZARFINDA BUNU GERCEKTEN ÇOK İYİ ANLADIK.TESEKKUR EDERIM RABBIM BENİ SEVDIGIN BENIM YANIMDA OLDUGUN İÇİN.VE NEYİN BİİZM İÇİN HAYIRLI NEYIN HAYIRSIZ OLDUGUNU BİZİM GÖRMEMİİZ SAĞLADIGIN İÇİNa.s..
çok haklısın cnm ne denirki gerçekten okurken tüylerim ürperdi resmen
ah o pko yokmu allah düşmanımın başına bile vermesin...6 yıldır uğraşıyorum ne gelen var ne giden..
gerçektende öyle allah kimseye vermesin bende 5 yıldır pco hastasıyım yumurtlama yok aama klomenle yumurtlama sağlandı gelişmedi filan dedi
uzaylı arkadaş banada hiçbişey yaramıyor hemde dualar ederek başlıyor ve uyguluyorum olmuyo bende uzaylıyımdır heralde.
ilk evlendiğimiz güünden beri korunmuyoruz
sonra bacaklar havada 1 saat ayağa kalkmadan yatmalar yastıkları bele koymalar
hayıt tohumu o beni mahvetti zaten(5 ay adet olamadım olduğumdada 40 gün adet gördüm)
klomen d.kontroller adet düzelsin diye
glikofen soğan suyu
kuşburnu içtim habire
adaçayları
şimdide bal çörekotu tarçın deniyorum
3 aydırda adet görmüyorum