hamile kalmak icin

Ozele randevu yada devletten iyi bi doktra randevu alicam

Insalllah bolca amin

Bence hsgyi ve diğer testleri hemen yaptırabilirsin. Adetinde 35 güne kadar gecikme normal, yani bazen olabilir. Büyükşehirde mi yaşıyorsun taşra mı?
Canim ben bi tane kadina gttm bildgin bi kadin elleriyle insanlari tedavi ediyo cuma gunu gttm bana rahimlerimim belime yapisik oldguni soyledi. Bu sekilde cocugun olmaz dedi yani ve eylulde arayip eylulum soni yada ekimin basi randevu alicam yine gdicem masaj yapar gbi tedavi ediyo ve herkes memnun ama bilmiyorum yani o tedaviden sonra belinde korseyle 1 hafta yatiklcalsin sonra da 10 gun sonra kontrole gdicem onuda denemek istiyorum. Bakalim of kadam cok karisti ya

Zannediyorum üfürükçü bahsettiğin kadın:) böyle şeylere itibar etmeni tavsiye etmem. Zaman kaybından başka birşey değil. Diyelim rahminde yapışıklık var, bunu öğrenmenin en iyi yolu hsg çektirmek. Tüplerde ve rahimde herhangi bir tıkanıklık yapışma polip vb. Var mı diye bakılıyor. Önce yapman gerekenleri yapmalısın. Bahsettiğin tür şarlatanlara insanlar çaresizlikten gidiyor ama sen daha testlerini bile yaptırmadan para kaptırmaya niyetlenmişsin. Kendin bilirsin tabi ama böyle şeyler yüzde 99 para tuzağı

Evet canim o yuzden emin olmak icin randevu alicam. Zaten gecikmem var sokturucu kullandigim halde adet olamadm yine biktm bu dertlerden

Randevumu aldim ayin 6 sina o dediginiz testleri nasil yaptorabilirim doktor teshise gore test yapmiyomi ben desem yaoarmi

Randevumu aldim ayin 6 sina o dediginiz testleri nasil yaptorabilirim doktor teshise gore test yapmiyomi ben desem yaoarmi
Sen 1 yıldır gebelik elde edemediğini söylersen yapar. Önce rutin kadınlık hormon testlerini yaptır, amh ye ve antral folikül sayısına da bakılmasını istediğini söyle.
Ayrıca hsg çektirip rahimde yapışıklık var mı tüplerin açık mı görmek istiyorum dersin.
Yumurtlama takibi yaptırmak istediğini de söyle. Adetinin 10-12.gününden itibaren vajinal ultrasonla yumurtaların büyüyor mu takip edilsin.
Ayrıca adetin 21. Günü progesteron seviyesine de baktırmak istediğini söylersin.
Özel hastaneye gidiyorsan zaten tahlillerini yaparlar. Ama polikliniğe gideceksen 118den randevu al. Ama istediğin tetkikleri yapacak, sorun çıkarmayacak bi jinekolog seç. Yumurta takibini ve hsg yi yapmaz muhtemelen ama diğer tetkilerin İstemi'ni yapar. En azından daha az para verirsin. Diğerlerini de dışarda yaptırırsın.

Canim cok sagol kendi doktoruma aldim ilk gttim zaman 3 aylikken test yapmisti bana sonrasinda birsey yapmadi zaten rica etsem yapar sanirim insallah iyi sonuclar elde ederim bu sonuclar iyi cikarsa neden hamile kalamiyorum ki acaba yada rahim belime gercekten yapisiksa nasil duzelteck of kafam da deli sorular

Hsg sonucu rahimde yapışıklık çıkarsa küçük bir operasyon ile açıyorlar. Tahlillerinin sonucuna göre karar vermek daha mantıklı. Şimdiden endişelenme.

Hsg vajinal yoldan basınçlı bir sıvı gönderiliyor, tüplerinize ve rahminize ulaşırsa sorun olmadığını gösteriyor
Amh ise bir hormon ve kandan bakılıyor. Bunları google dan da öğrenebilirsiniz.
Baktm ama yani ben erkek doktora gdiyorum yani erkek doktormu yapical bu islemi yoksa hemsirelermi

Canım hamile kalmak istiyorsan ovulasyon testleri var. 15 tane filan al,akşamları 10'dan sonra hamilelik testi yapar gibi onları yap,çift çizgi çıktığı zaman da ilişkiye gir.
Eğer bir problem yoksa 2 hafta sonra hamilesin :) bende çok denedim 1 sene kadar sonra aklıma bu geldi,aldım yaptığım ilk ay başarılı çıktı ve şuan 10 haftalık hamileyim.
Çift cizgi çıktığı zaman iki gün üst üste birlikte olun yeter :) gerçi ben ilk çift çizgiyi görünce sadece o gece oldum ve tuttu

Doktora gdip geleyim onuda denerim insallah olur hayrlisyla kucagina almak nasip etsin rabbim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…