kızlar aferdesiniz ama ben bişey danısıcam hepinize. benim ilk baslarda problemli bir evliliğim oldu. ilk ilişkide çok problemli oldu. 5 ay öncesine kadar çocuk yapmadı eşim çekildi yani.şimdi çocuk istiyor. düzenli bir cinsel ilişkimiz yok. okuyorum burdan gün aşırı falan diye. bizim öyle olmuyo. benim bünyem çok zayıf halsizim. çalışınca çok yorgun oluyorum. yasım 35,troıt hastasıyım öyle bi istek durumumda yok. yani kısacası bizimen iyi ihtimal haftada bir oluyor bazen 15 te bir olduğuda oluyor. eşim çocuk istiyor.şimdi sizce denemeye devam mı etmeliyim tedavi mi olmalıyım. özele gitsem hemen tüp bebek yapalım yasın ileri diyor. eşim sen pinpirikli streslisin tüp bebek tutmaz önce rahat olmayı öğren diyor. ne yapacağımı şaşırdım yol gösterin lütfen bukonularda bilgimyok. bi çok testi terimleri falan burdan öğrendim. birde hpv 1 çıktı. teasdüfen akıntım var diye ketemde test yaptırmısıtm . 15 gun oluyo kolposkopi oldum çok canım acıdı. koyu sarı akıntı geldi. üzerine adet oldum. şimdi yıne koyu sarı akıntı gelıyor. kolposkopiden önceki akıntım bu kadar koyu değildi sanki.