- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
inşallah canım tabi ki öyle ama ek hazırlıklar olarak sordum :)Hormonlarında, yumurtalarında, eşinde sıkıntı yoksa Allah da nasip ederse hamile kalırsın :)
Sıkıntı varsa ona göre yol izlenmeli.
İşte onun için değerlerine bakılmalı. Demir eksikliği hamile kalmayı engelliyo diye biliyorum. Onun dışında. Şunu yedim hamile kaldım gibi bi durum yok. Bitkisel çaylar hariç.inşallah canım tabi ki öyle ama ek hazırlıklar olarak sordum :)
canım mesela keçiboynuzu pekmezi sprem kalitesini artırdığı için kullanılması öneriyor bende eşime balattım mesela bunun gibi faydalı besinler felan . hamile kalmayı kolaylaştıran besinler diğer uygulamalar gibi yaniİşte onun için değerlerine bakılmalı. Demir eksikliği hamile kalmayı engelliyo diye biliyorum. Onun dışında. Şunu yedim hamile kaldım gibi bi durum yok. Bitkisel çaylar hariç.
Hmm evet yedir onu. İlişki önceside türk kahvesi ve bitter çikolata spermi hareketlendiriyomuş. ben soğan suyu içmiştim. Birde bal+çörek otu+tarçın kürü yaptımcanım mesela keçiboynuzu pekmezi sprem kalitesini artırdığı için kullanılması öneriyor bende eşime balattım mesela bunun gibi faydalı besinler felan . hamile kalmayı kolaylaştıran besinler diğer uygulamalar gibi yani
türk kahvesi ilginç miş :) tamam canım deniyelimHmm evet yedir onu. İlişki önceside türk kahvesi ve bitter çikolata spermi hareketlendiriyomuş. ben soğan suyu içmiştim. Birde bal+çörek otu+tarçın kürü yaptım
sağol canım :) :)Canım ben hemen belimin altına yastık koyuyorum
sağol canım :) :)
Bende öyle dedim olmadıStresi attigin an beklentiyi kestigin an oluo. Tatile gitcm buay olmasa daolur dedim oldu
bende tatile gitmeyi planlıyorum :)Stresi attigin an beklentiyi kestigin an oluo. Tatile gitcm buay olmasa daolur dedim oldu
1,5 ay olacak işte . folik asite yeni başladım . ilk ay öyle olmadı pek ama şu aralar bebek için diye düşünmüyorum pekWalla olur ya kac ay denedin ki folik aside basladnmi. Kafana takinca iliskiye sirf bebek icin grince olmuo bilinc altinda takıntılarımız oluo
inşallah canım ne kadar erken o kadar iyi :) ben adetim bittiği günden beri bi dolu bi boş yapıyorum ama.Zaten genelde 3.ay oluo hehe bnm ilki kalbi durdu bakalm bu nolcak . Sen saglikli beslen avokado yesillik falan ye bolbol iliski adetten 7 gin snra basla 15. Gune kadr iki gunde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?