hamile kalmak için...

Sağol canim

Hamile kalmak icin esinizle beraber olmayın istediginiz icin beraber olun stres cok etkiliyor ben hmile kaldigim ay umursamadim kalktm hemen dusumu falan aldim iki yıl bacsklar havada falan yatiyordum saatlerce olmadi iki yil sonra umursamadim rabbim nasip etti tabi vakti zamani da gelmis

İnşallah benimde olur canim isteyen herkesin olur

Kızlar onu bunu bırakın dediğimi iyi okuyun ve uygulayın rabbime şükürler olsun benim için çok büyük bi vesile bu.
Ben adetten hemen sonra üç gün süt maydonoz viks buharına oturdum. Hemen sonrasında ilişki oldu.
İnofolic kullandım oda düzenli değil sadece sabahları diyebilirim.
Veee asıl büyük vesile.
Eşime ÇAKŞIR suyu içirdim. Sabah öğle akşam. Aktara sorarsanız nasıl kullanacağınızı söyler. Ufak bi araştırma yapın anlarsınz ne kadar mucizevi bişey.
Ve onla birlikte onu içtikten hemen sonra bir kaşık keçiboynuzu özü içti.
Birde Aksuvitalin avicenna diye bi karışımı var onu kullandı ve bunları içtiği ay hamile kaldım. Bildiğimiz hiç bi sorunumuz yoktu hastaneyede gitmedik. O ayda olmasaydı gidecektik ama nasip olmadı çok şükür. Mutlaka deneyin kızlar tek istediğim vesile olabilmek. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle inşallah tez vakitte isteyen herkes hayırlısıyla hamile kalır..

Sağolun :)

ilişkiden sonra hemen kalkmamanı tavsiye ederim bendede galiba bu sayede tuttu:) 15 20 dk bacaklar havada dikili yatıyodum:) inş işe yarar sendede

kızlar yok mu deneyip faydasını görüp hamile kalanlar ? paylaşın herkes faydalansın :)

kızlar yok mu deneyip faydasını görüp hamile kalanlar ? paylaşın herkes faydalansın :)
canım olan bu.. kür falan yazmalarını bekliyosan onlara inanma derim ilişkiden sonra hemen kalkmıcan bazıları yumurtlama zamanı ilişkiye gir diyo ama ben adet biter bitmez hamile kaldım birde folik asit kullan bunların dışında zannetmiyorumki kürler macunlar vs işe yarasın

Kur felan da hani uygulayıp sonuç alan varsa diye dedim ama . kısmet her şekilde olabiliyor :)

Kızlar başka faydasını gordugunuz yöntemler varsa paylasabilirsiniz :)
Canım ben eşimle birlikte olmadan hemen önce kasıklarıma dayanabileceğim sıcaklıkta su tuttum ve belime bi 20 dk falan rahim gevşesin ki spermler rahat ulaşabilsin diye sonra hemen beklemeden eşimle birlikte olduk belime yastık koyup ayaklarımı havaya diktim 1-2 saat kadar ve çok şükür sonuç pozitif bu arada evliliğimin 3 senesi bitti 4. Seneme giriyorum düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…