hamile kalmak için...

Folic asitin hamile kalmaya etkisi ne peki ? Bilen var mı
Folic asit genelde hamilelik düşünen her kadına 3 aylık doz veriliyo cünkü hamile kalındığı takdirde bebeğin beyin gelişimi ve omurga kemiğinin daha iyi gelişmesinde fayda sağlıyo bunun dışında baska bir etkisi yok diye biliyorum

slm kızlar ben yurt dışındanım ve burda ebeler ve bazı doktorlar hamile kalmaya yardımcı olabilecek bazı çayları öneriyor biz hatta eczaneden alıyoruz. Adetin ilk gününden yumurtlamaya kadar ahududu yaprağının çayı ve sonra adet gelene kadar aslan pençesi cayı. Adetin ilk günüyle tekrar ahududu yaprağının cayına başlanıyor. Ahududu yaprağı östrojen üretiminde yani yumurtlamada faydalıymış kalite açısındanve çatlaması için, aslan pençeside progeston üretiminde yardımcı oluyormuş gebelik akmasın tutsun diye. Hamile kalınca bırakılıyor. Yanlışlarım varsa af edin yazarken zorlanıyorum.

İnşallah sağlıklı sorunsuz bu hamilelik gecirirsin :)

Evet canım sen neler yaptın topiğin sahibi senin tavsiyelerin neler
canım öncelikle adetim bittikten sonra gün aşırı ilişki yaptık. ilişkiden sonra yastık koyarak biraz bekledim .sonra belki faydası olmuştur kuruyemiş yedik eşimle beraber . eşim keçiboyzunu pekmezi yedi . böyle bide ilişkiden önce eşin türk kahvesi içsin oda sperm sayısını artırıyormuş galiba

Can'ım çok sağol tşk ederim inş doktora gitmeden alırım bende o müjdeyi Allah hayırlısıyla kurtarsın seni de bi avaz da inşallah

Canım ben hemen belimin altına yastık koyuyorum
Gerçekten alakası yok aylarda ayaklarımın altina yastık koydum kalca tarafina yastık koydum olmadi. Kısmet işte canım. Boşver dedim kismetse illaki olur dedim hayırlısı olsun dedim yastık falan koymadim dusunmedim bakmadim hamile kaldım çok şükür darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…