Yok cnm polip vardı alındı bir de prolaktinim yüksekti o da ilaçla düştü, çok şükür başka bir problem yok, sen gidiyor musun Dr a peki?Senin baska bi sorunun varmiydi peki.
Benim 1 sene oldu 6 aydr doktoro gidiyorum hersey cok iyi esimdede sorun yok.ama olmuyor.klomen catlama ignesi sonuc negatif doktorumu degstrdim ayin 20de gidecem iste.rahim filmi isticem bende.Yok cnm polip vardı alındı bir de prolaktinim yüksekti o da ilaçla düştü, çok şükür başka bir problem yok, sen gidiyor musun Dr a peki?
rahim filmini benim dr anestezili çekiyor. bazen kendini çok kasıp tüpleri açık olduğu halde kapalı çıkanlar oluyormuş ondan benim dr anestezili daha sağlıklı oluyıor film dedi.Cok skur sewindim senn yerine cnm neden anestezi verdiler li rahim filmimi cektin
Bana da bu ay çekmeyelim bir sorun yoktur sanmıyorum ben dedi. Ama ben aklımdan çıksın istedim en azından. Benim de 1 yıl oldu, şimdilik bir sorun yok çok şükür sadece eşimin testi kaldıBenim 1 sene oldu 6 aydr doktoro gidiyorum hersey cok iyi esimdede sorun yok.ama olmuyor.klomen catlama ignesi sonuc negatif doktorumu degstrdim ayin 20de gidecem iste.rahim filmi isticem bende.
Canım adetine daha çok var , hatta yumurtlama dönemin bile olabilir. Bu yüzden çıkan sivilcenin regl ile bir ilgisi yoktur bence.Kizlar ayin 21de adet olmam lazim fakat simdiden sivilcem cikti bu kotuywmi isaret uff yinemi tuturamadik acaba yoksa ilacin mi etkisi
dedigin gibi yumurtlama donemimdeyim ne bilim boyle olunca sasirdim cok erken ciktilar insan korkuyor artikCanım adetine daha çok var , hatta yumurtlama dönemin bile olabilir. Bu yüzden çıkan sivilcenin regl ile bir ilgisi yoktur bence.
Burdayim cnm :)valla gogus agrilarim tum siddetiyle devam ediyor arada kasik agrim oluyor ama uzun sureli degil baska bi degisiklik yok sende ne gibi degisiklikler var cnm bu arada sen kan testini nezamn yaptircaksin adeti mi bekliceksin?Kizlar nerelerdesin nasil gidiyoe
ya ama 11. gün itibari ile çıkıomş kan testinde burda kaç kişide okudum bende ayın 20 si adet günüm senin kaçıydı ?Cnm valla agrilarim cok siddetli degil arada kasik agrisi oluyor insallh tutmustur ikimzinde mucdemizi aliriz bn test yapmiycm gulum adetim gecsin oyle gideriz
Insallah cnm hayirlisi artk bende bekliyim ozamnBnm ayin 21 cnm bnce erken ama yine sen bolirsin allah korusun olumsuz bisey cijsa uzulursun bir arkadas bu sekilde yapmis cikmamis adettn iki gun sonra cikmis pozitif ayy kurban oldugum allhim insallh olumlu sonuclar aliriz
İnşallah canım ben de bekliyorum hayırlı haberlerinizi:) daha var canım adetine yapma bence testBnm ayin 21 cnm bnce erken ama yine sen bolirsin allah korusun olumsuz bisey cijsa uzulursun bir arkadas bu sekilde yapmis cikmamis adettn iki gun sonra cikmis pozitif ayy kurban oldugum allhim insallh olumlu sonuclar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?