Insallah hayirlisi artik cok beklentiye sokmuyorum kendimi bu ayZaten 10 dk da ilerlemis oluyor merak etme icini rahat tut ikimizinde insallh bu ay tutar aminnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hayirlisi artik cok beklentiye sokmuyorum kendimi bu ayZaten 10 dk da ilerlemis oluyor merak etme icini rahat tut ikimizinde insallh bu ay tutar aminnnn
umutsuz hissettim seni cnmInsallah hayirlisi artik cok beklentiye sokmuyorum kendimi bu ay
Doktorda bisey diyemiyo boyle olunca.oyuzden doktorumu degstrdim.Evet orayı anlamıyorum madem çatlıyor ovulasyon oluyor neden gebelik olmuyor
Gecen ay ki sendromu yasamak istemiyorum sadece umutluyum insallah olacak bir gun ama o ay bu ay olmayabilir :) bu arada doktor sana ne ilaci verdi progestanmi??umutsuz hissettim seni cnm
canm soyle soylim bn iki aydir doktor kontrolundeyim bu ay catlatma ignemi oldym eger allah korusun olmasa artik tuplere bakilacak ilacli film mi ne cekilecek ve esimini kontrol edecek doktor fakat biz sureci hizlandirdik esim subatta askere gidecek diye snn durumun ne neler yapti doktorKizlar klomen ve catlama igneden sonraki tedavi ne
cnm bnmde yaklasik 1 yil olcak olmuyor iki aydir tedavi goruyorum bu ay catlatma ignesi oldum sureci hizlandirdik biz bu ayda olmasa esime baklilack bnmde tuplere bakilick acikmi kapalimi diye simdilik bir sorun yok rahim hormon testleri yumurtaliklar herses temiz ama olmuyor1 senedir olmuyor bizim 6 ay once gttim hersey normal esimdede sorun yok.2 defa klomen ve catlama ignesi vuruldum ama olmadi.buarada klomen hep rengli gunumu geciktrdi.doktoru hic ilgili gormedim dogrusu.olur diyip duruyo ama yas oldu 27.o yuDen baska doktora gidecem.sizin nezamandr olmuyor
cnm keske bir baktirsaydinBana rahim filmi yada tupeleree bkariz demedi.6 aydir gt gel vermedim paraya yazik
bende katılayım aranıza... 2 buçuk senelik evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık.. 3 aydan itibarende doktor tedavisindedim.. 4 sefer klomen +ovıtrelle bu ayda gonalf+ ovıtrelle oldum sonuçlarım hep negatifdi.. artık süreç ne olur rabbim bilir inşallah olacak.. yüzümüz gülecek...
yok canım çok fazla akıntım olmadı az... sonuç olumsuz bugün adet oldum.. inşallah senin sonucun güzel gelrrCnm hosgeldin rabbim hepimizin yizune guler insallh.gulum ne zamn igneyi oldun bn ilk defa bu ay oldum insallh hayirli haber aliriz bide beyaz akinti igneden dolayimi oluyor sen daha oncede yaptigin icin sordum sende de oldumu
cok uzuldum cnm rabbm te vakitte nasip eder insallh ben pek unutlu degilim belki tekrar husrana ugrarim diye dun ilk defa akintim oldu baya geldi hatta merak ettin diye sordum bn biri olumsuz sonuc alinca cok uzuluyorumbnde umutsuzlasiyorumyok canım çok fazla akıntım olmadı az... sonuç olumsuz bugün adet oldum.. inşallah senin sonucun güzel gelrr
Zeynep benim goguslerimde simdiden agri var ozellikle sol gogusum bu sabahta seffaf yapiskan bir akinti geldi cok erkeb degilmi bunlar icin sende belirtiler varmi boylecok uzuldum cnm rabbm te vakitte nasip eder insallh ben pek unutlu degilim belki tekrar husrana ugrarim diye dun ilk defa akintim oldu baya geldi hatta merak ettin diye sordum bn biri olumsuz sonuc alinca cok uzuluyorumbnde umutsuzlasiyorum
bende öyleydim.. tedavim neyse ona göre yaşayanları dinledim.. olumlu olumsuz bir çok şey duydum... netice olumsuz.. sen umudunuz kaybetme olacağına inan fazla kaptırma kendini yoksa çıkamıyorsun içinden... harap oluyosun..cok uzuldum cnm rabbm te vakitte nasip eder insallh ben pek unutlu degilim belki tekrar husrana ugrarim diye dun ilk defa akintim oldu baya geldi hatta merak ettin diye sordum bn biri olumsuz sonuc alinca cok uzuluyorumbnde umutsuzlasiyorum
bebegim dun bende burdan arkadasa sordum cunku dun beninde akintim oldu gogsum sismedi falat ucunda arada bir karincalanma oluyor bn belki ilactandir diye oyle oldu sandim anlam veremedimZeynep benim goguslerimde simdiden agri var ozellikle sol gogusum bu sabahta seffaf yapiskan bir akinti geldi cok erkeb degilmi bunlar icin sende belirtiler varmi boyle
olnama ihtinalini hep goz onunde bulunduruyorum zaten cokta eskisi gibi kendimi iLemiyorum aklima getirmemeye calisiyorum cunku kiamettir ne olacagini bilemiyor insan sadece allha sigindim dua ediyorumbende öyleydim.. tedavim neyse ona göre yaşayanları dinledim.. olumlu olumsuz bir çok şey duydum... netice olumsuz.. sen umudunuz kaybetme olacağına inan fazla kaptırma kendini yoksa çıkamıyorsun içinden... harap oluyosun..