Bunlari yaptirmk zormu yani can yakiyomucnm keske bir baktirsaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlari yaptirmk zormu yani can yakiyomucnm keske bir baktirsaydin
Bencede Ilactandir gogusum okadar aciyoki yani cok erken daha catlatma ignesinin etkisidir sonucta vucuda hcg hormonu salgiliyorbebegim dun bende burdan arkadasa sordum cunku dun beninde akintim oldu gogsum sismedi falat ucunda arada bir karincalanma oluyor bn belki ilactandir diye oyle oldu sandim anlam veremedim
Evet cnm ama bu ay kimseye solemedim esim ve ben biliorz sadece gecen ay herkese aciklama yaptik olmadi die herkes cok meraklio yuzden sormuyorum ona gogusunde sislik degil adet oncesibdeki gibi agriyor ana eminim ignedendir cunku daga dun bie bugun iki haftayada dogururum artikzey_nep .!.:Ahh ah bir allah bilir ki neler cekiyoruz tutsun diye sekildwn sekile giriyoruz kurban oldugum allahim bu ay mucdelese bizi.bnde goguste buyume olmadi oyle,senn kuzenn di degil mi ucuz getiren yanlismi hatirliyorum
Olmustur ya baska aciklamasi varmi sanki zeynep daha 3gun oldu Igneyi yaptirali 2 gunluk hamile nin belirtisi mi olur gecen ay ki gibi olmayalim bu ay gecen ayda birsuru belirti yasadik sonra aaa ilactanmis dedik ama nekadar uzuldukCevredekiler sordukca insan dahada cok stres yapiyor istem disi tabi bunlar benm eskiden adet olmama yakin dedigin gibi siserdi fakat iki aydir hicbisey hissetmedim degisik.uff merakla bekliyorum acaba bu igneyi yapan diger arladaslar da boyle bisey oldumu cok arastirdim ama yok
en iyisini yapmışsın canım inşallah kucağın göbüşün dolar... gonalf mi başladın sen bu ayyolnama ihtinalini hep goz onunde bulunduruyorum zaten cokta eskisi gibi kendimi iLemiyorum aklima getirmemeye calisiyorum cunku kiamettir ne olacagini bilemiyor insan sadece allha sigindim dua ediyorum
Folibolu neden verdi soyledimi dr bana Igneden sonra ilac verneduAysima aminnn insallhh tutar bn klomen inofolic zinko kullandim igneden sonrada bir ilac daha verdi folibiol du yanlis degilsem
Yasiniz genc dedi erken dedi bukadar zaman oldu.bu yeni doktoro solicemCnm bn daha yapmadim eger bu ayda adet olursam yapacaz rahim filmi bildigom kadariyla zor ondada anrstezi veriliyor istege bagli ama tuplerede bir ilac veriliyor oyle bakiliyormus cnm sanmiyorum aci olacgini doktorun bu kadar aydan sonra neden bakmadi ki
ben sadece folidoce kullanıyorum yani folikasitFolibolu neden verdi soyledimi dr bana Igneden sonra ilac vernedu
Merhaba,öncelikle herkese merhaba zor bir zamandan geçiyoruz Allah hepimize sabır versin ...
kendimi tanıtayım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim son bir yıldır korunmuyoruz 7-8 ay boyunca sadece yumurta takibim yapıldı 2 ay önce polikistik over sendromu teşhisi konuldu. Bu ay ilk defa klomen kullandım ardından progestan kullanmaya halen devam ediyorum. Henüz adet görmedim bugün adet günüm ama düzensiz adet görmem nedeniyle sürekli 3-4 gün ileriye atıyor adet günüm.2 gün önce sabırsızlanıp kan testi yaptırdım tabi ki negatif ama doktor adet düzensizligimden dolayı geç çıkabilir dedi ama hiç umudum yok. Sizlerin tedavi yöntemleri ve tecrübeleriniz nelerdir?
yok cnm hic aklima gelmedi sormak inan.Folibolu neden verdi soyledimi dr bana Igneden sonra ilac vernedu
cnm yasin kac bn 27 yasindayim bu ay mutlaka bakar doktor tuplere insallh sorun yokturYasiniz genc dedi erken dedi bukadar zaman oldu.bu yeni doktoro solicem
yok cnm daha baktirmadikKızlar bu arada eşleriniz sperm testini yaptırdılar mı?
Benim eşim de henüz baktırmadı ama dr çok ısrar etti, bakalım belki sorun ordadır, hem şekil bozukluğu veya hareket azlığı gibi tereddütlerim var dedi. Aklıma düştü hiç düşünmemiştim. Bu konuda eşime ısrar da etmek istemiyorum. Baktırcam dedi bakalım.yok cnm daha baktirmadik
Canım sen ne zamandır istiyorsun. Benim de rahim filmi yarın çekilecek inşallah. İnşallah bir sorun çıkmaz.cnm yasin kac bn 27 yasindayim bu ay mutlaka bakar doktor tuplere insallh sorun yoktur