Hayır 2 aylık evliyim evlendiğim günden beri deniyorum
İnşallah bakalımYeni olduğu için takmamak zor olur biraz. Ama stresten uzak durman kolaylaştıracak. Benim 5. Ayda oldu. Inşallah senin de bu ay gelir meleğin.
Ilk bebegim ama evlendgim iki yil olucak kasimda ve evlndgim ilk ay kaldm dusuk oldu. Sonra 19ay bekledm bu minigi nasil zaman gecti nasil umitsiz nasil kirilgan olmustimki hc beklemedgm zaman diyolar ya aynen oyle zmanda geldi . Cok sukur..canım masallah sen hamilesin rabbim kucagına almayı nasip etsin
senin ilk bebegin mi ve ne kadar zaman sonra oldu
oh ne güzel masallah canım darısı başımaIlk bebegim ama evlendgim iki yil olucak kasimda ve evlndgim ilk ay kaldm dusuk oldu. Sonra 19ay bekledm bu minigi nasil zaman gecti nasil umitsiz nasil kirilgan olmustimki hc beklemedgm zaman diyolar ya aynen oyle zmanda geldi . Cok sukur..
Bende çok istiyorum 6ay arayla 2dusuk yıkıldım resmen. Ustume arkadaşlarımın hamile olduğunu duymak zoruma gitti. Zamana bıraktım. İnşallah bu ay olur. Allah herkese nasip etsin
Oldum kan ile alakalı bütün değerlendirmelerim sıfıra yakın şuan tedavi görüyorumBende 6 ay arayla iki dusuk yasadim.ikinci evliligimde 4 ay olmadi 5 ay oldu am a kimyasal cikti.tedavi gordun my peki??
Oldum kan ile alakalı bütün değerlendirmelerim sıfıra yakın şuan tedavi görüyorum
Allah sağlık sıhhat versin. Hakkımızda hayırlısı olsun canımBenimde ikinci dusugumde oyle baktilar kan be idrara. Idrat asiri iltihali cikti. Kanda cok dusuk. Tedavi gordum. Kan degerlerim normal suan ama. Ben baska testlerde yaptirdim. Trombofili be dis genetik onun sonuclarini bekliyorum
Can'ım sen kaç gün de bir Regl oluyorsun kiSelam kızlar umarım doğru yerdeyimdir :)
Simdi size sormak istedigim bir konu var. Basliyorum.
Sat 25.07.2016
Bat 24.08.2016(henuz olmadim bugunle beraber 6gun gecikti )
Kizlar ben bu durumu anlayamadim 3normal idrar testi, 1kan testi ve 1erken gebelik testi yaptim ve yaptirdim. Hepsinde sonuc negatif cikti ama neden adet olmadigimi anlayamadim hic boyle gecikmem olmazdi,sadece Ramazanda olur oda beslenmemle alakali diye dusunuyorum .bu konuda bana yardimci olur musunuz? Doktorum sehir disinda, gidecegim ama gidesiye kadar tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum :)
İnşallah bebiş vardır ve ondan gecikmiştir kana geçmemiştir geç döllenmedir diyelim :) ama beni de ömrümde bi defa 10 gün hiçbirşey olmamasına rağmen sırf stresten gecikmiştiSelam kızlar umarım doğru yerdeyimdir :)
Simdi size sormak istedigim bir konu var. Basliyorum.
Sat 25.07.2016
Bat 24.08.2016(henuz olmadim bugunle beraber 6gun gecikti )
Kizlar ben bu durumu anlayamadim 3normal idrar testi, 1kan testi ve 1erken gebelik testi yaptim ve yaptirdim. Hepsinde sonuc negatif cikti ama neden adet olmadigimi anlayamadim hic boyle gecikmem olmazdi,sadece Ramazanda olur oda beslenmemle alakali diye dusunuyorum .bu konuda bana yardimci olur musunuz? Doktorum sehir disinda, gidecegim ama gidesiye kadar tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum :)
Canim ama hic stressim yoktu bu ay yani hatta tesaduf eseri olmus bile olabilir hesaplamadim hic :) sence oyle bir ihtimal var mi ya o kadar test yaptim cikmayinca umudum azaliyorİnşallah bebiş vardır ve ondan gecikmiştir kana geçmemiştir geç döllenmedir diyelim :) ama beni de ömrümde bi defa 10 gün hiçbirşey olmamasına rağmen sırf stresten gecikmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?