hamile kalmak isteyenler buraya :)

mrv mrv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
12
6
3
36
Biraz uzun olacak ama mutlaka okuyun 4 ay önce ilacı bıraktım ve bir türlü hamile kalamıyodum geçen ay kesin dedim çünkü adet gecikmesi mide bulantısı kasık ağrısı ve bütün hamilelik belirtileri vardı 2 defa kanda 15 defa evde yaptım çıkmadı geç döllenme dedim kesin var dedim 1 hafta sonra hastalandım bu ay kendime söz verdim Son güne kadar hiç bir şekilde hiç test yapmıycam diye ve gayet rahatım incir ve havuç suyunu deneyrcektim üşendim sadece 1defa yumurta çatlayacağı tarihte soğan suyu içtim bide havuçla inciri içtim sadece 1defa yumurtlama günüm 5 -15 arasında ilişki sayım 4 defa sadece ama inanın çocuk niyetiyle yapmadım hiç onu düşünmedim gayet rahatım bu ay 24 eylülde olmam lazımdı hiç bir şekilde belirti yoktu ve ayın 23 yaptım çok net bi şekilde çıktı demem o ki ne kadar stres yaparsanız o kadar olmaz Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Tebrik ederm darisi basima insallah.bu ay bizm de 4.ay oluck we adet tarhme 2gun kaldi.umarm ben de hamileymdr bu ay.o kadar cok istiyorum ki ama her an adet oluckmsm gbi bel ve kasik agrlarm war.sen de yasadn mi adet belrtsi?

Valla belimde hafif ağrı vardı ama hamilelik belirtisi hiç yoktu inşallah hamilesindir sıkıntı yapma yarın akşam yap varsa çıkar bende 1 gün önce yapmıştım çok belirgindi

Günaydınlarr, Evet konu sahibine katılıyorum. adet gecikmesinden önce yapılan tüm testler ve ilgili şeyler okumak, insanı bir beklentiye sokuyor, stres yapıyorsun, bide üstelik yaptığın testede inanmıyorsun, yok canım bu yanlıştır, buna çok kaçtı, bu marka iyi değildi v.s... geçen ay bende çok sıkıntıya düştüm. Bu ay gecikme olmadan bkmıycam diyorum kısmet tabii :) Allahım bizede nasip etsin hayırlı zamanda, hayırlı evlat.

Birde fikriniz varmıdır , sormak istedim. Geçen ay test yaptım. adet olacağım gün. Silik şekilde pozitif çıktı. Fakat aynı gün adet oldum. Bhcg neden yükselmiş olabilir. Bu olayı yaşayan varmı?

Ne kadar güzel allah isteyen herkese versin.Ben bir çocuk annesiyim son 3 aydır 2. çocuğu düşünüyoruz.ancak olmadı herhangi bir sağlık sorunun yok dedi doktor bu ay çok ümitliydim olmadı.

bende 3 aydan beri deniyorum ama bir sorunum daha var spermler cok fazla disariya cikiyor anlamiyorum :/

Merhaba Arkadaşlar,
Bende anne olmak için can atanlardanım. Normal şartlarda 30 Eylül de regl görmem gerekliydi. Ama görmedim. Fakat regl belirtilerim (sivilce, kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet) başladı. Fakat sivilceler söndü ve kasık ağrılarımda bi gidip bi geliyor. Şuanda test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen 2 ayda yaptım ve sonuç hüsran oldu :/ Hamilelik belirtisi ve regl belirtisi birbirine benzer mi acaba?

Benimki geçen ay 1hafta gecikti bütün hamilelik belirtisi vardı ama tutmadı evde bi tahlil yap istersen varsa çıkar zaten inşallah vardır

Slm arkadaşlar nasilsiniz hayırlı cumalar herkes gibi benimde sorularim şüphelerim en çokta paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var
Reglm 30 eylül de bitti 1 ekimde hafif kahverengi karışık yoğun ve uzayan akıntı geldi suan sag tarafimda yanarak batma var ama ne varki 1.çocuğu dogurduktan sonra ne göğüs şişkinliği ne hassasiyeti hiçbir belirti yok ben nasıl anlayacağım şimdi netteki ovulasyon takviminde 4 5 gibi yumurtlama var çıkıyor gün aşırı dedikleri 2 ekim ilişki 3 boş 4 ekim ilişki böyle mi oluyor çok uzun oldu Özür dilerim arkadaşlar.
Şark yerindeyiz sevmeye bebek lazım oğlum 2 yaşında ellerinizden öper uzun yazmam bu yüzden. ..

bahsettiğin soğan suyu ve havuçlu incir nedir ? nasıl yapılıp içiliyor ??

Ender saraçoğlu soğan incir kürü yazın internete çıkıyo detaylarına bi bakın isterseniz

incir kürü yapayım dedim zorla içtim ben onu yaaa dewamını getiremedim kürün...

arkadaşmz evleneli 1.5 ay olmuş hemen hamile kalmışBen 6 senedir ewlliğn tadını çıkarayım dedim şimdide bebek olsun diye uğraşıoruz Allah yardımcımız olsunAllah herkese nasip etsin....

arkadaşmz evleneli 1.5 ay olmuş hemen hamile kalmışBen 6 senedir ewlliğn tadını çıkarayım dedim şimdide bebek olsun diye uğraşıoruz Allah yardımcımız olsunAllah herkese nasip etsin....
ah ahhh bizim bu kafalar ahhh... çok pişmanım şimdi. bizde evliliğin tadını çıkaralım dedik 3 sene istemedim şimdi aylardır da rabbim vermiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…