- 5 Mart 2015
- 44
- 19
- 13
- 33
Adet olunca gidecem canim ama bir türlü olmuyorumPofff doktora ne zaman gidecen peki ya bende de bugun adetim gecti ama karnim sis kasik agrim var usuyorum sanirim olacamm
canım dr. bana da çektirmemi söyledi ama başka bir dr. gittiğimde çektirmemin sakıncalı olacağını kesinlikle çektirmememi istedi. Bende ne yapacağım karar veremedim. Sen nasıl çektirdin. Çok ağrın oldu mu. Birde anestezi ile mi çektirdin yoksa normal mi. sonuçda dr. ne söyledi tüplerin açıkmıymış.Kızlar ben hsg çektirdin 2 gün önce . doktor bana azeltin 500mg icinde 3 tanecik hap var. Ama söylemedi ne zaman kullanacağını bende bugün gördüm poşette . eczanede üzerine tok günde 1 sefer yazıyor sizce iceyimmi yoksa artik kalsın mi ?
canım dr. bana da çektirmemi söyledi ama başka bir dr. gittiğimde çektirmemin sakıncalı olacağını kesinlikle çektirmememi istedi. Bende ne yapacağım karar veremedim. Sen nasıl çektirdin. Çok ağrın oldu mu. Birde anestezi ile mi çektirdin yoksa normal mi. sonuçda dr. ne söyledi tüplerin açıkmıymış.
canım benim dr. da yaptır demişti de kayseride bir dr. gittim diyor ki filmlerine göre kistin tam nerede belli değil eğer ki kistin yumurtalık içerisinde ise bu verdiğimiz ilaç basıncı ile kist daha da ileri gidip yumurtalığını tamamen tıkaya bilir o zaman da o yumurtalığını aldırman gerekir. o yüzden yaptırma dedi. Zaten şu şartlarda sen normal yollardan hamile kalabilirsin eğer kalamazsan aşılama yapmak lazım ki onun içinde seni çok iyi takip eden bir dr. bulmalısın. Şimdi diyarbakırdayım burdaki dr. da hsg çektirmemi söyledi ve mutlaka çekelim dedi. Şimdi gitsem hsg çekecek. Başka bir dr. buldum eşimi sperm testi için ikna edip oraya gönderdim ve sonucu gösterdik dr. bana da adetinin 3. günü gel dedi ama benim adetim bir türlü olmuyor. 10 gün geçmesine rağmen adet olarak hiç bir belirti yok. Ne yapacağım bilemiyorum. Kafayı yiyeceğim. Ama bazende diyorum demekki hakkımızda hayırlısı buymuş bak sana 2 - 3 aydır düzenli olan adetim bu ay sekteye uğradı tamam normal de de düzen yoktu ama 2 - 3 aydır hayret verecek şekilde düzenli oldu ama gel gelelim bu ay olmadı.Cemrecim banada öyle söylemistiler zararlı falan filan 2 doktora da ayrı ayrı sordum bir zararı yok hatta tıkalı tüp varsa açılma ihtimali yüksek bile oluyormuş . filmi aksam 5 de çekmek için beni ameliyata. Gider gibi giydirdiler sedyeyle ameliyathaneye götürdüler anestezi yaptı doktor serumda takti. 15 dk sonra çıktım. Hiç korkma derim. Ağrı çıkınca fazla hissettim ama ağrı kesici iğne yaptılar rahatladim ondan sonraki 3 gün azalarak devam etti ağrıların ama adet ağrısı gibi . yatakhaneye çikinca doktorda geldi gördüğüm kadarıyla açık tüplerin dedi.adetin son günü yaptirdim ve hafif kanamalarim oldu simdi birsey yok ama hersey yolunda geçtiğimiz sali yaptirdik .önümüzdeki salı günü kontrole gideceğiz bakalım ne diyecek.
canım benim dr. da yaptır demişti de kayseride bir dr. gittim diyor ki filmlerine göre kistin tam nerede belli değil eğer ki kistin yumurtalık içerisinde ise bu verdiğimiz ilaç basıncı ile kist daha da ileri gidip yumurtalığını tamamen tıkaya bilir o zaman da o yumurtalığını aldırman gerekir. o yüzden yaptırma dedi. Zaten şu şartlarda sen normal yollardan hamile kalabilirsin eğer kalamazsan aşılama yapmak lazım ki onun içinde seni çok iyi takip eden bir dr. bulmalısın. Şimdi diyarbakırdayım burdaki dr. da hsg çektirmemi söyledi ve mutlaka çekelim dedi. Şimdi gitsem hsg çekecek. Başka bir dr. buldum eşimi sperm testi için ikna edip oraya gönderdim ve sonucu gösterdik dr. bana da adetinin 3. günü gel dedi ama benim adetim bir türlü olmuyor. 10 gün geçmesine rağmen adet olarak hiç bir belirti yok. Ne yapacağım bilemiyorum. Kafayı yiyeceğim. Ama bazende diyorum demekki hakkımızda hayırlısı buymuş bak sana 2 - 3 aydır düzenli olan adetim bu ay sekteye uğradı tamam normal de de düzen yoktu ama 2 - 3 aydır hayret verecek şekilde düzenli oldu ama gel gelelim bu ay olmadı.
Canım normalde mart ayının 4 ünde olması lazımdı ama olmadı. Ama şöyle bir şey de var benim adetlerim normalde düzensizdir. O yüzden bir türlü emin olamıyorum.Kaç gün geçti canm ona gore yap
Canım normalde mart ayının 4 ünde olması lazımdı ama olmadı. Ama şöyle bir şey de var benim adetlerim normalde düzensizdir. O yüzden bir türlü emin olamıyorum.
hımm bekle diyorsun yani. Bilmiyorum ki canım belkide hamile değilimdir. Çünkü herhangi bir hamile belirtileri yok. Yani internette araştırıp öğrendiğim kadarıyla hamile olunca insan karnında sertlik hissedermiş birde kasıklarında batma olurmuş bende öğle bir şey yok evet biraz göğüslerim şiş ama adet yaklaşınca da böyle oluyor. En çok adet olmama süreme gelince benim 6 ay ile 1 yıl adet olmadığım zamanlar da olmuştu.Canm enn çok kaç gün sonra adeet olmussan ona gore hesapla bence biraz daha bekle
hımm bekle diyorsun yani. Bilmiyorum ki canım belkide hamile değilimdir. Çünkü herhangi bir hamile belirtileri yok. Yani internette araştırıp öğrendiğim kadarıyla hamile olunca insan karnında sertlik hissedermiş birde kasıklarında batma olurmuş bende öğle bir şey yok evet biraz göğüslerim şiş ama adet yaklaşınca da böyle oluyor. En çok adet olmama süreme gelince benim 6 ay ile 1 yıl adet olmadığım zamanlar da olmuştu.
Kizlar bisey sorcam biz bebek istiyoruz yumurtlama gunlerimi iyi degerlendirdik dun adet olmsm gerekiyodu ama hala gelen giden yok ama sdet olcak gibi agrilarim var her seferinde oldu galiba diyorum ama yok.hamileolabilir miyim ki
Zaten adet oldumCanım 3 güne kadar bekle bakalım hayırlısıyla inşallah vardır ama ben öyle 9-10 ay geçirdim hayal kırıklığıydı hepsi
Zaten adet oldumyine boyle olmustu kan verdigim gun oldu.hayirlisi artik.insan uzuluyo ama ya
Insallah canim.aslinda biz uc aydir bebek Istiyoruz ama biraz aceleciyim galiba.sen ne zamandir istiyorsun canim.Allah en hayırlısını nasip etsin canım inşallah hepimize ama üzme kendini ansızın meleğin yanına gelecektir elbet.. :)
Normalde adetim hic gecikmezdi uc aydir psikolojik olarako kadar etkiledim ki kendimi resmrn hamile moduna girdim.Insallah canim.aslinda biz uc aydir bebek Istiyoruz ama biraz aceleciyim galiba.sen ne zamandir istiyorsun canim.
Normalde adetim hic gecikmezdi uc aydir psikolojik olarako kadar etkiledim ki kendimi resmrn hamile moduna girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?