hamile kalmak isteyenler buraya :)

ah ahhh bizim bu kafalar ahhh... çok pişmanım şimdi. bizde evliliğin tadını çıkaralım dedik 3 sene istemedim şimdi aylardır da rabbim vermiyor işte
bende senle aynı durumdayım canım önce istemedik sonrada olmuyor. benim birde sağlık sorunları var rabbim hayırlı bir zamanda verir inşallah öyle beklemedeyiz bebişimizi

bende senle aynı durumdayım canım önce istemedik sonrada olmuyor. benim birde sağlık sorunları var rabbim hayırlı bir zamanda verir inşallah öyle beklemedeyiz bebişimizi
rabbim mucizemi bana verdi inşallah kucağıma almayı da nasip eder. tez vakitte sana da yaşatır inşallah bu duyguyu

rabbim mucizemi bana verdi inşallah kucağıma almayı da nasip eder. tez vakitte sana da yaşatır inşallah bu duyguyu
İnşallah canım ama bizimki zor ya bende polikistik over var ve eşimde gençlik yılllarında kabakulak geçirmiş o yüzden sıkıntılar büyük

İnşallah canım ama bizimki zor ya bende polikistik over var ve eşimde gençlik yılllarında kabakulak geçirmiş o yüzden sıkıntılar büyük
olumsuz düşünme. erkeğin kabakulak geçirmesinin ne gibi olumsuzluğu var hiç bilmiyorum ama inan pko gebe kalmak için engel değil.

olumsuz düşünme. erkeğin kabakulak geçirmesinin ne gibi olumsuzluğu var hiç bilmiyorum ama inan pko gebe kalmak için engel değil.
canım erkeğin ergenlik döneminde kabakulak geçirmesi sperm sayısını olumsuz etkiliyormuş o yüzden korkuyorum. Eşime de diyemiyorum ki "git sperm testi yaptır" (sperm testi sonucu olumsuz çıkarsa çok üzülür kendisini toplayamaz diye)o yüzden kendi kendimi yiyip duruyorum

kaç aydır deniyorsunuz

Yok canim kullanmadim pikolu oldugum icin adetim duzensiz oluyor sanirim ovilasyon testinde de adet gunu önemli

Yok canim kullanmadim pikolu oldugum icin adetim duzensiz oluyor sanirim ovilasyon testinde de adet gunu önemli
merhabalar. bence eşinize söylemnzde bir sakınca yok.üzülür diye düşünmeyn. ya sonra geç kalınmış olursa.baştan çaresini aramak herzaman daha iyidir biliosunuz ki. o yüzden vakit kaybetmeyn derim :*

arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
tuteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3

selam kızlar bende yenıyım daha bugün girmeyi başarabildim siteye:)yaklaşık 5 aydır uğraşıyoruz bızde iki senelik evliyim ve evliliğimin ilk yılından beri çocuk istiyorum eşimle her ay adet döneminde boşanmaya karar veriyoruzben cok istiyorum oda çocuk istiyor ama adma benim tepkilerimden korkuyor artık lafını bıle açamıyoruz evde bebeğin ben ağlamaya başlıyorum cünki ...bu ayy cok bekledim belirtilerim adet belirtisi bugun olacaktım ama adet olmadım ..ağrılarım var bel kasık hafif akıntım da var Rabbim isteyipte sahip olamayanlara sağlıklı bebişler nasip etsin o kadar takığım ki bu mevzuya olmazsa stresten olmayacak zaten lütfen adet olmayım lütfen...

canım bende 2,5 yıllık evliyiz bizde ilk günden beri korunmuyoruz ama bebeğimiz de olmadı. Dr. gittim ve polikistik överim varmış. Eşimde sperm testi yaptırdı. ama sonuç pek de iç açıcı değil. o yüzden adet olacağım günü bekliyorum. Normalde ayın 4 ünde olmam gerekiyordu ama olmadı. Politistik over olduğum için test de yapmak istemiyorum. Çünkü hamile olmadığımı biliyorum. Çünkü daha önce defalarca yapmama rağmen sonuç hüsranla sonuçlandı. Adet olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Adet olursam adetimin 3. günü dr. a gitmem gerekiyor. kontrol için dr. ona göre bir yön verecek ne yapmamız konusunda.

4 unde olacaktın olmadınmı cemre yapsana bi test bekleme sende belki gebesındır ınşallah gebesindir biz daha dr ye girmedik eşim pek yanaşmıyor zaten gitmeyede evliliğin nasıl peki bu olay sorun çıkartıyormu biraz önce konuştum eşimle sanırım adet olacağım dedim adam hadi ya tuh dedi o kadar su an içi iini yiyordur akşam çıkaracağim arıza yüzünden yapmıyım diyorum ama elimde değil sanki:/

Yok canim ben seninle cocuk icin evlenmedim rabbimin veresi olsa verir diyor ama ben istiyorum. Test yapmadim dedigim gibi piko olunca adetim zaten duzensiz oluyor ki daha onceki aylarda cok yaptim ve uzulmek istemiyorum artik

Pofff doktora ne zaman gidecen peki ya bende de bugun adetim gecti ama karnim sis kasik agrim var usuyorum sanirim olacamm

Test yapmadum bi kac gun gecsin en azindan diyorum ama beklemek çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…