Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

Bu arada ben Hamileyimmm....hala inanamıyorum....

gözün aydın canım darısı başımıza bizede dua et
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

arkadaşım teşekkür ederim özel msjın için.inşallah okuyacağım 41gün. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşallah.

s.a azul arkadaşım. haberine çok sevindim. maşaallah barekallah subhanallah... Rabbim hayırlı sağlılı imanlı evlat etsin inşallah. Cümlemize de hayırlısıyla tez zamanda nasib eder inşallah Yüce Rabbim.

sevgili azul, size özelden de mesaj yazdım ama buraya da yazayım dedim :)
duayı bana da gönderir misiniz inşallah. o kadar çok dua almışınız ki :)
Rabbim razı olsun...
Dualarınızı eksik etmeyin, sevgiler...

Çok teşekkür ederim güzel duaların için arkadaşım,amin ecmain,

ALLAH razı olsun cümlemizden,gönderdim sana de özel mesaj,inş hayırlara vesile olur...

azul arkadasım hayırlısı olsun..banada atabilirmisin bu duayı canım

arkadaşlar aranıza bende yeni katılanlardanım.bende klomen tedavisi görüyorum.2 yıllık evliyim ve geçen yıl bir düşük yaşadım.adetime 8 gün kala beta hcg testi yaptırdım.sonucum 10.34 çıkmıştı.7 gün kala tekrar yaptırdım sonucum 5.08 çıktı.benim sormak istediğim klomen ve çatlatıcı iğne beta değerini yükseltiyor mu acaba sonuç neden böyle çıktı anlamadım??

Canım yanlış konuya yazdın sanırım,burda hamile kalmak için dua paylaşıyoruz...

bende bu sitede yeniyim banada özel olarak atarmısın lütfen o duayı bende çok istiyorum allahın izniyle olacağınıda biliyorum o kadar çok istiyoruz ki artık her çözümü deniyoruz..lütfen deneyenler olmuşmu peki.............

Evet deneyip hamile kalanlar olmuş,hatta burdan da iki arkadaş hamile kaldı,geçen sayfalarda okuyabilirsin,

Gönderiyorum duayı...Allah gönlüne göre versin...

Azulcuğum hazır burdayken duayı banada gönder canım ben 7 ylı devirdim evlilikte ramazanlıkta ilk kez gebe kaldım oda düştü ne olur etrafımda çok insan var bebek diye belkim onlarada faydası dokunur şimdiden teşekkür ederim bebeğini sağlıkla al kucağına inaşallah

10 dk. arayla gönderiyorum kızlar,

Bir de çocuğun düşmemesi için her gün 7 kez Allahın isimlerinden Ya Tamm ismini okuyun,düşmez Allahın izniyle o zaman...

Azul merhaba allah razı olsun senden banada ıletebılırmısın 3 aylık oglum var fakat hala bekleyen arkadaslarım var onlara ıleteyım bende sımdıden tesekkur ederım allah ganı ganı razı gelsın senden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…