Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)
sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,
Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının
bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...
canım bana da gönderir misin ?
diğer arkadaşlar hiç cevap yazmıyor.
Bu duaya çok inanıyorum.
aynı duayı komşumda söyledi bana dün.
Bi kaç kişi söyledi bu şekilde hamile kalan.
Arkadaşlar 10 dakikada bir yollayabildiğim için biraz geç oluyo haberiniz olsun,yolluyorum yani,
Gerçi yukarı da yazdım ama yine de yollarım bekleyin...
Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)
sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,
Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının
bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...
canım bana da gönderir misin ?
banada özelden atarmsn tatlım ya
banada yollarmısın canım sana zahmet
inş sayende biçok hamiş çıkar canım peki sen neden bi kaç ay sonra yapıcaksınki
anlıyorm canım inş dogru zamanda gelir bebişin allahın iznyle ne kadardr istydn
İyi pazarlar kızlar, biz de eşimle istiyoruz bebek şubatınbaşında doğum kontrol hapını bıraktım 5. ayımız doldu ama henüz ses yok. Üstelik ovulasyon testleri de kullanıyorum yumurta takibi için ve şu altına yastık koymak vs. gibi yöntemleri de deniyorum. çocuk istediğimize karar verdiğimizde ben gidip smear testi dahil tüm testleri yaptırdım çok şükür herhangi bir sıkıntım çıkmamıştı: Eşim de şimdi bunu bildiği için kendi morali bozuluyor bende bi sıkıntı var sanırım diye ama doktorlar 1 seneden önce zaten bakmıyormuş bile normalmiş, ama yine de isteyip de her ay deneyip olmayınca insanın biraz morali bozuluyor
Bu smear testi ne oluyo canım?
Bu testleri yaptırmak şart mı acaba?
Ben hiç gitmedim doktora da test için falan,yaptırmak gerekiyosa ben de gideyim...:44:
azulcum bu smear testi rahim ağzı kanseri için tarama testi aslında evlenen her bayanın senede 1 kez yaptırması gerektiğin söyledi jinekolog. Ben yaptırmayı düşünüyorum bundan sonra da. Diğerleri de kan testleri hormon seviyelerin vs. yani çocuk sahibi olmadan önce bünyem buna uygun mu diye baktırmak istedim. Mesela ark.ımın kızkardeşi de istiyordu bebk ama böbreğinde taş varmış ve doktor kesinlikle bu taşları dökene kadar hamile kalma bebeği boğar sancıların demiş. Bunun gibi bebeğe zararı olabilcek bişi var mı yok mu hormon değerlerimde filan onları öğrenmek istedim. Bi de yumrutalarıma rahmime filan baktı sanırım işte..Bu arada bana da yollar mısın özelden mesaj attım sana
Anladım canım sağol,mesaj yolladım sana,
Alttan muayene mi ediyolar,acıyor mu bi de?:26:
Evet smear testi alttan muayane ile rahim ağzından sıvı alıyor çubuğun üzerine ssrılmış bi pamukla boğaz kültürü gibi düşün. Ben acı hissetmedim ama sonrasında ufak lekelenmelere karşı uyarmıştı doktor normaldir bikaç gün diye sonrasında 1 gün leke geldi bişi de olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?