Hmm anladım canım,peki devlet hastanesine mi gideyim,yoksa özel doktora mı?ücret fark eder mi?ya da doktorun ilgisi nasıl olur?
Canım kusura bakma biraz ayrılmak zorunda kaldım bilg. başından o yüzden hemen cevap yazamadım ben özelde bi sağlık polikliniğine gittim toplamda 42 tl verdim yanlış hatırlamıyorsam sen bilirsin istediğini seç. Doktor da benim ilk muayenem olacağından daha rahat etmek için bayan doktor tercih ettim.Sanırım devlete gidersen onu seçme şansın olmayabilir.
canım bende özelden msj atamıyorum.......banada gönderirmisin duayı rica etsem ....
Yolladım arkadaşım...
ah ahh bende var böle bir dua ama sabredip okuyan için bende öle kalmıstım cok şükürr yani o duaya başladıgımda öğrendim bebeğimi
her istediğimede o dua vesile oldu rabbime bin şükür
bendende duayı öğrenmek isteyenler msn adresim profilimde var ekleyebilirlerr
Senin okuduğun dua hangisiydi arkadaşım?
yunus duası ama cnm okuma şartları vs. var kaç defa okunulucaa fln uymak şart
yunus duası ama cnm okuma şartları vs. var kaç defa okunulucaa fln uymak şart
Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)
sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,
Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının
bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...
CAnım bana da yollarmısın ? tşk ediyorumm şimdiden
canım bizde 8 aydır deniyoruz ama olmuyor maalesef banada yollarmısın duayı teşekkür ederim.
banada mesaj atabilrmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?