Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

ah ahh bende var böle bir dua ama sabredip okuyan için bende öle kalmıstım cok şükürr yani o duaya başladıgımda öğrendim bebeğimi
her istediğimede o dua vesile oldu rabbime bin şükür
bendende duayı öğrenmek isteyenler msn adresim profilimde var ekleyebilirlerr

Son düzenleme:
canım bende özelden msj atamıyorum.......banada gönderirmisin duayı rica etsem ....

Hmm anladım canım,peki devlet hastanesine mi gideyim,yoksa özel doktora mı?ücret fark eder mi?ya da doktorun ilgisi nasıl olur?

Canım kusura bakma biraz ayrılmak zorunda kaldım bilg. başından o yüzden hemen cevap yazamadım ben özelde bi sağlık polikliniğine gittim toplamda 42 tl verdim yanlış hatırlamıyorsam sen bilirsin istediğini seç. Doktor da benim ilk muayenem olacağından daha rahat etmek için bayan doktor tercih ettim.Sanırım devlete gidersen onu seçme şansın olmayabilir.

Anladım canım,ben de özel bayan doktor düşünüyorum zaten,çok teşekkür ederim....

Senin okuduğun dua hangisiydi arkadaşım?

yunus duası ama cnm okuma şartları vs. var kaç defa okunulucaa fln uymak şart

Yunus (a.s)'ın duası diyosun sanırım,benim dediğim de aynı dua,

Enbiya Suresi 87. ve 88. ayetler,

Bu dua ile Yunus Peygamber balığın karnından kurtulmuş ALLAHın izniyle....

CAnım bana da yollarmısın ? tşk ediyorumm şimdiden

Merhaba kızlar,naptınız,var mı müjdeli haber verecek olan?

Bakın yarın Berat gecesi,bu gecede ölecekler ve çocuğu olacaklar belirlenirmiş,

Ona göre bol bol dua edelim olur mu,ALLAH gönlüne göre versin hepimizin....AMİN...

canım bizde 8 aydır deniyoruz ama olmuyor maalesef banada yollarmısın duayı teşekkür ederim.

anlamadım!...
dua neden eklenemiyor siteye,
istediğimiz hertürlü konudan rahatça bahsedebiliyoruz
ama müslüman halk olarak dualara yer yok öylemi,
çok şaşırdım ve hiç hoş bulmadım bu durumu

slmmm azul banada gönderebilirmisin rica etsem nasıl uygulanacağı nasıl yapılacağını yazarsan sevinirim.
teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…