Kızlar sizlere bişey sorucam....ben bu ay ayın 24 yada 25 inde filan adet olucaktım...ama ayı 23 ünde leke geldi..adet oldum diye düşündüm..bugün ayın 26 sı ve toplasam 6 7 damla anca gelmiştir...biraz önce beta hcg yaptırdım 501 çıktı...ya aklım karıştı...acaba kimyasal gebelilk filanmı vaarrr...o yüzden ne hevesleniyorum nede sevinebiliyorum....
Bende o yüzden korkuyorum firuze...ne bileyim azda olsa neden oldurki böyle lekeler...demek ters giden bişeyler var...gerçi dün geceden beri kesildi diyebilirim...gece ped koymuştum hala tertemiz...bilmiyorum artık...eşimi bekliyorum gelince doktora gidicez...
Kızlar bu arada süarla konuşltum ctesi kameradan göbişi baya büyümüştü hamilelikte pek yakışmıştı ama götmeliydiniz öyle tatlı olmuştu ki anne olmak şimdiden yüzüne oturmuştu anlıyacağınız... çok harikaydı yaaaa...
GÜnaydın Alin ve sultan, gününüz güzel geçer dilerim.... Alincim tekrar aramızda olmana seviniyoruz çok çok, ama listede pek bir gelişme yok, bahar tembelliği var listemizde....
Günaydın kızlaaar,
Nasılsınız bakalım, bugün çoooook iyi olalım. Ben kendi adıma mutsuzluğu yasakladım. Her şerde bir hayır vardır deyip günümü kendime zehir etmeyeceğim. Ben çok mutluyum ya siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?