MRB KIZLARRR BEN GELDİM KOCİŞİMLE YEMEĞE ÇIKTIK GELDİM KEYFİM YERİNE GELDİ
HG MAKSELİNACIM NERELERDESİN GÖRÜNMÜYON CANIM BENCEDE ARTIK ÜZÜLMEMİZE GEREK YOK hAYIRLISIYLA OLACAK İNŞŞ... ALİNCİM BEN YEMEKTEN ŞİMCİKKK GELDİM KOCİŞLEYDİMMM:teselli:
Güzel gönüllü arkadaşım benim dilerim Allah en kısa zamanda senin muradını verir.merhaba kızlar nasılsınız bakalım hamişimiz oldu bir tane daha açılıyoruz maşallah hadi bakalım sıra kimde en çok isteyen parmak kaldırsın:)))ya çok sıcak canım hiç bir şey yapmak istemiyor
SENNURCUM canım bi daha tebrik edeyim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin amin
MEKSELİNE86CIM maşallah geziyon heee kız bak şimdi kıskandım burası sıcak ve ben çalışıyorum(((
ALİNCİM seni aramızda görmek ne güzel kızlar tek tek geri dönüyor bide YASEMENNN burda olsaydı
SÜARCIM tatlı anne sen nasılsın bakalım sıcaklar başladı dikkat et kendine
CLAİRECİM canım benim sen nasılsın bakalım ne güzel cıvıl cıvılsın allah neşeni bozmasın
DURULAYTUĞCUM sen nasılsın bakalım kendine iyi bak sanki sırada sen varsın gibi geliyor he ne dersin
SULTANCIM bi tanem şekerim sen nasılsın bakalım gerçi iyisin biliyorum ama işte burdanda bi sorayım dedim
KIZLAR ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN AMİNN HEPİNİZİ SEVİYORUM
SENDE İYİKİ VARSIN CANIM KENDİNE İYİ BAKa.s.Güzel gönüllü arkadaşım benim dilerim Allah en kısa zamanda senin muradını verir.
Bu arada sizin aranızda olmak beni çok mutlu ediyor. İyi ki varsınız güzeller...
CANIM BENİM TABİKİ UMUTLANACAKSIN UMUDUMUZ OLMASA YAŞAYAMAZDIK ZATEN SADECE FAZLA KAFAYA TAKMICAZ O KADARa.s.ah belenaycım ah... Keşke dediğin gibi sırada ben olsam... Ama dur bakalım belli de olmaz biz üzerimize düşeni yapıyoruz gerisi Allah'ın bileceği iş çok karıştırmamak lazım yerimseniben Valla benim daha bugün 26. günüm kabaca bir hesapla takriben bir bu kadar daha sonra belli olacak herşey... Hayırlısı ama bakalım ben de her seferinde olduğu gibi bu sefer de umutluyum, ne yapalım benim işim bu
mekselina merhaba nasılsın sen adanalıydın yalnış hatırlamıyorsam canım 7 haziran adana buluşması var gelmek istersen mersin çok uzak değil canım bekleriz
süarcım seve seve gelirim tabi sen gelirsen gelirim bu buluşma nerede olacak canım.:uhm:
bende bir zamanlar bu umut listesindeydim arkadaşlar.bu ay olmadı diğer ay.umudumu yitirmeye kim ne söylerse yapmaya başlamıştım.gün aşırı ilşki,yada ilşkiden sonra ayakları kaldır.ve buna benzer bir sürü şey..hangisi işe yaradı bilmiyorum ama şimdi oğluma kavuşmama 1 ay kaldı...sakın umudunuzu yitirmeyin...beklemek çok zor biliyorum...biraz sabır,hepiniz için dua edicem.tez zamanda güzel haberlerinizi okurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?