CANIM EN GÜZELİNİ YAPIYORSUN SANKİ STRES YAPINCA HEMEN HAMİLEMİ KALIYORUZ DAHADA ERTELİYORUZ NE ZAMAN CANLARI İSTERSE O ZAMAN BUYURSUNLAR PRENSLER PRENSESLER KEYİFLERİ BİLİR SEFALARI OLSUN OH OH OH BU ARADA ONLAR GELESİYE BİZDE BİRAZ SEFA SÜRERİZ DİMİ YA ŞİMDİ ONLAR GELDİMİ ONLARA HİZMET ETMEKTEN KENDİMİZİ GÖRMÜCEZ EN İYİSİ GLESİYE TADINI ÇIKARIP KENDİMİZE HİZMET ETMEKsırnaşık şeyAY KENDİMİ KRALİÇE GİBİ HİSSETTİM HEE SEN İSTANBUL KRALİÇESİ BENDE İZMİR HEHEHE İYİ OLDU DİMİ BU ÜNVAN NASILSINIZ ALİN KRALİÇEM KRALINIZLA ARANIZ NASIL :roflol:a.s.Belenaycım hoşgeldin arkadaşım. Ben iyiyim. Bebek için çalışma yapmayınca hayat daha iyi oluyor sanırım. Yumurtlama günü hesaplama yok -ki bunu yaptığımda kendimi tavuk gibi hissediyorum-, popoya yastık koyup havaya dikmek yok, ateş ölçme yok, ilaç yok. Oh be üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum. Kocişimle birlikte canımız ne zaman isterse birlikte oluyoruz. Tabi bu ay yine korunmuyoruz ama yumurtlama olmadığı için kafamız rahat. Regl günümü bile hesaplamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?