Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar benim karnım acıktı ben yemek yemeye gidiyorum size iyi muhabbetlercokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ewet cnm yaramas oğluşum olucak 17 ekim allah kısmet ederse:nazar:

mersiiiii yine ver:lepi:

:roflol::roflol: aynen öyle valla hangi taşı kaldırsan altından ben çıkıyom
karbonatıda ortaya ben atmıştımsırnaşık şeysırnaşık şey

çitos maşallah sağlıkla kucağın al inşallah.

evet karboantı bende yaptım ama kabarmadı doğal olarak çünkü hamile değilimde 1-2 kişi yapmıştı bi ara ben kafayı takmıştım hatta çitosa yap demiştim sağolsun yapmıştı ve kabarmıştı hatta bi arakadşınki taşmıştı. ama aslında her hamile arkadaş yapsana bunun kesin bişey olduğunu tabii garanti değilde denemk için bi metot olduğunu herkese duyursak

:sm_confused: bilmiyom valla benim adet olmam lazım bugün olmadım belirtide yok sadece bunu biliyomsositososito

hadi hayırlısı vildancım sana duaa ediyorum....hihoyyyt

bende olmadım 1 nisanda olmam lazımdı hamile değilim kesinde dr gitmekte istemiyorum artık bıktım valla dr gitmekten farlutal ver gönder geçen ay onunlada olmadımmiçtikten 20 gün sonra oldum kistler yok oldu ben adt olmadım çok garip bi kadınım ben

çok şükür sevindim canım seninde kız galiba benimkide 16.haftada gösterdi kendiniyerimsenibenyerimseniben

banada ilk zamanlar öle geliyodu ama şimdi bilemiyorum yalnız babsı gibi keyifçi olduğunu biliyorum.İlk ultrsaondan baybay yaptı aneyle babaya sonra gitti bacak back üstüne attı parmağıda ağzı aldı.doktor amcası yarım saat ölçü almya uğraştı ama bizim veledi kıpırdatamdı yerinden zar zor aldı ölçüyü.Çok keyfimize düşkünüz teyzesi sormaa..:emir_bebek:

bende olmadım 1 nisanda olmam lazımdı hamile değilim kesinde dr gitmekte istemiyorum artık bıktım valla dr gitmekten farlutal ver gönder geçen ay onunlada olmadımmiçtikten 20 gün sonra oldum kistler yok oldu ben adt olmadım çok garip bi kadınım ben
kafamçokkarıştı senin iş karışıkmış
kız vildoş resimdeki senmisin. süper görünüyor.

yok cnm ben değilim ama bana benzetiyolar
bu kadın charlize therona.s

kafamçokkarıştı senin iş karışıkmış

yok cnm ben değilim ama bana benzetiyolar
bu kadın charlize therona.s

benim iş hep karışıktı vildan oğlumda karışıklığın içinde bi denemede geldi gelecekse geliyor şimdide ugraş dur gelmiyo zaten adetimde gelmiyo bekarkende böyleydi sadebe doğumdan sonra 1,5 yıl düzenliydi

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
Back
X