Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sağol canım 4yıldır evliyim ilk sene oldu sonra düşük yaptım.ondan sonra korunmadım.o aralar üstelemedim madiyatta köyüydü 4 ayönce gittim normal dedi. bakalım gene gidicm.

sağol canım 4yıldır evliyim ilk sene oldu sonra düşük yaptım.ondan sonra korunmadım.o aralar üstelemedim madiyatta köyüydü 4 ayönce gittim normal dedi. bakalım gene gidicm.

ayy gecmiş olsun canım inşallah bundan sonra olur calışmalara son gaz devamkaydirigubbakcemile5

muayeneye gittiğinde belki eşindende tahlil ister bende öyle oldu bende 8 aydır istiyordum beeende bişey cıkmadı eşimde varikosel cıktı inşallah sizde hiç bi problem cıkmaz hemencecik hamile kalırsın:CüvCüv:

muayeneye gittiğinde belki eşindende tahlil ister bende öyle oldu bende 8 aydır istiyordum beeende bişey cıkmadı eşimde varikosel cıktı inşallah sizde hiç bi problem cıkmaz hemencecik hamile kalırsın:CüvCüv:

ok canım anladım ama büyük ihtille isticekler ondanda.

kizlar bir sey soracam evleneli 9 ay oldu ve ilk uc ay normal adetim geldi.her zamanki gibi::: ve ben 6 aydir fransadayim ve alti ayda iki kere adetim geldi ilk defaa bole bir sey basima geliyo sizce adet gecikmesi bebek olmasini zorlastirir mi?

slm kızlar ben geçmişi okuyordum bu vildanın karbonat testi çok garibime gitti anacım bir hamile olan birini bulayımda o testi yapsınlar bakalım ne çıkacak dediği gibimi olacak

kizlar bir sey soracam evleneli 9 ay oldu ve ilk uc ay normal adetim geldi.her zamanki gibi::: ve ben 6 aydir fransadayim ve alti ayda iki kere adetim geldi ilk defaa bole bir sey basima geliyo sizce adet gecikmesi bebek olmasini zorlastirir mi?

canım dr gitinmi bi git istersen.bende 10 ay önce evlendim evlendikte sonra 3 ay adet görmedim dr gittiğimde yeni evlenenlerde böle bişey olabileceğini vücut değişikliği hava değişimi bi çok etken olabilir demişti ama yinede bi drgit canım istersen

Canım yanlış bilgi vermek istemem ama hamile kalabilmek için yumurtlamanın düzenli olması lazım.yani adetlerin düzenli olması lazım .ama tek sorun buysa eğer başka bir problem yoksa kist vs. çatlatma iğnesiyle hamile kalabilirsin.....:CüvCüv:

slm kızlar ben geçmişi okuyordum bu vildanın karbonat testi çok garibime gitti anacım bir hamile olan birini bulayımda o testi yapsınlar bakalım ne çıkacak dediği gibimi olacak

bosa umut etme kardes bnm gecen ay bi köpurdü tasacak sanki ama hamile degilim bos yee umutlandım bnde 7 aydr istiyorum olmuyo insallah bu ya olur bu ara da karbonatı suya dök ondada köpürüyo erkeklerdede deneyen olmus onlardada köpürüyo onlarda mı hamile...

Back
X