amin canım isteyen herkese versin inşallaha.s.
saol canım ee sen neler yapıyon benden eskisin galiba ben daha bir ay olmadı .galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım isteyen herkese versin inşallaha.s.
kızlar görüşürüz bende kaçıyorum kendinize iyi bakın..
saol canım ee sen neler yapıyon benden eskisin galiba ben daha bir ay olmadı .galiba
sağol canım 4yıldır evliyim ilk sene oldu sonra düşük yaptım.ondan sonra korunmadım.o aralar üstelemedim madiyatta köyüydü 4 ayönce gittim normal dedi. bakalım gene gidicm.
saol şekerim.inşallah öylee olur
hayır olmadı
muayeneye gittiğinde belki eşindende tahlil ister bende öyle oldu bende 8 aydır istiyordum beeende bişey cıkmadı eşimde varikosel cıktı inşallah sizde hiç bi problem cıkmaz hemencecik hamile kalırsın:CüvCüv:
selam millet naber nasil moraller
slm ekince hoşgeldinselam millet naber nasil moraller
ok canım anladım ama büyük ihtille isticekler ondanda.
kizlar bir sey soracam evleneli 9 ay oldu ve ilk uc ay normal adetim geldi.her zamanki gibi::: ve ben 6 aydir fransadayim ve alti ayda iki kere adetim geldi ilk defaa bole bir sey basima geliyo sizce adet gecikmesi bebek olmasini zorlastirir mi?
kizlar bir sey soracam evleneli 9 ay oldu ve ilk uc ay normal adetim geldi.her zamanki gibi::: ve ben 6 aydir fransadayim ve alti ayda iki kere adetim geldi ilk defaa bole bir sey basima geliyo sizce adet gecikmesi bebek olmasini zorlastirir mi?
slm kızlar ben geçmişi okuyordum bu vildanın karbonat testi çok garibime gitti anacım bir hamile olan birini bulayımda o testi yapsınlar bakalım ne çıkacak dediği gibimi olacak