Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben geldim a.s.
soğan kürüne adetinize 10 gün kala başlıyorsunuz canlarım bilginize yerimseniben

katılıyorum benim cevremde ve benden sonra evlenenler catır catır dogurdu valla bende istemiyoruz hele hayatımızı yasayalım diyorum ne yapim yalancı olduk iyice yaniii:oklava:

he he o konuyu hiç demeyin gitsin bendede aynı durum var valla bizden sonra iki çift evledin ve şuan birinin bir yaşında birde bir 10 aylık çocukları var

mrb kızlar nasılsınız gize sana bisey ölücem ama yanlıs anlama lütfen acık olucam acaba esindemi hata var tam bosalamıyomu yoksa neden hamile kalamıyasın.

yok canım eşimde olacağını sanmıyorum çünkü daha önce hamile kaldım.ve düşük oldu.bakalım tekrar gidicem doktora bu arada sen evlimisin.

kızlar sabahtan beri sayfaları okudum okudum şimdi ise tık yok ula ben gelincemi susmaya başlıyorsunuz siz kız dil_nur gize anacım ne diye sustunuz ha anam gülümsemede çalışmıyor bende nedense siz oklavayı göstericektim ben valla

bi ben değilmişim yani hiç sorma sinir olmaya basladım:1hug:

valla osmaniyecim ben hiç moralimi bozmuyorum açıkçasını söylüyeyim sana canım ben nedense hep bir şeylerin hemen olmasını istesem muhakkak bir sorun oluyor ve ben üzülüyorum bunun içinde böyle olmasını istemiyorum canım allahtan hayırlısını dile canım bir gün bir şekilde olacaktır elbet ben bebişi olan arkadaşlarımın yanına gidiyorum bebişlerini seviyorum

yok canım eşimde olacağını sanmıyorum çünkü daha önce hamile kaldım.ve düşük oldu.bakalım tekrar gidicem doktora bu arada sen evlimisin.

benimde esimdede yokmus önceden sonrsdan iş sartlarından ve ayakta kalmaktan varikosel olmus. işe girmeden önce yani bes sene önce saglık muayenesinde cıkmamıs sonradan olmus öyle dedi dr. cünkü olsaymıs saglıktan dolayı rapor alamayıp işe giremezmiş hayırlısı olsun insallah yoktur ikinizdede

saol canım bende onu merak ediyordum
Rica ederim canım nedemek ben dersimi iyi çalıştım bak ayrıntılı herşey yazıyo burda

SOĞAN KÜRÜ
1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.
-5 dakaika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.
-gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.( Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değildir beyaz soğan kullanın)

-EĞER BU KÜRÜ HAMİL KALABİLMEK İÇİN VE YUMURTANIN ÇATLAMASI UYGULUYORSANIZ :
*Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardıdan ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

kızlar sabahtan beri sayfaları okudum okudum şimdi ise tık yok ula ben gelincemi susmaya başlıyorsunuz siz kız dil_nur gize anacım ne diye sustunuz ha anam gülümsemede çalışmıyor bende nedense siz oklavayı göstericektim ben valla

burdayım canım kaybolup gidiyon ne bilem.:oklava:al oklavayı ben senin yerine aldım.

soğan kürünü adet olmadan 15 gün öncemi yapıcaz???
ben şimdi başlamam lazım ozaman yapayımmı kızlar???düşük tehlikesi taşımıyor değilmi hanii belkimmm hamişimdirr:):))))))))) belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X