Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlıyorum canım benim geçti bidahaki ay deneyecem artık.
katılıyorum benim cevremde ve benden sonra evlenenler catır catır dogurdu valla bende istemiyoruz hele hayatımızı yasayalım diyorum ne yapim yalancı olduk iyice yaniiiklava:
mrb kızlar nasılsınız gize sana bisey ölücem ama yanlıs anlama lütfen acık olucam acaba esindemi hata var tam bosalamıyomu yoksa neden hamile kalamıyasın.
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben geldim a.s.
soğan kürüne adetinize 10 gün kala başlıyorsunuz canlarım bilginize yerimseniben
he he o konuyu hiç demeyin gitsin bendede aynı durum var valla bizden sonra iki çift evledin ve şuan birinin bir yaşında birde bir 10 aylık çocukları var
evet gize evliyim hemde cok yeni ilk gecemi daha dün aksam yasadım.
burdayız tatlım.
bi ben değilmişim yani hiç sorma sinir olmaya basladım:1hug:
yok canım eşimde olacağını sanmıyorum çünkü daha önce hamile kaldım.ve düşük oldu.bakalım tekrar gidicem doktora bu arada sen evlimisin.
Rica ederim canım nedemek ben dersimi iyi çalıştım bak ayrıntılı herşey yazıyo burdasaol canım bende onu merak ediyordum
kızlar sabahtan beri sayfaları okudum okudum şimdi ise tık yok ula ben gelincemi susmaya başlıyorsunuz siz kız dil_nur gize anacım ne diye sustunuz ha anam gülümsemede çalışmıyor bende nedense siz oklavayı göstericektim ben valla
Hoşbuldum canım nasıl geçti bakalım ilk deneyim hiç de korkulacak bişey yokmuş dimi :jeyyar:dilnur hos geldin cnm dün verdiğin bilgiler icin tesekkür ediyorum
Bana mı kıı kim dimiş bende merak yaptım şimdi :1shok:geçmişi okudumda geldim tatlımm..diloşa neden hayırlı olsun dediniz???merak ettim