Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Cnm yumurtlama donemlerını dıkkate aldıgın zaman oluyomus ama bılmıyom bende 6 aydır ugrsıoam ıstek

İYİYİM BENDE GUN SAYIYORUM BAKALIM 24 NİSANDA ADET OLMAM GEREKIO AMA OLMIYCAM İNŞALLAHsüprizzzzz
imsalllllllaaaaaaaaaaah canım hayırlı haberler alırız
sogan kuru nasil oluyor ben sogani adet sokturucu diye biliyodum 15 gun sabah aksam iciyon senin dedigin nasil osmaniye
doğru canım yaa ben uygulamadım ama google ara soğan kürü diye tam acıklamasını bende bilmiyom yanlıs bilgi vermeyeyim
sogan kuru ve ıncır kurunude cok faydalı dıolar ama ben denemedım henus

bende denemedim dr tertemizsin diyince yapmadım bide sogan kürünü bi defa içtim midem bulandı yapamadım yani

SELAM KIZLARR...BENDE AĞUSTOSTA EVLENDıM .ıLK AYLAR DÜŞÜNMEDıK OCAKTAN BERı ıSTıYORUZ TIK YOKKKsenağlama
ıNCıR KÜRÜNÜ 13 GÜN AKŞAMLARI ıÇTıM ..EĞER HAMıŞ KALIRSAM SıZEDE TAVSıYE EDEBıLıRıM..ADAÇAYI VE TARÇINIDA ıÇTıM BUAY BAKALIM..HıÇBıŞıı HıSSETMıYORUM AMA KISMETT..

SELAM KIZLARR...BENDE AĞUSTOSTA EVLENDİM .İLK AYLAR DÜŞÜNMEDİK OCAKTAN BERİ İSTİYORUZ TIK YOKKKsenağlama
İNCİR KÜRÜNÜ 13 GÜN AKŞAMLARI İÇTİM ..EĞER HAMİŞ KALIRSAM SİZEDE TAVSİYE EDEBİLİRİM..ADAÇAYI VE TARÇINIDA İÇTİM BUAY BAKALIM..HİÇBİŞİİ HİSSETMİYORUM AMA KISMETT..

insallah olur canım incir küründen fayda görenleri duymustum inşallah sende görürsün

Back
X