- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nasılsın cnm
bunun bi iksiri falan yokmu hamile kalmak icin:1closedeyes:
iyilik canım a.s.senden ne haber
canım soğan kürünü duydunmu hem adeti düzenliyormus hemde bebek olmasını sağlıyomus
agustosta evlendim hiç korunmadık olmadı hala bekliyorum bakalım kısmet
bizde öyle canım ama eşimden dolayı olmadığı ortaya cıktı hayırlısı olsun insallaah hepimiz kucagımıza alırız bebişleri
sogan kuru nasil oluyor ben sogani adet sokturucu diye biliyodum 15 gun sabah aksam iciyon senin dedigin nasil osmaniye
imsalllllllaaaaaaaaaaah canım hayırlı haberler alırızİYİYİM BENDE GUN SAYIYORUM BAKALIM 24 NİSANDA ADET OLMAM GEREKIO AMA OLMIYCAM İNŞALLAHsüprizzzzz
doğru canım yaa ben uygulamadım ama google ara soğan kürü diye tam acıklamasını bende bilmiyom yanlıs bilgi vermeyeyimsogan kuru nasil oluyor ben sogani adet sokturucu diye biliyodum 15 gun sabah aksam iciyon senin dedigin nasil osmaniye
sogan kuru ve ıncır kurunude cok faydalı dıolar ama ben denemedım henus
SELAM KIZLARR...BENDE AĞUSTOSTA EVLENDİM .İLK AYLAR DÜŞÜNMEDİK OCAKTAN BERİ İSTİYORUZ TIK YOKKKsenağlama
İNCİR KÜRÜNÜ 13 GÜN AKŞAMLARI İÇTİM ..EĞER HAMİŞ KALIRSAM SİZEDE TAVSİYE EDEBİLİRİM..ADAÇAYI VE TARÇINIDA İÇTİM BUAY BAKALIM..HİÇBİŞİİ HİSSETMİYORUM AMA KISMETT..