Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın escales ve sessiz deniz cnm emin misin regl olucandan belki hamilesindir kaydirigubbakcemile5

ahh canımm ağzından bal damlıyo...
geçen ay hamilelikle ilgili her belrtiyi yaşadığım için,artık belirtilere takılmamaya çalışıyorum...
var ya şimdi belirtilerimi yazsam kesin hamilesin dersiniz...o kadar yaniikaydirigubbakcemile3

bu arada escales cim sanada günaydım canım nasılsın?

ahh canımm ağzından bal damlıyo...
geçen ay hamilelikle ilgili her belrtiyi yaşadığım için,artık belirtilere takılmamaya çalışıyorum...
var ya şimdi belirtilerimi yazsam kesin hamilesin dersiniz...o kadar yaniikaydirigubbakcemile3

bu arada escales cim sanada günaydım canım nasılsın?

cnm heray yeni bir umut değilmi biz iyi düşünelim iyi olsun belki gelir meleğin cuma mübarek gün rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin bu mutluluğu:Saruboceq:

&ayla&, citos2903+, ESCALES, sessizdeniz+, sevgii:) günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun kucağınız göbüşünüz bebiş dolsun

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar. nasılsınız bakim.........

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın cnmmmmmmmmmmm nasılsın buarada kimse sormadı ama dün aşılamamın 15.günüydü ve test yaptırdım veeeeeeeeeeee..........................:icecream:

canım tebrik ediyorum ...
ayyy ne güzel yaaaa bu mübarek günde çok harika bi haber...
Rabbim hayırlısnı versin inşalah...:teytey::teytey:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ilk tebrik benden olsun anacım gelseni bir öpeyim bu arada bende gülümsemeler çalışmıyor gel kız ben seni bir öpeyim çok sevindim anacım allah hayırlısıyla bebişini eline almayı nasip eder. canım

yaşasııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Çok tebrik ederim çok sevindim hadi kızlar halaya kaldığımız yerden devam
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:

:1shok: tebrikler cnm da ne zaman kaldın nasıl kaldın sen daha yeni değilmiydin allah kucağına almayıda nasip etsin tedavimi oluyodun hangi ilaçları kullandın :1shok::dance:

yaşasııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Çok tebrik ederim çok sevindim hadi kızlar halaya kaldığımız yerden devam
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:

teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey bir sağ bir sol hadi gözümüz aydın darısı biz olmayanların başına :dance::dance::dance:

Back
X