günaydın escales ve sessiz deniz cnm emin misin regl olucandan belki hamilesindir kaydirigubbakcemile5
günaydın çitosum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın escales ve sessiz deniz cnm emin misin regl olucandan belki hamilesindir kaydirigubbakcemile5
günaydın çitosum
ya dua bulmuştum ekleyemedimmmmm
ahh canımm ağzından bal damlıyo...
geçen ay hamilelikle ilgili her belrtiyi yaşadığım için,artık belirtilere takılmamaya çalışıyorum...
var ya şimdi belirtilerimi yazsam kesin hamilesin dersiniz...o kadar yaniikaydirigubbakcemile3
bu arada escales cim sanada günaydım canım nasılsın?
nasılsın cnm nasıl gidiyo bebiş işleriyerimseniben
günaydın sevgi hoşgeldin cnma.s.
cnm heray yeni bir umut değilmi biz iyi düşünelim iyi olsun belki gelir meleğin cuma mübarek gün rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin bu mutluluğu:Saruboceq:
ne duası canım bu arada hayırlı cumalar canım :CüvCüv:
hoşgeldin anacım
günaydın cnmmmmmmmmmmm nasılsın buarada kimse sormadı ama dün aşılamamın 15.günüydü ve test yaptırdım veeeeeeeeeeee..........................:icecream:
günaydın cnmmmmmmmmmmm nasılsın buarada kimse sormadı ama dün aşılamamın 15.günüydü ve test yaptırdım veeeeeeeeeeee..........................:icecream:
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
&ayla&, citos2903+, ESCALES, sessizdeniz+, sevgii:) günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun kucağınız göbüşünüz bebiş dolsun
yaşasııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Çok tebrik ederim çok sevindim hadi kızlar halaya kaldığımız yerden devam
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: