Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım tebrik ediyorum ...
ayyy ne güzel yaaaa bu mübarek günde çok harika bi haber...
Rabbim hayırlısnı versin inşalah...:teytey::teytey:

saol cnm darısı sizlere rabbim sizede versin hayırlısından sağlıklısından şu mübarek günde allahım dualarımızı kabul etsinnnnnnnn:sm_cool:

ilk tebrik benden olsun anacım gelseni bir öpeyim bu arada bende gülümsemeler çalışmıyor gel kız ben seni bir öpeyim çok sevindim anacım allah hayırlısıyla bebişini eline almayı nasip eder. canım

saol cnm allahım isteyen herkese versinnn kan testi yaptırdım sonuç 60 düşükmü yaaaaa adetime 3gün var

yaşasııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Çok tebrik ederim çok sevindim hadi kızlar halaya kaldığımız yerden devam
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:

saol cnm ben çekemiom ama siz çekin vallaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

:1shok: tebrikler cnm da ne zaman kaldın nasıl kaldın sen daha yeni değilmiydin allah kucağına almayıda nasip etsin tedavimi oluyodun hangi ilaçları kullandın :1shok::dance:

saol cnm ben 1.5 yıldır istiodum ya....aşılama oldu benm dün 15.gündü aşılamam olalı....60 çıktı adetimede 4gün vardı ii mi acaba sonuş doktor iidedi ama.........

teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey bir sağ bir sol hadi gözümüz aydın darısı biz olmayanların başına :dance::dance::dance:

amin canımcım inşallah....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

saol cnm ben 1.5 yıldır istiodum ya....aşılama oldu benm dün 15.gündü aşılamam olalı....60 çıktı adetimede 4gün vardı ii mi acaba sonuş doktor iidedi ama.........

annaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
kıss sende4 süprizci çıktın yaaa hiç yaygaraya vermeden hamileyim dedin çıktın valla tebriklerr canım çoook sevindimmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu ay bende psikolojık hamileyim canım darısı olmayanların başına:roflol::roflol::roflol::roflol:

doktor iyi dediyse canım sen içini ferah tut güzelim sen hamileliğinin keyfine var şekercim ana ben yerim onu

saol cnm darısı sizlere rabbim sizede versin hayırlısından sağlıklısından şu mübarek günde allahım dualarımızı kabul etsinnnnnnnn:sm_cool:

AMİİİİNNNN...
EN KISA ZAMANDA KENDİ HALAYIMIZI ÇEKMEK DİLEĞİYLEkaydirigubbakcemile3

kıss sende4 süprizci çıktın yaaa hiç yaygaraya vermeden hamileyim dedin çıktın valla tebriklerr canım çoook sevindimmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu ay bende psikolojık hamileyim canım darısı olmayanların başına:roflol::roflol::roflol::roflol:

anacım nerden çıkardın inşallah sende hamiledirsin canım

anacım nerden çıkardın inşallah sende hamiledirsin canım

işallahh canım işallahhhh...bilmiyorum iki ay önce yine böyle bişiler yaşamıştım kramplar girip duruyodu lekelenme falan olmuştu tabi sonuç foss çıkınca doktorda psikolojık demişti...iki ayda bir böyle yaşıyorum işte... buayda aşerme oldu 2 gün:roflol::roflol:
bunada şükür canım:roflol::roflol::roflol: zor işmiş bu aşerme kızzz:roflol:
benim daha adetime 8-10 gün var kızz daha bebek rahme düşmeden aşerme yaşorum yaneeee:roflol::roflol:

saol cnm darısı sizlere ne bilion belki sende hamilesindirrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv:

canım inşallah hamişsindir....
ve bende tabiii...ve isteyen herkes tabiii..
vallahi ben yaşadıklarımı ve belirtilerimi yazsam kesin hamilesin dersinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dünde demiştim sessiz denizim benim mide bulantım yok allahtan aşermenin dışında hiç bi sorunum yok çok şükür:roflol::roflol::roflol::roflol:
sende neler oluyor tatlışım..benimki uslu çıktı..senimki yaramazlıkmı yapıyoo yooksasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

saol cnm darısı sizlere ne bilion belki sende hamilesindirrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv:

işallahhh rabbimm dualarımızı kabuletsinn..bakl sen hamişsin şu mubarek günde bizede dua et canımcım kabulolur işallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dünde demiştim sessiz denizim benim mide bulantım yok allahtan aşermenin dışında hiç bi sorunum yok çok şükür:roflol::roflol::roflol::roflol:
sende neler oluyor tatlışım..benimki uslu çıktı..senimki yaramazlıkmı yapıyoo yooksasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

teyzesi benim ki pek bi yaramazkaydirigubbakcemile3
yine göğüslerim kaşınmaya başladı,hep uykuluyum,çok iş yapmış gibi yorgunum,hep açım...ne görsem tv de ağzım sulanıyo.ruh halim sürekli değişiyo...
hep mutsuz ve sinirli gibiyim sanki...kasıklarımda batmalar oluyo,hatta bazen pıt pıt seyriyo..bacaklarım ağrıyo...kat kat giyinmeme rağmen çok üşüyorum...
daha yazayım mı:roflol:
bizde belirtiler böyle teyzesi:roflol:

amma havaya girmişim yaaaaşakkıdı
hazır belirtilerde varken hamile olsam yaaa:roflol::roflol:

Back
X