- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
günaydın vildancım allahtan dileğim dilek kapın açıktır ve hepimiz bebiş sahibi oluruz anacım
:Saruboceq: amiiin inşallah:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın vildancım allahtan dileğim dilek kapın açıktır ve hepimiz bebiş sahibi oluruz anacım
canım tebrik ediyorum ...
ayyy ne güzel yaaaa bu mübarek günde çok harika bi haber...
Rabbim hayırlısnı versin inşalah...:teytey::teytey:
ilk tebrik benden olsun anacım gelseni bir öpeyim bu arada bende gülümsemeler çalışmıyor gel kız ben seni bir öpeyim çok sevindim anacım allah hayırlısıyla bebişini eline almayı nasip eder. canım
saol cnm darısı sizlere rabbim sizede versin hayırlısından sağlıklısından şu mübarek günde allahım dualarımızı kabul etsinnnnnnnn:sm_cool:
yaşasııııııııııııııın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Çok tebrik ederim çok sevindim hadi kızlar halaya kaldığımız yerden devam
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
:1shok: tebrikler cnm da ne zaman kaldın nasıl kaldın sen daha yeni değilmiydin allah kucağına almayıda nasip etsin tedavimi oluyodun hangi ilaçları kullandın :1shok::dance:
saol cnm allahım isteyen herkese versinnn kan testi yaptırdım sonuç 60 düşükmü yaaaaa adetime 3gün var
teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey bir sağ bir sol hadi gözümüz aydın darısı biz olmayanların başına :dance::dance::dance:
saol cnm ben 1.5 yıldır istiodum ya....aşılama oldu benm dün 15.gündü aşılamam olalı....60 çıktı adetimede 4gün vardı ii mi acaba sonuş doktor iidedi ama.........
saol cnm ben 1.5 yıldır istiodum ya....aşılama oldu benm dün 15.gündü aşılamam olalı....60 çıktı adetimede 4gün vardı ii mi acaba sonuş doktor iidedi ama.........
saol cnm darısı sizlere rabbim sizede versin hayırlısından sağlıklısından şu mübarek günde allahım dualarımızı kabul etsinnnnnnnn:sm_cool:
annaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
kıss sende4 süprizci çıktın yaaa hiç yaygaraya vermeden hamileyim dedin çıktın valla tebriklerr canım çoook sevindimmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu ay bende psikolojık hamileyim canım darısı olmayanların başına:roflol::roflol::roflol::roflol:
AMİİİİNNNN...
EN KISA ZAMANDA KENDİ HALAYIMIZI ÇEKMEK DİLEĞİYLEkaydirigubbakcemile3
işallahhhhh canımcım:)
anacım nerden çıkardın inşallah sende hamiledirsin canım
annaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
kıss sende4 süprizci çıktın yaaa hiç yaygaraya vermeden hamileyim dedin çıktın valla tebriklerr canım çoook sevindimmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu ay bende psikolojık hamileyim canım darısı olmayanların başına:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım inşallah hamişsindir....
ve bende tabiii...ve isteyen herkes tabiii..
vallahi ben yaşadıklarımı ve belirtilerimi yazsam kesin hamilesin dersinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol cnm darısı sizlere ne bilion belki sende hamilesindirrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv:
AMİİİİNNNN...
EN KISA ZAMANDA KENDİ HALAYIMIZI ÇEKMEK DİLEĞİYLEkaydirigubbakcemile3
dünde demiştim sessiz denizim benim mide bulantım yok allahtan aşermenin dışında hiç bi sorunum yok çok şükür:roflol::roflol::roflol::roflol:
sende neler oluyor tatlışım..benimki uslu çıktı..senimki yaramazlıkmı yapıyoo yooksasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey